Saturday, April 16, 2011

5 fakta ,

Assalamualaikum...

Hai kawan-kawan yang awesome! Jadi, hari ini saya tak berapa nak ada tajuk untuk dikongsikan, jadi saya fikir nak kongsi 5 fakta tentang saya dengan kawan-kawan semua. Tapi, sila janji jangan gelak yea? Hee~

1. Saya terhutang budi dengan cik epal sebab dialah blogger pertama yang buat review pasal saya dan setelah itu tersebar lah muzik-muzik saya yang dekat youtube. Alhamdulillah. Thank you cikepal. :)

2. Ni kakak-kakak dengan adik saya cakaplah kan, saya tak sure sangat. Hehe Saya ni mengigau waktu tidur. Dan cara saya mengigau adalah, MENYANYI. Yea, saya menyanyi dalam tidur. Pernah sekali, kakak dengan adik saya siap rekod lagi apa yang saya nyanyi. Memang tak boleh diterima akal disitu. Huu~

3. Saya kuat makan. Kat mana-mana saya kena makan. Paling kurang pun gula-gula dengan air pepsi. Dalam kelas pun saya makan. Ups! heeee.

4. Kalau ada masa lapang, saya suka lepak dalam bilik sorang-sorang sambil pegang gitar dan nyanyi. Saya akan duduk atas katil dan pura-pura nyanyi dalam satu konsert yang beribuan lah orang tengok. Eyh, tak. Berpuluhan lah. Huuu~

5. Saya takut dengan escalator. Saya akan ambil masa yang lama sehingga benar-benar ready, baru saya naik escalator tu. Tak tahulah kenapa. Mungkin fobia, mungkin juga takut. Huu~

So, itu sahajalah 5 fakta yang mungkin ramai yang tak tahu tentang saya. Entri ini dibuat sekadar suka-suka. Hehe Terima kasih semua kawan-kawan saya yang awesome sebab sentiasa memebrikan sokongan :)

Tshirt awesome akan start dihantar pada 20th April 2011. Jadi, kawan-kawan yang awesome, bersedialah. Hehe Spread loves, Wasalam :)




24 comments:

Safwan Alimran said...
This comment has been removed by the author.
Cik Cekodok said...

comel bebeno lah awok ni dik Najwa oii.
macam akak ni masa kecik kecik takut escalator.
takut tersepit. haha
:)

Miss Fm said...

Woah nice entri :D
haha. Lucu lah dek najwa ni. Best kan if kite story pasal kite yg kite sendiri pon taktahan gelak bile nak bace. hehee . oopss ! :P

anyway , goodluck yaww ;)

BunBun said...

kite same la. mengigau MENYANYI mase tidow. haha. ;p kawan2 sy yang kate gitu.

Encik Bedak Sejuk said...

huuu...naik escalator sambil makan makan time ngigau, nice...haha... :P

bersama kak Es said...

air pepsi tak elok untuk kesihatn. kurangkan ye dik..sayang kamu ketat-ketat

The Lady & Mr Vampire said...

haha.. nice entry tentang fact.. :)

eh, g pesta buku? cuba share dengan peminta bila g PWTC.

ok bai :D

ern elyna said...

dulu takut jgk ngan escalator coz penah jatuh waktu nk naik bende tu..
tapi bile dh besar rasa takut tu hilang sebab takut kena ejek ngan kenkawan..
lawak la..

pu3khaleeda said...

haha,, saye pon suke ddk srg2 main gitar dlm bilik n berangan ,, :-)

MiSz fiFiEyQa said...

wah..kalau dah minat menyanyi tu sampai terbawa2 dlm tido..hehe

Cik Ezy said...

ngigau nyanyi ok la tu..
tnjuk bakat dlm xsedar..
hihikk

Rozuan Ismail said...

nak dengar lagu akak awak rekod masa awk tido tuh.huhu

DiyanaAbdue said...

Waa, kita rasa ade lagi satu fakta pasal awak yg awak tak cakap. HAHA

ishiko said...

tkot escltor?? hehe comey jep~

*singgah belog berwajah baru sy~

fiQ da 'loLLy said...

eh kite same ! takut turun escalator !!! hehehe;DD

yasmin ahmad said...

Najwa you are so talented. Keep up the good work! Btw I like the 'One in a million' song that u played. 5-star!

http://debbieyasmin.blogspot.com/

Izyan Masri said...

TAKUT ESCALATOR TU KITA SAMA.SEP SIKIT ! XD

Nurul Afifah said...

letak la kat youtube yg rakaman tengah tidow tu..hihi..

jmpe awk kat youtube..baru pasan rupa2 ada blog.

=.='

AzmerBasri said...
This comment has been removed by the author.
Wan Perlis said...

NASIHAT
jgn minum pepsi byk sgt.klo boleh tinggalkan terus.x bagus

khai said...

hahahahaaa.. kelakar laa. apa pun semua org ada fakta sendiri. jd yang gelak tu agak2 laa. termasuk saya ! hee~

miss nadiah said...

kite same lah! hehe takot escalator ... berdebar debar nye perhh! rase macam nak terjun je dari gune escalator

Kelabhorsepower.com said...

ermm impian susah menjadi keyataan :-)welcome AJL - new artist popular abg doakn :-)

AzmerBasri said...

hm, xde la syok pon, troskn lah usaha anda, better consenstrate spm tu.. more better kot.