Friday, April 29, 2011

Tv Al-Hijrah ,

Assalamualaikum...

Hai kawan-kawan yang awesome! Hari ini saya nak cerita pasal hari tu punya interview dekat stesyen TV Al-Hijrah. It was awesome :) Alhamdulillah. Thank you kak zura for the oppurtunities :)

Ini ada sikit gambar yang saya boleh kongsikan dengan anda semua :)


Ni Kak D.
Dia yang make up saya hari tu sampai nampak cantik macam ni.
Thank you kak D :')


Yang tudung macam oren-oren tu Kak Zura.
Dia yang invite saya untuk interview ni. :')

 Rehearsal before performing :)


Ni abang-abang krew production :)

This is what i wore on that interview.
Awesome and beautiful jubah kak Ika bagi pinjam. Hehe

The make up.
Oh! seriously loving it :D

Depan bangunan stesyen tv Al-Hijrah

Apa yang boleh saya katakan, ia adalah satu pengalaman yang menarik, di interview secara live. Buat persembahan cinta muka buku. Alhamdulillah :) Terima kasih juga kepada semua orang yang sempat tengok dan bagi komen pada persembahan dan imej saya. Saya sangat terharu. Terima kasih dari hati.

Okaylah, nanti saya update lagi :) Spread loves people, wasalam :) 






31 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

hehehe.. comel nye dia make up ^^

teha (cik teah rusli) said...

cantiknye make tu..ble najwa di make up kan..makin cantik...make up nye pun simple...x terlalu tebal...

nur amalina athman said...

awesome

azrijohan said...

congrats najwa..:)

azrijohan said...

dressing nampak macam budak kecik ni dah besar laa

FatenNabila :) said...

comel najwa pakai jubah :)

MiSz fiFiEyQa said...

wahh..najwa sgt vogue la..congratz..rezeki mencurah2 nampaknye.. =)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

perghh masuk tv da adik akak ni..hehe

good luck ;)

HazHand said...

wah!! best gile..huhuhu
nk tgkp gmbr ngn kamu..lalalala
xpelah,xjdi.. artis..hohoh

Nur Ilham said...

Salam..allo wawa..huhu makin comel ea skang..yo lah dah ade make-up artis ye..tahniah..huhu.. keep it up n enjoy ur career after tis..cayalah.. :)

faRaHOolicS!! said...

comey + lawa lah die dgn make up n jubah 2.. :D

syuwai said...

sweetnya najwa..hehe

nice make up tu ^^

budingyun said...

wah comelnya najwa :)

waniey dush2 said...

cantiknya najwa.. nampak matured siket. hehe :)

FairuzMahamod said...

haah , najwa nmpk matured, btw, serius tk sabar nk tunggu full audio lagu tu,, hehe

nini syuffina jalil said...

best nye !
jelessss hehe
tahniah ;)

stinkyarmpit said...

You look so pretty with the make up, way pretty ! Thumbs Up, Najwa ;)

kyOkoHayaShi! said...

lain nye muke wawa mekap.haha.cun mehhh (:

Izyan Masri said...

CUTENYAAAA NAJWA MAKE UP SAYANGG.:D

FIRST RANDOM GIVEAWAY:GRANDPRIZE RM100,COKLAT BROWNIES,REVIEW BLOG :D

cikida said...

wahhhh..syoknyeee...gud job adek comel plus cute plus cun meletop..hehe...nak la jumpe picit2 pp tuh,,geram je tengok..akk suke sgt sgt sgt sgt dgr lagu CARTA HATI najwa taw...so luvly !!

cik EPAL said...

cantik lah najwa. jubah tu pon cantik! =)

Rahmad said...

wah bestnya..jeles doh..hehe...

semoga najwa sentiasa success selalu..

kaler & design guitar sama nagan gitar aku..haha..bangga....

syafiq d zul said...

nice!!!

kuat tachInk said...

huhu ... kak najwa cutE sgt2 ... :)

MERAH LABEN said...

kiutttt. :D

azli9 said...

Najwa vid masa kat tv hijrah ni ada upload tak kat youtube? Kalau belum uploadla nak gak tengok, kat sini takda tvhijrah la..sad :"(

einn said...

http://einn-sigadisbiasa.blogspot.com/2011/05/mereka-blogger-terkenal.html

♥yaya budak suka embun♥ said...

wahh..cantiknesss ;D

..::c i x c é d o t::.. said...

anda sweet dengan make up sebegitu. :)

Siti `Aisyah Mahmood said...

cantik baju..make-up pon xtebal sgt..nice! :)

~naddy~ said...

kak d tuh auntie nad . heheh
http://pelangihaty.blogspot.com/