Friday, April 1, 2011

Syukur,

Assalamualaikum...

Hai kawan-kawan yang awesome. Alhamdulillah, berkat hari Jumaat ni kan, saya dapat banyak perkhabaran yang menarik hati. Alhamdulillah, saya sangat bersyukur.

Yang pertamanya, mengenai blog, sehingga hari ini sudah ada lebih kuran 4k ++ follower dekar blog saya. Alhamdulillah dan terima kasih kepada semua kawan-kawan yang super awesome sebab support penulisan saya :) Saya sangat bersyukur :')




Yang keduanya, sehingga ke hari ini, sudah ada 15k kawan-kawan yang awesome meng-LIKE fanpage saya. Alhamdulillah, untuk orang yang baru seperti saya, sangatlah tak terjangkau dek akal ku untuk dapatkan ramai kawan-kawan yang awesome untuk LIKE fanpage saya. Terima kasih kepada anda semua kerana kalau anda tak spread this music of mine, saya tidak dapat mengecapi apa yang saya ada sekarang :')



Yang ketiga, ini yang paling saya terharu sekali adalah apabila total upload views dekat laman youtube saya telah mencecah 1 juta dalam masa 6 bulan. Alhamdulillah :') Terima kasih semua kerana menerima music saya. Terima kasih :')


Dan yang terakhir adalah, lagu ciptaan saya yang pertama dan liriknya ditulis oleh kakak saya, telah mencecah 100,000 views dalam masa 6 bulan. Alhamdulillah. Walaupun lagu ini dibuat pada masa saya masih lagi belajar gitar dan banyak yang saya harus improve, tapi ramai kawan-kawan yang awesome dapat menerima lagu ini dengan baik. Ada juga yang memberi kata semangat dan memberi idea agar saya dapat meng-improvekan lagu ini. Terima kasih semua. Kasih sayang anda amat saya hargai :')





Saya hanya manusia biasa yang baru berumur 16 tahun. Tak pernah terlintas di fikiran saya bahawa minat saya ini dapat membawa saya ditempat mana saya berada sekarang. Tak pernah juga terlintas bahawa dengan memuat naik video di laman youtube saya , dapat memberikan saya ramai kawan-kawan baru dan  saya juga dapat berkongsi minat dan bertukar pendapat dengan anda semua. Tuhan memberikan saya kesempatan yang amat istimewa dan InshaAllah saya akan yang terbaik sama ada dalam pelajaran mahupun minat saya ini, iaitu muzik :')

Alhamdulillah kawan-kawan yang super awesome, WE MADE IT :')

Tanpa anda semua, tak mungkin orang mengenali NAJWA LATIF.

Terima kasih, jujur dari hati :')

Much Love, Assalamualaikum :)





33 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

tahniahhhhh Najwa.. ni pun sebab awak awesome ^^


hugs <3

miss nana said...

superrrrr awesomeeeeeeeeeee!!!
>.<

farhah dzarif said...

awesome najwa latif :)

caHAYA said...

U deserve it..congrates...na seribu daye, tanak seribu dalih kn....lagu2 awak pon awesome..hehe

nur amalina athman said...

tahniah wawa..smga stu hari nnt dapat nyanyikan lagu2 yg lebih besst...like ur voice..waalaikumussalam..:)

fadzlina aziz said...

superbbb awesome you derr !

beeha ben said...

good job najwa! awesome!

Koko | Prophile said...

wooo~ soo amazing . just the way u are babe .

congratez :')

Biey said...

lagu carta hati tue memang besh.. and i think u deserved all this fame..

Norfitri Hanis :) said...

Kaka superb ^^ Kaka buat-lah tutor main gitar.

i don't care! said...

dik, i really want to see ur sister lahhh.
sangat2 berharap ada gambar ur sis puas okk belek satu2 entry...
letak laa, letak la kasik clear2 sikit..

plus, ur family pon, nak gak tengok...

btw, percaya tak since i watch ur video i start learn how's to play guitar! hahahahak. so far sikit2 boleh laa. baru dua minggu, mana boleh teros terer kan... tehee~

tak keberatan ur sis yaa! heee.

azrijohan said...

awesome awesome awesome !! :DD
cngrates najwa:)

Atendaae' said...

cool lah awak ni adik. low profile sangat sangat! *kiss*

FatenNabila :) said...

much love utk adik najwa awesome juga :)
nway, kalau kita ikhlas and bersungguh buat sesuatu yg baik, insyaAllah Allah akn bg gnjaran yg setimpal dgn nya ;)
teruskan usaha ye adikNajwa! chaiyork chaiyork!

SyaZaMumtaz said...

dah ada 1tube jgn dilupakan YouTube tmpt y penuh sejarah...kalo blh upload2 la dkt YouTube skali ea lagu2 baru2...sbb ada certain case xle maen dkt 1tube...thankyou....u r super awesome...

Cik Ezy said...

tahniah najwa!
awk best..

SyiRa SyaH!Ra said...

tahniah najwa...
u pown super awesome jgk!!!!

amer hakemie said...

super best :)follow me back ples

AnNa FaRHaNa said...

sayang dik najwa...=D

Roxy zai said...

u awesome cool sweet bebeh!

http://roxyzai.blogspot.com/2011/04/najwa-latif.html

Saiful Bahari said...

najwa nape banyak sangat terharu nye??huhuhu
banyak sangat :')

アヌム ちゃん~~ said...

salam adek najwa..
love ur voice :) mmg best^^
akk bt entri psl adik kt link bwh nh..
all da best k^^

http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/04/najwalatif.html

Izyan Masri said...

CONGRATS !!! NI PONGG SEBAB NAJWA TALENTED GILA KOT :D

gg said...

nice voice!keep up the gud work!=)
act,orang bp ke?

azrijohan said...

:) :) :) :) :)

EB said...

CARTA HATI is oen of my favorite song..
Well done Najwa and keep on going..
We know is gonna be a long journey but just stay focus and be patience.. Allah will never let you down if you in the right path!

AdyBudika said...

die heart fan awak..entri khas buat adik...

http://www.adybudika.com/2011/04/i-love-u-najwa-latif-si-gadis-youtube.html

farahadriana said...

you're awesome najwa :D
http://littletalkings.blogspot.com/2011/04/najwa-latif-shes-cute.html

gabanMorka said...

girl!

i love your..............guitar.hehe

ishiko said...

hye luv.. huhuu.. sebabu super owesome ok,
do visit me, mention u dekat my en3. hehee.. :b

MOFASAD said...

perghh

apisv2 said...

bagusla...dlm kete jd studio ;p

www.az_zahar027 said...

gud 1!!!,jrng gak dpt dngr teens wat bnde yg btol,bsides,bkn sume yg kutok ko 2 wat bnde yg btol...
so,keep it up,yo!!!
chaiyok!!!!