Friday, January 21, 2011

Vlog pertamaaa ,

Assalamualaikum...

video



Hai kawan-kawan yang super awesome! As requested, saya buat satu vlog. Vlog ni terjadi ketika saya sedang photoshoot dekat minyak beku hari ini. So, maaf atas angin yang sangat kuat, dan tba2 ketawa sbb kawan kakak saya tba-tba datang ambil gambar time saya tengah cakap. HAHA okaylah. Terima kasih! Btw, cover baru saya dah upload :)) Nak tengok, boleh klik grenade by bruno mars cover  :)

K lah, nak tidor dulu. Esok ada sekolah ganti dannn akan pergi ke UKM Bangi! Looking forward to see you guys there! Much love. Salam :) 

notalimalimalima : maaf tentang video spontan ini dan terima kasih kepada semuaaaaaaa sekali yang buat review tentang saya. Kalau saya terlepas pandang, saya minta maaf yea? InshaAllah saya cuba baca semua :)












25 comments:

Khairul Azkar said...

tak ajak saya pun!sedih.waaaa~

NajwaLatif said...

sebab tadi spontan. Saya janji, next time :)

LaLaLovy said...

u go girl...!

Cik Zatie !xora said...

wish you the best!!!

nuramalinaathman said...

wawa da bez..:)

amirulhazwan said...

tahniah utk first vlog.
looking foward yang second.
keep up your good work.

cik yaya said...

salam..wow!~ owesome!HEHE..
sgt best la wawa..
=)

NICK IRFAN said...

sy mmg minat awk la eh! minat awk nynyi perghh!!! best giler byk lagu yg x kse pun boleh jd ske bila awk yg nynyi! suara sedap? rupa pun ada? boleh pegi jauh dalam industri muzik ni... ape2pun gudluck! :)


P/S=seriusly bgi sy awk boleh ganti ana rafali ni 1 hari nnt... hehe

Adah dimie. said...

wahh, thumbs up dear!

Mr. Swift said...

Woohooo photoshoot! :)

Psst! : Baby Comel The Bob Marley Type!
Psst! : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!
Psst! : Lelaki Bersuara Emas Jadi MrBean!

Muhammad Zulhilmi said...

good job with your singing :)

muka da okay, suara pun dah okay. so apa lagi?
haha.

I LIKE you :)

congratulations sebabdapat menjayakan first vlog :)

ieda said...

gud job dear :)

eesyaheera said...

walaupun Najwa baru buat blog, tapi cara tulis macam orang dah lama buat blog. hihi. teruskan menyanyi. *love*

Mais said...

bestnyer ....
mmg menarik sgt2...

♥NURSHAZLINA♥ said...

awak , saya suka lagu awak yang carta hati tu , seyes , best , nak download la , x bole ke ?

♥NURSHAZLINA♥ said...

kalau ade web yang bole download lagu awak bg tau kay ,

cerytara said...

Sukalah dgr semua lagu tuh!

Ngee~

Love it!

Keep it up!

=D

nabielah said...

dear najwa.
so after this,mybe boleh buat more vblog.
teruskan singing!
keep it up!

Ashiya Mizuki said...

kuatY bnyi angin..hehehe..love u much jugk wawa..hehehehe

Che Sakinah said...

najwa.. i made review about you too babe! keep on strive for the best! :)

Mr. Swift said...

NAJWALATIF. <3


Psst! : Okay Mamak Mu Jahat! AIK?
Psst! : Dunia Kawan? Ada ke yang lebih baik dari yang terbaik?!
Psst! : YA! Memang Saya Ada Skandal Affair Dengan Isteri Rosyam Nor Pun!

Cik Meya said...

najwa ! akak suke lha najwa nihh . hm akak buad entri psal najwa . sory tw if najwa marah . but entri tuh bkn tuk mngutuk . kak nak memuji dgn bakad najwa . suke sgt dgr najwa nyanyi smbil maen gitar . <3

Cik Meya said...

n nihh blog akak http://meyalolyppop.blogspot.com/

manggosteen said...

cover lagu granade tu mmg best la..

ω α η ι™ said...

minyak beku kampung saya heheh