Monday, April 11, 2011

Safiyya ,

Assalamualaikum...

Hai kawan-kawan yang super awesome :) Jadi hari ini saya nak update tentang interview saya dengan safiyya. Sebenanrnya, interview ini mengenai perempuan bermain gitar :) Jadi, ada seorang kakak menghubungi kakak saya untuk featured saya dalam program Safiyya di TV9 ni. Alhamdulillah :)

Jadi, interview nya dijalankan pada hari Jumaat yang lepas pukul 11 pagi dekat NAR Studio, Damansara. Saya bertolak dengan ayah kesana bersama semuaa gitar kesayangan saya. Maklumlah, interview pun mengenai remaja yang bermain gitar. Heee.

Alhamdulillah, the interview went well, habis dalam pukul 12 lebih macam tu. Kakak yang interview dan abang camera man pun sporting dan sempoi saja. Saya yang nervous berkilo ganda ni jadi lega pula :')

So, ini antara gambar yang saya sempat captured that day :)


Ini kakak saya ambil guna BB, jadi gambar kabur sikit.
Waktu ni tengah online konon-konon tengok fanpage, blog semua lah. Wee!

 Ni lah kakak-kakak yang terlibat untuk shoot saya.
Abang cameraman dah lari masuk kereta dulu.
hehe~


 I was wearing ;

NTC red inner cotton
NTC wawa's shawl :')
NTC blue ribbon pin
Giordano I Malaysia T-shirt
Biem Skinny
Unbranded Cardigan

Overall, this is one of the awesomest experience. Di-interview lepas tu akan keluar dekat televisyen. Alhamdulillah.  I thanked Allah for this chances. I thanked my family for supproting me. And I thanked you for spreading my music!

Well my awesomest friend, if you guys tak spread my music, saya tak akan sampai kat tahap ini. Saya tak akan mampu buat ini semua tanpa bantuan anda. I am really proud to say to you, my awesomest friends, that

We Did It :)

Alhamdulillah :')

ILoveYou! 




15 comments:

Nur_Muslimah said...

you are very cute dear ...

Mr. Swift said...

:)
:)
:)
:)
:)

Abe said...

salam kenal..
salam ukhuwah

OKEdChokelaT said...

waaaa...masuk tb..cant wait...

MiSz fiFiEyQa said...

C0ngratz dik..u deserved it c0z u r talented..hehe..keep it up!

aidaRupanzel said...

xsabar nk tgk kat Safiyya..good luck dear

Sery Suryani said...

thumbs up dik..

Sophie Al-yahya said...

tahniah dik. =)

sniffa93_aznil4eva said...

assalamualaikum

hehe. bestnyaa dia keluar safiyya nnti, ni mesti kena tgk ni.

rasanya dalam 2mggu camtu keluar lah muka sis kat safiyya..

always be yourself keyh sis.

salam awesome,
shy faa.

:: noremy bte rahmat :: said...

congrat.......

tak sabar nak tggu awak budak comel dlm safiyya..

Sara Ali said...

semua comel2,,
suka2

EB said...

Congrats Najwa..
Terharu sob sob sob..

1st time tngk kamu dulu biasa² je.. Tapi EB tau kamu ada potensi yg besar.. Tengok smua YT kamu.. Mmg kamu berbakat besar..

Syukur Alhamdulillah..
Yg pnting nawaitu tu kena btul dalam apa sahaja tindakan.. Teruskan dan teruskan.. Org suka, Org x suka itulah yang mematangkan kita.. Itulah asam garam kehidupan.. Itulah keseimbangan..

EB doakan agar kamu terus sukses dalam apa jua bidang yang kamu minati dan ceburi.. Semoga diberikan kesihatan yg berpanjangan.. Semoga beroleh ketenangan dan kebahagian.. Paling penting jdlah contoh kepada anak-anak muda yg sebaya dengan Najwa.

We ♥ You Najwa!
Good Luck!!

farahanizainal said...

najwa,tv 9 ke dear??
biler akn ditayang kan??exited nk tngk u dear najwa..

fieyyα said...

najwa comel sgt. hee. btw, nama sy pun safiya :D

Amira said...

wahh. bile kua kat safiyya dek? dah kua ke belum ? iera tgk safiyya taw, tp baru sekali. hee. best ! ^^