Thursday, April 28, 2011

Khairul Azkar ,

Assalamualaikum...

Hai kawan-kawan yang super awesome. Hari ni nak verita pasal orang lagi. Walaupun cerita ni dah lapuk ditelan zaman, tapi takpelah. Biar saya cerita bagi mengingatkan diri saya mengenai orang-orang yang saya pernah jumpa :)

So, abang Khairul Azkar atau nama singkatan dia KA, adalah seorang freelance photographer yang amat sangat berbakat. Saya kenal dia pun dalam twitter. Waktu mula-mula dulu sebelum orang start kenal saya, dia ada ajak saya untuk buat photoshoot dengan dia. Mula-mula tu macam, aduh, malunya. Saya tak reti sangat nak model-model ni. So, saya cakaplah dengan dia, InshaAllahm tapi saya tak janji :)

Satu hari tu, abang Azahari suruh saya buat profile untuk dihantar ke majalah dan sebagainya, jadi sebab saya lack of pictures, jadi kakak saya ambil keputusan untuk minta tolong dekat abang KA. Alhamdulillah, being as awesome as he is now, dia cakap okay. Thank you so much :')

Antara gambar yang diambil adalah ;



Kalau nak tengok lebih banyak gambar, boleh klik sini :D


Okay, kalau anda nak tahu, gambar yang abang KA ambil ini digunakan Budiey.com and gua.com.my untuk tulis artikel mereka. Alhamdulillah :')

Jadi, kalau anda nak kenal dengan photographer awesome ini, anda bolehlah jenguk laman facebook atau boleh bertweet-tweet dengan beliau di twitter.

Oh abang KA jugak ada blog. So, kalau nak usya hasil kerja beliau, bolehlah pergi blog tu. Kalau nak tahu, abang KA pernah shoot kak Fatin Liyana dan cikepal juga. Hebat kan? :D

So, terima kasih daun keladi yea abang KA. Maaf buat entry ini lambat sbb saya menulis ikut mood huuuu~

Okaylah, nanti saya update lagi. Spread love peeps! Wasalam.




12 comments:

CiK GorGeouS ! said...

mak aih...bangga abg KA neh...weLL najwa, u are awesome as aLways...teruskan humbLe ok...sweet jek macam nie =)

azrijohan said...

cantik la pic:)

ɐɥsɐɟ said...

peminat no 1 bace blog najwalatif

Khairul Azkar said...

ehem2.patutlah tersedak2 tadi.rupenya ada org sebut2 nama sy.thanks a lot adik wawa yg comel!

Mohd Naim said...

nice pic~ ^_^

Rahmad said...

nice guitar..

kalau free singgah sini..

http://www.guitarchordcollection.com/

Scya LollitA said...

cik scya suka gamba2 mcm ni ^_^

Dhamiri Muhammad Farhan (DJ Loonely said...

cantik gambar2 yg die tangkap..rase nak blajar camne nak tangkap gambar mcm die lak..hehe..

nurul ain said...

heyyo,najwa !! :) comelnyeee ^^

Izbeta Shyah said...

fanatik abes dah aku ni.!

lyana the alienoid said...

cantek sume pics akaq^^ tapi,,akaq lagy cantekk :)kalo saye mao jadik kawan akaq buleyh??hehehehe

Farhan Hanif said...

KA ni senior saya masa kat Samura dulu...btw najwa ni org bp ke? sbb gambar ni mcm kat tasik y je...hehehe

http://farhanhanif.blogspot.com/2011/07/izreen-azminda-suka-lelaki-melayu-macam.html