Friday, April 15, 2011

MStar Online ,

Assalamualaikum...

Hai kawan-kawan yang awesome :) Macam rajin kan, hari-hari update. Padahal... hehehe Okaylah, kali ini, saya nak cerita pasal interview dengan MStar Online. Interview ini dibuat dekat Menara Star, Petaling Jaya. Saya di-interview oleh abang Wahi :) Alhamdulillah !

So, ini antara gambar yang abang Azahari ambil untuk saya :)

 Nampak tak baju tu? Dream Come True, Alhamdulillah :) 

 I'm wearing :

NTC pink wawa's shawl
NTC red inner cotton
NTC ribbon accessories
PDI T-Shirt
Biem Skinny 
Unbranded Cardi 





Waktu sesi interview dengan Abang Wahi :)

Alhamdulillah, everything went well. Walaupun, ada soalan tu macam saya pening sikit nak jawab sebab lapar punya pasal, tapi I manage to control myself and answer it calmly. Hehehe Dengan abang Wahi suruh nyanyi dekat kedai makan lagi, pengalaman yang berharga :') Bila keluar? Saya tak sure, tapi bila dah diberitahu nanti, saya cakap k? Thank you kawan-kawan yang super awesome sebab support saya sehingga hari ini. May Allah bless you all. Spread loves, Wasalam! 




14 comments:

caHAYA said...

dream come true ^^
kamu mmg berbakat whai adik comelll ;)

EB said...

Alhamdulillah...

nur amalina athman said...

alhamdulillah..wawa dh semakin maju kehadapan...semoga terus maju ke hadapan..:)

Noratisa Nasir said...

bagos , bangga dengan adik wawa (:

cik ziqa said...

alhamdulillah . dream come true ~

gudluck ya for ur new life !

Cik Ezy said...

all the best!

zuk zuhaiza said...

gud luck dear..
u're super awesome..

| gad1s s0ypans | said...

s0nok nye.....
g0od luck yeah.....
(=

HazHand said...

best! nnt interview dkat astro pulk eh... ;')

azrijohan said...

awesome..
jemput najwa join bloglist sy

http://azrijohan.blogspot.com/2011/04/mari-join-bloglist-smile.html

i'm glad if u join me:)

Izyan Masri said...

ARTIS2.HEHE :D

Miss Green Rose said...

May Allah bless u too, NajwaLatif ! n semoga adik sentiasa success dlm kerjaya yg dceburi. =)

auji girl said...

alhamdulillah ........kak najwa dh berjaya :)

EDlinaaJohari said...

wahhh dah byk dpt interview nie :D
im proud of u babe.