Sunday, April 17, 2011

Surat khabar ,

Assalamualaikum...

Hai kawan-kawan yang super awesome. Hari ini saya nak bercerita mengenai surat khabar. Saya sangat rasa bersyukur ke hadrat Ilahi kerana dengan limpah kurnia-Nya, saya dah berjaya lah sedikih sebanyak untuk menyebarkan muzik saya pada semua. Alhamdulillah.

Dulu, saya ada cerita tentang saya di-interview oleh Kak Azma dari Berita Harian untuk Skor A. Tetapi, saya tak pernah pun tulis dekat blog kan? Buka tak nak tulis, tetapi saya terlupa -_-" Entri tersebut keluar di surat khabar Berita Harian pada bulan Februari yang lepas. Ini lah keratan surat khabarnya :) hee~



Dan, Alhamdulillah, Ahad minggu lepas, keluar pula berita mengenai saya di dalam Kosmo. Sangat beryukur dan sangat terharu sebab ada yang siap baca dekat online dan bagi link nya dekat saya. Terima kasih sanga kepada semua yang support :) Inilah keratan surat khabar Kosmo tersebut :) 


Kalau nak baca dengan lebih lanjut mengenai artikel ini,
boleh klik sini :)

Alhamdulillah. Saya harap dengan adanya media masa, media cetak dan elektronik ini, akan lebih membantu saya mengukuhkan dan menguatkan lagi perjalanan saya dalam bidang seni ini, InshaAllah. Terima kasih semua yang terlibat sama ada secara langsung atau tidak. Dan kepada kawan-kawan saya yang super awesome ini, terima kasih! Terima kasih yang tidak terhingga dari saya. Kasih sayang anda semua amat saya hargai :') Spread loves, wasalam!



25 comments:

Pak Aji said...

hebat btol awak ni.. macam artis la.. memang artis pun.. kan?
Aku kena marah ngan bos

IQ = Iez Qis said...

tahniah wawa!! heee~

Qamarul said...

your epiphone mmg nice giler!!

nurul ain said...

congrats najwa :))

ayuorked said...

bestnye najwa.. do ur very best adek.. :) i tetap akan jd peminat u :) gdluck tau..

nur amalina athman said...

TAHNIAH WAWA..:)

il ya na said...

good job dear ;)

Wani said...

wahhhhhh . semakin femes sekarang !

eyjalukman said...

congrates dear ;)

Cik Layka said...

Wow ~
congrat sis..
you made it ~

onnie said...

like bjuta juta juta juta kali,!!!

pu3khaleeda said...

tahniah !

EB said...

Congrats Najwa...
All best to you...
Keep it up!!

HyzartEspresso said...

woww ! ! terbaiklahh..

Aweyn said...

congratulations & keep up the good work but stay focus on your studies key :)

Akustiker said...

Hai Najwa.... dari dulu saya mengikuti perkembangan Najwa... Nampaknya semakin hari semakin popular si Najwa nie... kalau tidak kerana blog saya pernah dilawati oleh Najwa memang saya tak pernah tahu siapa Najwa Latiff...
Hope you'll get what u want to be...!!

arep_lockermonth said...

go go najwa!!the best ah!

Ashiya Mizuki said...

selamat maju jaya wawa =)

CikHaniBhulat said...

congrate najwa

adib syazwan said...

xkesah kalo buat post cmni kt my blog kn?=)
LIKE ur voice..=P

http://adibsyazwan.blogspot.com/2011/04/najwa-latif-main-gitar-dalam-filem.html

Izyan Masri said...

WAAHH DEAR.CONGRATS AGAIN YA.I LOVE YOUR VOICE.KEEP UP THE GOOD WORK.EVERYTHING HAPPENS FOR REASON ^^

PokCik BoTak said...

mmg bes suara najwa...tiap2 hari sblum ke klas wajib bkak video najwa yg dah donlod...huhu...najwa bakal gnti yuna...insyaalah

Mohd Naim said...

wahh~dah lama saya tgk video2 najwa kt youtube..tak sangka dah ada album sendiri..wajib beli!!haha~tahniah!! ^_^

Nazri Awang said...

Najwa, awak nyanyi sedap giler!!! :)

ⓐⓒⓗⓘⓔ said...

HAHA . congrats . keep it up najwa :DD