Wednesday, January 19, 2011

Selamat Hari Thaipusam :D

Assalamualaikum...

Hai kawan-kawan yang saya sayangggg :)) Saya dah upload video baru, the only exception by paramore. Tu je nak cakap sbb tiada idea nak tulis apa . Heee So, kalau nak tengok lebih banyak video, boleh klik sini :)




Oh! Sebelum terlupa, terima kasih yang sudi like fb, tengok youtube dan tambah trafik blog ni. Korang memang awesome! Pada sesiapa yang saya belum sempat jenguk blog diorang, InshaAllah, ada masa saya singgah yerk :)

Lagi satu, ada yang bertanya tentang nak meletak iklan di ruangan blog saya dan membuat review barangan shopping blog mereka, jadi, kepada sesiapa yang berminat untuk letak iklan dan menyuruh saya untuk membuat review barangan mereka, boleh email kakak saya ; eqwafika@yahoo.com.my

Terima kasih daun keladi, korang semua memang awesome sekali!!!

Ada masa, saya update lagi. Nak tido dulu, esok nak bangun pagi. Selamat malam. Much love, salam!










28 comments:

iday said...

hye najwalatif,,love ur voice :)

&& u r so cuteeee :)

fad*** said...

belajar... hai najwa.... rindu dengar suara najwa... comel

maizatul suraya said...

yaw. mantap dan menarik.

http://maizatulsuraya.blogspot.com/

siti nurdhiya said...

najwa, buat lagu sendiri lagi banyak banyak banyak. you nyanyi lagu sndri lg best

Elyanas ~Elvy & Hakeem said...

wah.. new talent ^_^ all the best Najwa, tapi study jgn lupa k :)

kembatolo™ said...

tahniah. haha

...Saiful... said...

awesome... :D

kay yea said...

keep it up yaw~ :)

Pyka Rahmat said...

u selalu introduce i lagu lagu, lepastu addicted.

budingyun said...

awak lagi awesome..

eLLy said...
This comment has been removed by the author.
eLLy said...

Hai wawa aka NajwaLatif,
Welcome to World of blogging =)

All the best. ~ Psst lagu hindi satu.. ~

hasrulwahid said...

suara tak tiru hayley. kelas tersendiri punya. good job! :)

Nurana said...

hehe..nice..:)

amirulhazwan said...

boley citer pasai yamaha music school tak?
tenkiu

fara azali said...

the new vids is super awesome !
<3 btw , do view my blog. ada entry khas utk budak comel nie.
haha

YB Raz said...

teruskan usaha ^^)

Mr. Swift said...

Ohhh NajwaLatif ade belog rupanya! HAHA.
youtube user, negative46 tahu?
Fan No.1 ni! Hahaha.

Psst! : Baby Comel The Bob Marley Type!
Psst! : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!
Psst! : Lelaki Bersuara Emas Jadi MrBean!

Fatihah said...

Hai Najwa!!!
Akak ade buat entry pasal kamu tau..kalau ade masa baca okeh. x)

Siapa Najwa Latif? Suara dia macam ala-ala Justin Bieber lah!!!

Yuyu Johanna said...

hye beb!

selamat hari thaipusam.
jgn lupe ajar akak main gitar ok...
najwa ade 2 gitar ke?

elmoluya said...

adik nyanyi dengan selamba and cool. dats y people love to watch u sing and play guitar. well done dear. ;)

luvly mya said...

najwa!! like ur voice. hehe

carta hati is awesome..!!

:)

areniszz said...

hi najwa...jeles sgt tgk u bleh sing n play gitar...i dpd dlu nk sgt main muzik..tp fmly n org sekeliling sgt tak spportive n tak bg pegi class muzik or amik cos muzik...sedeh sgt..so skrg i juz suke tgk musician perform jew..i hope one day i boleh main gitar mcm u n hve my own gitar...ohsemm..

NICK IRFAN said...

saya ada buat entry pasal awak kalau sudi sila2 la lawat yer... tahniah!! sy dh jd peminat awk!!! perghh! lagu awk smua best!!


http://nickirfan.blogspot.com/2011/01/nick-irfan-terjatuh-cinta-najwa-latif.html

zaty luvlianncezzz said...

wah!!!! minat gler kt awak

ainhanani said...

nice voice :)

iamfareezyusoff said...

love it! ;)

Iza Fariza said...

salam..kaQ najwa latif..cutes la akQ ..iza bru buat blog la..sbb tu la bru follow n komen nie..hhe.. good luck ea akq....awesome la voice akq.. follow blog iza ea http://mieszcinta.blogspot.com/