Saturday, January 22, 2011

Aminuddin Baki Carnival 11' , UKM

Assalamualaikum...


Hai kawan-kawan yang saya sayang ! Sebab ramai orang yang minta saya upload video saya perform dekat UKM, jadi saya upload kan untuk anda :) Seronok gila sbb dapat jumpa raaaamai kakak dan abang yang cool dan awesome di sana :) So, enjoy the video ! 

video


Jujur dari hati , saya tak sangka yang begitu ramai orang yang mengenali dan menghargai muzik saya. I am so touched. Layanan yang diberikan dari pihak event juga sangat best dan awesome! Terima kasih daun keladi , kalau ada rezki kita jumpa lagi :)

Kalau nak tengok gambar pula , boleh lah klik sini  :)

K lah, nak tidur. Penat sangat. Ada masa saya update lagi. and for UKM-ers, thank you guys for being so awesome! Much love, Salam.


notakasihsayang: terima kasih kak wani sebab bagi saya peluang untuk perform dekat sana dan bagi shawl yang sangat cantik. Nanti saya buat cover pakai shawl tu k? hehe i love you. Thank you!









24 comments:

.:: Zul ::. said...

pagi smalam bru 1st time sy tngok vdeo n blog awak.mlm trus g UKM.tngok live.hebat x?haha

tyra-ssi said...

yea !
da lame pk dan lame lame dgr baru la dapat tangkap suare najwa mcm sape .
mcm justin bieber ouh !
sebijik la jugak .
suke u ! *bukan les . ehe :D

Ashiya Mizuki said...

ada masa dtg sini lg...xpuas tgk wawa perform..best !!!

...Saiful... said...

nice adek...keep it up..mai penang pulak laa...agaga

MiSz fiFiEyQa said...

alorh...x dpt nk tgok...bru blk kolj hr ni..lgpn jauh la bangi n KL..haha..papepn wish u all da best!!!

amirulhazwan said...

tahniah.

nuramalinaathman said...

nice ur voice

Nurana said...

Waa..g ukm ke..pasni g ar usm plak..:)

~fais~ said...

huhuhuhu. best2. semua lagu awk best. perfect.

Uwais Al Qarni Bin Mohd Isa said...

dah boleh donlod video ni n save wat koleksi..hehe..thankz 4 uploading it...=)

miza said...

best3 ! i loikeeeee =) keep it up najwalatif ! hehe

ekyn ashikin said...

suara najwa sedap la

arabella said...

keep it up girl..
=)

FARAH CHEE said...

so sweet lahh dear!!!
keep it up yeah!!!
saya jatuh cinta sama lagu ciptaan anda tuh :)
sedap didengar~~~

mijan said...

awesome!!!!!!!!!

archie said...

i love you too. nnti ade masa, dtg cini lg. btw, akak pnjm gmbau fb letak kt blog. :)

sab said...

dik. jom ade mase akak nyanyi. kamu main gitar k. x pun..kite duet! haha. jom terjah blog nieh..wee~

http://mrsgforgg.blogspot.com/2011/01/kau-jangan-gelak-gelak-sama-aku.html

Mr. Swift said...

MMU pun nak jgakkk. :)
Bestlah yang first song tuh.



Psst! : No Feeling Beb, Tak Ada Perasaan?
Psst! : Kalau Nak Buang Boleh?
Psst! : Setiausaha Memang Senang Nak Sebut Tapi Kalau

lIfE StIlL gO On... said...

hye dear =)
akak cari kamu punye lagu kak internet nak download tapi takdela syg
mcm mne ea??
nak download lagu kamu..

hanishafizah said...

ure superb!! keep it up girl!!! ;)

Cik Nathrah said...

i like ur personality :)

Rozuan Ismail said...

ada pergi tengok dekat kolej Amin masa u perform..saya lah yg pada awalnya invite saudari utk perform kt kolej kajai UKm tp cancel tuh,,btw,sori atas hal yg tak dapat dielakkan..

next year,saya jemput ok

Miss CoCo said...

aminuddin baki?...weee my old college at ukm...keep up the good work najwa..i love ur voice~~peace ^-^

faizulosman said...

mlm ni die dtg lg utk pesta konvo ukm...