Saturday, January 29, 2011

Oh! Kau satu dalam seribu,

Assalamualaikum...




Hai kawan yang super awesome. Lagi satu video terupload sebab cuti kan? So, macam ada masa lapang je nak buat video. Hehe Harap semua enjoy, drop your comment atau apa-apa nasihat okay? Korang memang awesome!

Lagi satu, video ini untuk semua orang yang support saya sehingga fanpage saya dah cecah 5k dah. Alhamdulillah, syukur. Lepas tu, blog saya pun dah capai 1.5k followernya. Oh Alhamdulillah! Super syukur! So, ketahuilah bahawa setiap seorang daripada anda adalah kawan-kawan yang satu dalam seribu. Susah nak express perasaan, so, saya nak semua orang tahu yang korang memang awesome and korang semua memang "the best I'd ever had" lah. KORANG MEMANG SUPER AWESOME!

Malam-malam sikit saya update lagi dengan cerita pula okay? Tak janji tau, kena InshaAllah je sebab kakak sulung saya baru balik dari Shah Alam. Mana tahu dia nak bawa jalan ke kannn? Hee~ So, much love , Salam :)

notasikitsikit : Terima kasih kawan-kawan yang awesome! Sumpah memang tak dapat balas dengan wang ringgit atas segala support yang korang bagi. Hanya boleh bagi video cover lagu, InshaAllah nyanyian yang baik and a smile for all of you awesome people! Anda buat saya terharu! Terima kasih, Terima kasih !





26 comments:

paw/paw said...

cun yang ini ! yeaa sis ;)

AesyaZealous said...

nice! keep it up sis!

lIfE StIlL gO On... said...

-_______- awesome great..move on sis..

Mr. Swift said...

video of the day! :)

Thank you. :D

Eryati said...

okey aje sis NL..

eylalaslie said...

u r the best la dik!
thanks for one in a million
u r super awesome too! <3

nuramalinaathman said...

lagu yg bez..4 of all ur cover n carta hati da msuk dlm fon..like ur face,like ur voice..sntiasa mengikuti perkembangan wawa..

Bo0lat's Heart said...

Hey Lil Gal, sgt awesome!! Keep up the good work k~

miss hunnybunny said...

you awesome too..like your voice...

AzRin Kamaludin said...

gud job dear..:)

ieda said...

aduhh dikkk .. sedap2 :)

ekyn ashikin said...

sy suka giler ok lgu nie.. sangat suka

hidayah sapidih said...

OMG!!!
sumpah best..i like this song n u lak main lagu ni sangat awesome
sumpah jeles giler..haha..papepun IM YOUT BIGGEST FAN!!

go NAJWA LATIF..

datang la jenguk2 my blog yang xseberapa tu compare to yours..hahaha:)

miss afifa said...

merdu.merdu x100...hehe

EB said...

My favorite song..
Nice one.. cuma x berapa clear dngr sora Najwa..
EB da comment kat Youtube juga..
Nick - lakukan...
Keep it up!

masmaribell_mastura said...

gud luck sis! =)

Mell Amanie said...

Thanx Budak Kicik Suara Merdoo !
kak mell aritoo nak sangat dengar najwa naynyi lagu nie..

http://ohlolove.blogspot.com/2011/01/one-in-million.html

aritoo ade mintak najwa nyanyi lagu nie..:')

Lagu ni untuk kak mell kan? tak kira. Nak perasan jugak ! haha.
THANX DIK !

nunti datang la UiTM shah Alam pulak ok ! nyanyi kat cni. bia kakak2 n abang2 kat cni terpana tengok kamu nyanyii..hahhaa..

SUKA !!!!!!

Ameera Fatin's Kitchen said...

Hye Najwa,

Kita baru first time dengar video awak and it is this one. And it's awesome! You go girl! Talented, awesome. Keep it up, stay cool. You have a long way to go. Finish study dulu okay pape pun. I will support you in what ever you are doing.

And frankly, you sang it way better than Ne-yo. Good job.

Best,
Ameera Fatin

sAyOobAeQ said...

so humble:)

pandai!

life&enjoy&study said...

nice voice dear..:)
keep it up k...

yaa san said...

terbaeeekkk la dik oi..hehhe..best2..=)

Saye Hajar said...

aw aw aw aw..
besh!!!!
sukeee..
bley vote x agk2??
vote vote vote vote vote lagikk manyakkkk

NICK IRFAN said...

eh! ingatkan one in the millon-bosson ni lagu lain plak? tp menarik jgk lagu best2..

nfsh h. said...

i love your version of one in a million. and its not easy to sing this song. i try n failed,miserably. haha! good job ! keep it up. n honestly, i love all your covers. especially the english songs.

myra abdullah said...

huhu..i LOVE this songs!!
congrat cause make this song more interesting and i'm gonna missed it!!

dilalalala said...

wooo.. u just sung my fav. song. i love the way u sang it. <3