Monday, January 17, 2011

Kalau nak rasa bertuah, boleh tak?

Assalamualaikum...


Pertamanya, saya terasa sangat bertuah kerana ada kalian yang sentiasa menyokong sama ada secara telus, atau tidak. Saya amat terperanjat bila melihat ;
 


Dalam masa 1 hari, saya telah mendapat begitu ramai follower, begitu banyak komentar dan tak lupa yang meninggalkan jejak dan sebagainya. 502 itu adalah nombor yang sangat amat banyak bagi saya. Dan saya tak sangka begitu ramai yang mengikuti perkembangan saya dan menyokong keberadaan (?) saya di dunia blog ni. Haha ayat skema abes kan?

Baiklah, proceeeeeeed.

Oh ya! Tadi, saya login ke akaun nuffnang saya, dan saya jumpa ini ;

klik untuk kejelasan yang lebih jelas.


Saya memang sangat amat tidak percaya yang blog saya dibaca oleh manusia di seluruh pelusuk dunia. Okay, maybe tak seluruh lah. Segilintir. Teheee Saya harap mereka faham lah Bahasa Melayu standard SPM saya ni. Hehe Terima kasih tak terhingga sangat. Saya rasa sangat..... disayangi :'')

Oh ya, tadi kakak saya baru beritahu yang  MUNGKIN saya akan ke UKM sabtu ini. Ada hari kolej kalau tak silap. Mereka jemput saya untuk membuat persembahan. Jadi sesiapa yang berada di UKM tu, silalah datang :D Once it is confirmed, I will tell you guys :)



p/s : Confirmed! I'm going to UKM Bangi this saturday. Eventnya di Kolej Aminuddin Baki , 8.30 pm . Yeay! See you there :)


Baiklah. Nanti saya update lagi? Mungkin nak cerita pasal kesayangan? hehe. Much love. Salam


notakasihsayang ; terima kasih. Ini adalah satu pencapaian yang baik untuk awal 2011 ni. Tapi pencapaian ini tidak akan ada tanpa anda semua :")

notalagisekalisebabtaknakterlupa ; terimakasih CikEpal sebab buat review lagi sekali, kali ni introduce blog saya pulak. Terima kasih tak terhingga! Juga pada yang lain, nice to meet you :)
















39 comments:

miss nia said...

like u so much ! <3
jwb spm elok2 eyh this year

Rozuan Ismail said...

saya dekat UKM..kolej mana tu ye yg jemput saudari?

echah mashuri said...

perghh...i loike u la dear.ehhe...:)

Lisa said...

wahhh, seriously jelous right now!

Izzan Salwana said...

wahh! cepatnyeee.

saya ALIA SYAZA :) said...

tahun ni spm yee? ke taun ni baru f4? emm.. neway, saya suka lagu cata hati ^^ best! keep moving ya~~~

syafeeqa said...

huh. good luck najwalatif.

Raisya Raof said...

Hey there! Made a blogpost about you, have a visit there!

http://beautifoolcrap.blogspot.com/2011/01/siapa-najwa-latif.html

cuz youre the lucky 500th follower of mine, hence the humble blogpost heheh. Nways, goodluck in your new world. Nyanyi-nyanyi jugak, study jangan lupa okeh? :D

aLya said...

nanti, najwa kene datang UTM plak..hehe
dekat je skudai ngan umah kan..hehe

Pika said...

Goodluck ;)

nazrul ashraff said...

wahh..best ny...dlm 1 hari j bnyk gler..huk huk huj...jeles2..

keryoki said...

najwa, bila nak mari UM?

MiSz fiFiEyQa said...

...eyh...akak s2d kt ukm..hehe...tp najwa nk g ukm yg mne ek??bangi or KL???sy kt KL...ehehehe...

iffah (: said...
This comment has been removed by the author.
JannatulmizanBanon said...

najwa...akak ni org batu pahat . now study at uitm shah alam. ble x jadi artis research akak ? adik najwa ade email x? plis , akak minat sgt dengan adik.

SyaQila OsMaN said...

dtg UM nnt ye.. ;)

Pyka Rahmat said...

PHENOMENA NAJWALATIF.

Ashiya Mizuki said...

ad show kt ukm ker? kalau xsilap, kolej rahim kajai yang buat hari kolej hujung minggu ni. di panggung seni. wah, xsabar nak pergi tengok ni. hope, najwalatif betol2 perform di ukm nanti. kami menunggu di sini =)

archie said...

jumpa u kat ukm. t i cnfrm malam nie dgn kakak u. thanks a lot. semua org xcited nk jmpa u kt cnie. <3

alisha said...

waaaaaaa . congrates ! study smart ok . good luck spm this year ;)

The Nurul said...

i dah agak dah hari ni blog u mesti meletup :P

Izzati Hazirah said...

wah.. bertuahnye awak.
best kan jd awak.
sy yg dah hampir stahun berblogging pon still blom capai folower dan duit nuffnang g bnyk mcm awak tu... :(

sab said...

hehe. bese la..dh jadi public figure la lpas ni dik oi..huhu..bgus2..

hasrulwahid said...

keep up your good work. jgn lupa study.

syamimi fatin said...

bila nk dtg usm pulak? hehe

tq for dropping by kt my blog... nant dtg la lg ye:)

syima said...

UKM bangi ehh? alaa..kte UKM KL.
baru semalam 1st tyme dgr lagu awk terus jatuh chenta terus post kat fb, terus masuk blog.
gara-gara tengok video awk kat blog cik epal laahh :D

tengs drop blog kte semalam :))

Shina Jelita said...

Special for you okeyh =D

http://akubukanshinajelita.blogspot.com/2011/01/ouh-najwa-latif-siapa-dia.html

ZAHIRAH IBRAHIM said...

good luck babeh ;) banyaknya follower you kan, moga2 teruskan sikap peramah you okay

ekyn ashikin said...

bertuah gila la najwa... hehe..
teruskan berbloging yer

Nisa Adnan said...

no need to RASA but mmg bertuah pon ;))

Mell Amanie said...

Najwa: BUDAK KICIK SUARA MERDOO ~ awak ke too? Waa.. thanx comment kak mell nyer blog ! wah ! celebrity wannabe. Hope u will success in ur future undertaking dear..;)

PUHLEEZ..nak lagu dangdut satu..tapi dengan cara yang comell la. ok. Lagu ape2 pon tak kesa. Permintaan kronik nie..;P

syamimi fatin said...

http://syamimistich.blogspot.com/2011/01/happy-hanya-disebabkan-najwalatif-dan.html

^_^

naa said...

waahhh jom lepak nanti kat UKM. i'm UKM student. but bukan budak aminuddin laa. heee :)

Cik Nurul Pinky said...

Nurul suka tengok girl yang pandai main guitar..sebab itu nurul belikan guitar utk adik nurul yang berusia 12 tahun untuk belajar dan boleh menyanyi sekali hehehe..i like youuu dan i akan suruh adik i tengok u nanti..

musyieyra said...

gudluck najwa!! <3 follow my blog oke. budak baru jugak :P

Iszuan said...

ouchh najwa ni nak amik spm tahun ni eh? gudluck. kira sy ni sthun lbih tua je laa.
hehehe. :) good luck!

fad*** said...

KLIK SINI KALAU NAK BLAJAR BUAT BLOG
KLIK SINI KALAU NAK BLAJAR BUAT BLOG
KLIK SINI KALAU NAK BLAJAR BUAT BLOG

yuyiabuzu said...

wahh..all the best 2 u!;)

sAyOobAeQ said...

yes.you are realy BERTUAH haha