Sunday, February 27, 2011

Entri ini didedikasikan kepada,

Assalamualaikum...

Hai kawan-kawan yang awesome! Okay semalam adalah antara hari yang paling heaven gila. Kerana apa? Kerana semalam dekat sekolah ada sambutan Maulidur Rasul, dan pada masa yang sama one of my BFF sambut birthday dia :) But this one is a surprise party for the birthday girl lah kan :P 

Seronok gila semalam sebab kitorang buat surprise ni dekat depan rumah dia. Kami dipecahkan kepada dua group, satu group ikut my bff ni balik, and satu lagi group, yang mana group inilah yang akan membawa kek, datang kemudian :) Sumpah memang macam rombongan cik kiah lah semalam HAHA. So, after rombongan cik kiah lagi satu dh sampai , kitorang pun nyanyi lagu happy birthday untuk dia . Selepas berlakunya segala riuh rendah yang mana situasinya sama macam kalau rumah terbakar :P, saya pun tanyalah dengan birthday girl ini, "Apakah perasaan anda sekarang?" Maka, dia pun menjawab, "Saya sangat happy tapi SAYA DAH TAHU SEBENARNYA SEBAB ADA CIKGU BERITAHU TADI" Okay, yang ini memang kena mengeluh panjang betullah. =,=" hehe 

So, saya dah penat nak menulis, jadi let the pictures do the talking k? Enjoy!:)

Mula-mula, sambutan maulidur rasul :) 

 Okay, ini candid. Macam poyo pun ada. Heh =,="

 Group photos :)





  


 Okay, ini surprise untuk birthday girl :)

SURPRISEEEEEEEEEEE!

Yang tudung pink inilah birthday girl, Diyana Abdue :')


 Gambar sendiri harus ada :P

Ambil gambar group photos :)

 Ha! Surprise, saya ambil gambar dan saya juga ada dalam gambar. Macam mana tu? HEHE :P

Akhir sekali, I just want to say :

 Happy Birthday Diyana Abdue,
May you have many awesome birthday to come,
May all your wishes come true,
And may Allah bless you!

ILoveYou :')


Okay lah. Nanti saya update lagi. Have a good day ahead peeps :) Much love, Wasalam !








14 comments:

Rozuan Ismail said...

happy birthday to her!! makin comel lah najwa latif ni..hehe

sabri as sobar said...

happy birthday n hopefully Allah bless her.

Yuyun Ahmad said...

yaw... hepy bufday to her... =)
comel si gadis youtube in blue.. =)

ayuorked said...

bestnye dpt suprise cm uh.. do follow me back :) gudluck in scholl :)

Nurana said...

Hepi birthday!! to ur friend..hehe

sicomot-comel said...

hepi bday diyana..

najwa looks so cute in blue kurung ;)

Nadia R. said...

i miss tigs like crazy by watching u guys.

qyqa said...

hepy befday diyana..

najwa comel.. bila nak upload full song ILOVE YOU???????? =)

DiyanaAbdue said...

Hihi Thanksss Wawa. <3
Waaaa, mcm mane gambar yg last tuh kita cukup semua 15 orang ? Pelikk.

DiyanaAbdue said...

Okay ingat dah, Ilya yang captured gambar tu. Cehhh.

mancai said...

salam singgah, hapi b'day to her...

EB said...

Salam,
Suddenly I miss my friends..

Bungakopi said...

tiutnya budak2 ni..
pandai bgya lak tu.
zman sy dlu pakai tudung rosalinda je g sambut maulidur rasul.
huhu

ad said...

rindunyer kat TIGS...tahniah najwalatif...anda berjaya menambahglemerkan sekolah kita yg tercinta..