Tuesday, April 12, 2011

Jar of hearts ,

Assalamualaikum...


Hai kawan-kawan yang super awesome! So, just a quick update. Beberapa hari yang lepas, saya ada upload cover baru. Ramai juga yang minta saya nyanyi lagu ini. Kebetulan, saya sangat amat terlalu meminati lagu ini. Jadi, saya pun buat satu cover untuk anda semua. Tetapi, saya nak minta maaf sangat sebab video ini saya record kan pada waktu malam sebab saya memang tak ada masa langsung pada waktu siang tu. So, terpaksalah :( But, InshaAllah, audio dia sangat jelas. Dengar lah dulu okay ? I hope you guys like it !





  
 So, how was it? Kalau tak cukup pape ke, tersalah chord ke saya minta maaf yea? Mungkin sebab sore throat dan lack of sleep jadi macam ini lah. Maaf sangat-sangat kalau kurang apa-apa.

Dalam video ni, I was wearing NTC grey cotton inner, dan grey wawa's shawl :) Okaylah, nanti saya update lagi. Have an awesome week people! Spread love, Wasalam :)




23 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

sis memang suka lagu ni... apa pun memang best la ^^

heheheh


hugs <3,
Yuyu Zulaikha

Auni said...

best giler ! akak sukeee !

FatenNabila :) said...

kesian najwa tak cukup rehat ye. takpe takpe. suara maintain sedap :) hee. pastikan najwa rehat cukup cukup ye. nanti effects kesihatan pula <3

EB said...

Very the nice..
Who you think you are?
You're super awesome NajwaLatif!
Well done.. Nice voice.. Love it..

teeha said...

my favourite song :)
best best!

azrijohan said...

great!:D
http://azrijohan.blogspot.com/2011/04/hello-semua-readers-actnak-post-video.html

miss minn said...

najwa, lain kali buat video malam laa. wayyyyyyy more clear. seriously... :)

Apiz.Kamarudin said...

nice..saye terhibur, sungguh! :)

ficqa is mee..! said...

peberet song!!thnx for sing this song for me..!muheee!

btw, nice..:)

noraauliyya said...

suke3... very nice... keep it up najwa...=)

Miss Green Rose said...

best !! keep it up, dik !! =)

adilakmal said...

Sukaaaaaa! Go najwa! Big fans over here <3

sniffa93_aznil4eva said...

terbaik!

arep_lockermonth said...

mmg besh la sora kamu!!

hani said...

hey :)
baru kenal siapa najwa latif ni.wah sedap lah suaara awak.
berbakat berbakat

hani said...

btw,najwa lagu i love you bila nak letak full song??

Izyan Masri said...

TALENTED SANGAT2.MAY HAVE A BRIGHT FUTURE EYH NAJWA DEAR (:

the GirL said...

seriously nice.. i like your version more than the original one... hihi...
keep it up dear....

EDlinaaJohari said...

oh myyy since akak dgr najwa nyanyi lagu nie tros akak suka :)

Siti Aminah said...

♥ this song....!! leh x nnti kakak najwa cover lagu Selena Gomez???

NATASYA said...

i love this! suara najwa pure gila :) love it !

eiyzzatyera said...

salam..kak najwa mmg bestlh..sory,kak bleh tak follow sy balik..sbb mmg nk sgt akak follow blog tyra..juz call me tyra k sis.. love ur voice

ayunalysha zainal abidin said...

cantik tudung..nk satu leh..hahaha..