Tuesday, April 26, 2011

Yoyooh.com ,

Assalamualaikum...

Hai kawan-kawan yang awesome! Hari ini saya nak bercerita tentang satu laman web. Laman web ini dibuat oleh good friend of  mine. Nama dia Ashraff Mokhtar :) Kalau nak tahu, dia lah yang direct,edit dan tolong upload kan sekali video klip Back To December (cover) oleh saya tu. Ala, yang ada adegan nangis, dan adegan baling handphone sambil ketawa itu. LOL -_-"

So, dia ada publish artikel pasal saya. Oh, thank you so much acap :)






Kalau nak baca dengan lebih lanjut, boleh klik sini :D


Okay, kalau nak tahu dengan lebih lanjut mengenai model lelaki dalam video klip B2D tu, (cause I know a lot of people tanya saya siapa dia :P ) bolehlah bertanya dengan encik Ashraff ni yea sbb itu kawan dia. HEHE oh, encik Ashraff ini ada laman blog sendiri juga iaitu SmartiesManis dan juga laman web youtube iaitu smarti3sproduction. Oh tak lupa juga, he is actually 16th, sama macam saya. Hee Awesome! :D

Alhamdulillah, banyak sangat kawan baru yang saya kenal melalui facebook, twitter dan youtube juga. Terima kasih semua. And untuk encik Ashraff, bila nak hang out lagi? :P

Okaylah, nanti saya update lagi. Much love peeps, wasalam!






9 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

nak kelik dengan segera :)

Rozuan Ismail said...

amboi yuyu,x leh dgr laki hensem,terus nak kelik ye

Mira Amirudin said...

open the link!;)

nur shazwani said...

dah klik dah. hee.

Khairul Azkar said...

all the best wawa.

AshraffMokhtar said...

nanti kita beronggeng (lepak) sama sama lagi :P

Farah Azurah said...

dah tgk laa wawa ..cute nye video korang ni ..hehehhe

cikfaraa said...

baju kite same ! heee . <3

Hasif Hamsyari said...

huwargh! saya baru je nak merangkak. DSLR baru beli.. hikhik ^^