Monday, January 24, 2011

HH Production,

Assalamualaikum...


Hai kawan-kawan yang super amat awesome. Hari ini saya masih di Shah Alam.  Err memang ponteng sekolah lagi sehari tapi bersebab. Bukan suka-suka macam konon-konon sakit perut, nangis-nangis cakap dekat ayah mama yang diri ini sakit. Oh bukan. Saya tidak hadir kerana bersebab. JAdi bukan kira pontenglah kan? Kannnn? =,= 

Okay, petang tadi around 12pm, saya bertolak ke Cheras sbb ada appointement dengan kakak comel ini pada pukul 2 petang. Kak iqa dan abg norman tak familiar sangat dengan jalan di area Cheras, sebab itulah kami bergerak awal.Saya sangat serooonok hari ni sebab saya dapat jumpa artis lah. Heeee~ Orangnya humble gila dan awesome dan sempoi je. Memang seronok. Betullah orang kata, nothing can buy experiences and memories in our life and this is one of them yang money can't buy. Oh, saya sangat seronok!

Artis yang saya nak jumpa itu adalahhh....
TARAAAAAAA~

 Heliza Helmi :)

Oh! Dia sangat awesome dan peramah dan sangat baik. Oh lupa. Sangat comel juga :D Dia juga tak kisah di ajak bergambar dan sebagainya. Saya rasa saaangat bangga bila dia kata dia suka lagu saya dan dia memang mendengar lagu saya dan tengok video saya. Oh, saya suka :) Alhamdulillah. Thank You Allah!


 Much love, Najwa Latif dan Heliza Helmi :)


  Ni saya dekat depan office HHP, Cheras.

Alhamdulillah. Everything starts well and ends well. Jumpa kak Heliza is one awesome experience and I will cherish it through the years. Oh and I make my self proud by singing in front of kak Heliza without any cacat cela dan sebagainya walaupun waktu tu tengah rasa gugup gila. HAHA


Btw, suka tak dekat my new blog? Hehe maaflah kepada sesiapa yang buka blog saya tapi waktu tu saya terpaksa privatekan sebab under construction. Terima kasih kepada kak Lisa sebab sudi design kan blog saya. You are awesome! I love you lah. Heee

Ok lah. Nak tidur. Jap lagi, nak pegi Bangsar ada kerja lagi. Oh I am so blessed! Alhamdulillah. Good night. Much Love, Salam :)


notarasasyukur : Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah. Nanti nak update pasal interview dekat putra fm pulak. Mungkin ada video. Heee tunggu :)






25 comments:

Mr. Swift said...

Lawa ohh this new blog design!
LIKE. :)




Psst! : No Feeling Beb, Tak Ada Perasaan?
Psst! : Kalau Nak Buang Boleh?
Psst! : Setiausaha Memang Senang Nak Sebut Tapi Kalau

lIfE StIlL gO On... said...

hye najwa =)
jumkak heliza nak buat ape ye..heheh saje tnye..
btw keje kej juga
study jgn lupe ye syg
cover ape yang tertinggal
next year kamu akn ambl spm..
hope u will balance ur career n ur stdy
but i know u can do it so move it n chaiyok2..
-__________- gummy
anaiha yusof

...Saiful... said...

waa...dah tukat templates...lg comey laa...hee

nice...

citah bukan mazid said...

waa..bile g putra fm?
huhu..saya student upm..

AmellaJuhanna said...

Najwa n Heliza 2 2 comel ohh ;O
haha . kiut gilaaa

Azie Azra said...

cantik design baru ni.gudluck najwa !

Chip² said...

blog najwaaa sweet sgt!
heeee ;D you are so humble dear, keep it up & all the best :)

Nurana said...

cantek banner tuh,nak jugak! hehe

Ashiya Mizuki said...

wah..belog ni da chentek..kiut mcm orgY jugk..like3 =)

gud luck in ur cereer & study jgn abaikn k..

~fatin~ said...

best dgr awk kat putra fm semlm..
tp awk mcm malu2...

atenzone said...

adik yang comel dengan kak heliza yang comel. bertambah-tambah comel lah.

ni mesti ada projek under HHP kan?

wannurfazrini said...

wow. helizaaaa . mmg comei . hehe

ria said...

comel la blog adik. . :)

Che Sakinah said...

wow! mmg awesome la ur blog! suke2 :)
mmg sesui dngan najwa.. =)

eylalaslie said...

amboih makin busy ye sekarang..sampai 'terpaksa' ponteng sekolah lagi tu..hehe
all the best ya dik! :)

Lisa said...

huhu, jumper artis tuhhh. lg2 kak heliza. teringin sangat nak jumper die. seriously mmg minat die.

ramai yg ckp die tuh sgt sempoi n peramah.

btwww. welcomeee ;) lisa hanye menolong shj.

The Nurul said...

waaaa..contract nak jadi recording artist ke? tahniah dik

Ms Nur Mizly said...

hi adik!!
so comel ok!
suara pulak bole buat akak x tido malam!!

soooooooooooo!!! all the best sayang!!!

www.mizlyyuna.blogspot.com

jomsantaisekejap said...

Hi Najwa.
Just nak beritahu yang sy ada buat special entry pasal anda. Wish u all the best ye.
http://jomsantaisekejap.blogspot.com/2011/01/siapa-najwa-latif.html

Salam santai dan keep in touch

sAyOobAeQ said...

senyum,nampak gigi,you become more beautiful:)

alyn shahrom said...

ehheii miss najwa latif;)
cheras katt celahh mane?

kay_are said...

dah len r blog ni.. bile tukar??

Rex Hanif said...

hye najwa.. rex ni... tak knal pon xpe haha

Uwais Al Qarni Bin Mohd Isa said...

blog berwajah baru..nice=)...ejaz tntg recording lagu yer...congratez~

Nur Ezzat said...

waa bestnye dpt jumpe heliza..