Sunday, January 30, 2011

Pengalaman baru di Konti Putra FM

Assalamualaikum...


Helo kawan-kawan yang amat awesome! Alhamdulillah, akhirnya dapat jugak upload video interview dekat Putra FM hari tu. Sebelum tengok, nak minta maaf dulu sebab video ini mungkin akan meng-annoyingkan sesetengah orang sebab saya memang banyak sangat amat ketawa bersama kakak saya, abg DJ tu dengan kak acik dengan kak farah skali. Interview ni start pukul 9 dan habes dalam 10 lebih mcm tu. Tapi kami sampai awal aroun 8.30pm sebab kak acik kata kena buat recording lagu carta hati dulu sebab dia nak mainkan lagu itu dekat Putra FM :)  


Ini antara satu pengalaman yang best and port lepak paling awesome sebab abang-abang and kakak-kakak kat sini memang super duper sporting gila! Okay, enough with the talking, enjoy this video :) 





Kan? Betulkan? Banyak gila ketawa. haha Okaylah, Just nak ucapkan terima kasih gila-gila dekat kak acik and selurh warga konti Putra FM UPM sebab sudi jemput saya dan beramah mesra dengan saya :) Walaupun saya gugup, ditanya lain, jawab lain tapi I'm having fun with it and I felt awesomess! huu~ 

Okay. Nanti saya update lagi k? Much love, Wasalam.




21 comments:

Mr. Swift said...

Ohh ni kat Youtube ade tak? Best! :D


Mr. Swift Latest Entry : Dear Encik Blog yang annoying..

masmaribell_mastura said...

tahniah najwa!!! (=

erm,mr swift pon ada eh.. he he

EB said...

Eh da x leh tngk da...

hidayah sapidih said...

wahh..najwa da femes la skrg ni..best2..hehe

jemput la singgah my blog k

http://hidayahsapidih.blogspot.com/

:)

kay yea said...

alaa...rugi tak jumpe najwa kat upm..huhu~~

hazimah said...

ehehehe . nampak betapa gugup nye najwa . heee.

hazimah said...

bestt lagu tuhh

Mell Amanie said...

YAy !! One in a Million lagik !

lagu untuk kak mell lagik !

beshkan lagu too?

tau najwa pon suka.. ^_^

Bye Budak Kicik Suara Merdoo..

http://ohlolove.blogspot.com/

Jemput follow kak mell di blog kak mell.. TQ ^_^

anaiha yusof said...

hahah lawak la,waa nanti akak nak lagu carta hati tue macam mane nak download,da gilller sangat2 dengan lagu tue,tak lagu tue lagu yang terindah2 sangat best2 follow me khttp://splendiferousandleisure.blogspot.com/ tq dear-_______-

nama.aku.lynn said...

najwa latif!
hv to admit that,i just know about u tonite..and already fall in love with u la adik!u r so sweettt..nice voices!keep it up!will always support u okE!;P

~♥[M]is[Z] [M]in[X]♥~ said...

ur such an adorable girl blessed wif adorable voice n talents...
keep it up girl!
i've already subsribed to ur Utube (Mr.Zaza239), n following ur blog..
do visit my blog at ainzawani239.blogspot.com when ur free(^_^)v
neway,ur already in my Carta Hati, i really luv the song<3

hanaahmad said...

haha, dj2 upm tu semua besh kan! rindu kat konti putra.fm la plak! najwa super besh! gudluck k!

♣dya aien♣ said...

budak comel suara best!
upload byk2 lagu lagi tau..
suke dgr suara najwa.. :)
gud luck adik.. :)

Diba Chan said...

Najwa, boleh try cover lagu still doll by kanon wakeshima .

boleh tak ? try ok ? =p hee. thx

♀ syera teli ♀ said...

suke gile ur voice .
love <3 (;

Nuna Winkss said...

awak ! i've wrote a special entry just for u.. pls visit my blog .. http://nunawinkss.blogspot.com

i love ur voice.. so much lorh !

fad*** said...

hai najwa rasa widget ni sesuai ngan blog najwa [Cara Meletakkan Butang Subscribe Youtube Pada Blog (Widget Baru - 2011)]

myravea said...

Hye dear :) Its okae, pgalaman pertama mmg gugup kan, nervous sume ade, nanti biasela tu dik ..hehe..btw, ur voice mmg mantop laa..even kwn2 sis yg xde blog pon ramai je view kat youtube..hehe..good job!!





Btw, sis nk request utk exchange banner, nak letak tepi bloglisa tu..ngehehe..kalau sudi, let me know yek *wink*

F.A.R.A said...

hey..suke dnga suara u,tinggal jejak k :), doublefdoubleu.blogspot.com

sicomot-comel said...

wahh..
best ek najwa..

gugup yer??hihi..biase la tu kan..pertama kali la katekan ;)

p/s: lagu carta hati mmg best !!

tinggal jejak kat sini=)

http://sicomot-comel.blogspot.com

mynameismy said...

ad kuar BH ke? bape hb?