Thursday, April 14, 2011

Media Prima ,

Assalamualaikum...

Selamat hari Khamis kawan-kawan yang super awesome. Jadi hari ini, saya nak cerita tentang interview dengan rancangan TV, Galaksi. Alhamdulillah, Jumaat yang lepas around pukul 4 petang macam tu, saya pergi ke Media Prima untuk sesi temuramah dekat sana. It was A-awesome I tell you. One of the sweetest experience. Never in my life, ever and ever, would imagine yang saya akan dapat masuk ke office media prima dan melawat ke bahagian department Gua.com.my. Oh, awesome! Alhamdulillah :)

So, ini adalah beberapa gambar yang diambil oleh abang Azahari. Camera kakak saya tiba-tiba corrupt pula file dia. Jadi, saya rompak gambar dari Abang Azahari yea? Hehe

 Waktu sedang interview :)



Kakak-kakak ni best :D

So, dah settle je interview, saya pun gerak lah ke pintu keluar dengan abang Azahari and kakak saya. Dekat pintu keluar tu kan, dia dekatlah dengan konti HotFM. Dia macam ada cermin kaca and kita boleh nampak DJ bertugas. Waktu saya lalu tu, abang Ikhwan Yebba yebba yang tengah on air. Saya pun lambailah dia. Tapi waktu tu dia tak nampak saya. Huuu

Tiba-tiba, abang Azahari ajak masuk konti HotFm untuk ambil gambar dengan Abang Ikhwan, saya pun apa lagi, melompat keGilaan. Bukan kegirangan yea, keGilaan. Hehe So, inilah gambarnya :) 


Alhamdulillah :)


Oh by the way, I'm wearing ;

NTC rainbow shawl
Black cotton inner
PDI T-Shirt
Unbranded Cardi
Biem Skinny


Tak pernah bermimpi untuk berada ditempat mana saya berada sekarang. Apapun, Alhamdulillah :) And, for my awesome friends, ILoveYou no matter what :) Itu janji saya! Spread loves people, Wasalam !










23 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

tahniahh sayanggg <3

WEIRDOdlah said...

congrats najwa <3

cik ziqa said...

wuu..seronok kamu ye..congrats ya najwa :)

chi_noey said...

tahniah tahniah tahniah... osem

Ajeyy Rawk said...

waddduh ! bestt woottttttt ! hehe :)

p/s : check my latest entry :) :

5 Sebab Kenape matapelajaran sejarah membosankan !

Gempar !! Pocong melompat di KB Mall !

Segmen Ben Ashaari Gegar Lagi !

Cik Jari said...

waaaa..bestnye jumpe abg ikhwann

Cute Mommy said...

bukan kek kakak yg pk shawls tuh wartawan Melodi...kalo x silap cutemommy la..huhuh..

Apa2 pon Tahniah buat adik Najwa..Semoga berjaya dan kekalkan peribadi..

Salam manis dari Cutemommy..

http://wwwcutemommy.blogspot.com/2011/04/macam-mana-nak-jadik-cantik.html

Nur_Muslimah said...

tahniah dear ...
wish u all the best ..
^_^v

EB said...

Happy for you.. hehehehe...
Congrats Najwa..

Izbeta Shyah said...

serious aku jeles, HEHE, wow, tahniah .!

caHAYA said...

congrates !smart header ;)

nashsazwina said...

wah bez nye,,,dik jgn lupe jengah-jengah blog akak yang mmg baru abes spm ny..nak jdi mcm adek teror maen gitar,,tpi malas nak belajar deh,,hihi,,

dtglah sini yer,,

http://sayegadis.blogspot.com

azrijohan said...

congrats..
bile kuar Galaksi?

NisaAdnan said...

cant wait to see you on Galaksi ^^

nurul ain said...

congrats najwa :)) happy for you ^^

blogger lelaki said...

tahhniahh :)

Mint said...

Keep up the good work adik ! ;)

aidaRupanzel said...

congrates najwa,,anyway lawa header blog ^_^

syuwai said...

wah~ tanhniah2x..

nanti mainkan banyak2x lagi lagu untk kmi ah 0.o

the GirL said...

wah best nye.. congrats!!
^__^

Izyan Masri said...

CONGRATS.A NIG ACHIEVEMENTS (:

Amira said...

wahh , tahniah tahniah ! semoge dpt melangkah lebih jauh dlm industri seni ^_^!!

EDlinaaJohari said...

tahniah babe :)