Sunday, February 6, 2011

"ILoveYou" ,

Assalamualaikum...

Hai kawan-kawan yang awesomest! So, disebabkan hari ini usya blog dan saya mendapati bahawa follower saya dah mencecah 2000++, jadi saya decide untuk bagi hadiah kat korang semua. Haaaaa. Hadiah apa tu? Hadiah ini boleh dikongsi dengan semua orang. Hehe Hadiah ini juga kerana ingin meluahkan "ILoveYou" dan ucapan terima kasih tak terhingga sebab menyokong saya :)

Oh! Sebenarnya, hadiahnya adalah teaser kepada lagu baru saya yang bertajuk "ILoveYou". Lagu ini, saya dah tulis tahun lepas cuma cari masa yang sesuai untuk upload :) Lagu ini orang senang nak relate sebab dia memang terjadi dalam hidup seharian kita. Dan, lagu ini juga mengenai kakak sulung saya. So, ini kira based on true story lah. Heee. So, korang dengar dan berikan komen anda semua okay??


Ni serba sedikit lirik dia... 
 Mungkin kita pernah rasa,
Tentang cinta,
Yang takdirnya bukan untuk kita..

Mungkin ini adalah cara, 
Meluah cinta,
Tanpa berkata atau berpandang mata...

I'm sorry but ILoveYou,
I'm sorry if IMissYou,
Even if I can't have you,
You know I'll always be there for you...



 Okay tak? Okay ke tak okay ke, anda semua dialukan untuk memberikan pendapat anda okay? Thank you kawan-kawan yang superawesome. "ILoveYou" lah. Hehe Much Love, Wasalam.

41 comments:

mayana said...

tak clear sgt r lirik die~~

letak lirik skali eh~~

;)

tp petikan gitar tu mmg gempak la~~

Hassanah said...

ade terjumpe lagu kamu "carta hati" kt musicdumper.com,
wah,nanti boleh letak kt blog (=

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

lagu best.. emm ni teaser je ke? sebab pendek sangat dik oi.. eheheh.

Effa Akmal said...

pendek sangat lirik lagu nie.. bawu nak naik mood, lagu dah habis. btw, nice song dear.,

capex_apex said...

Gudwork!Keep it up!=D

mimi said...

best giler, lirik psl khidupan semua org ^_^

.: iEyLa :. said...

best!! tp pendek sngt la dik..hehe...
btw.."carta hati" the best la..
keep it up..

~kuyam~ said...

best...ur voice mmy suara bieber mse kecik la
wow :P

♥yaya budak suka embun♥ said...

sukanya la lagu nih :D


klik sini ke blog yaya

Nadhirah Hana Mansor said...

Best, Kaknajwa ;)

m!lo bsUk !! said...

hai kak najwa (: sedap ! 2 jew bule ckap , heee

shah rizan said...

nice.. terbaik..

Efipurpleshine said...

best sgt2...suke.. :)

Kyra said...

sedap jugak lagu tu .. nice work =)

~miss syuhada~ said...

nice dear ...
suka sangat ...

The Nurul said...

simple but nice!

nurul ain said...

best lagu nieyh :))

anaiha yusof said...

lirik2 mule2 cam tak clear sangat ape2 pon best move on dear

wannurfazrini said...

owhhhhhhsomeeeeee

tomatokering :) said...

best :)
bile nk letak yg full punye? he

Nurana said...

bestnyeee..:)

teeha said...

best best , cant wait for the full song

Akustiker said...

gud 2 c new talent like you!!

Izzan Salwana said...

wah! best best :)

Bo0lat's Heart said...

best2~

aNnE said...

ala baru nak enjoy dah habis..kena repeat..hehe

NICK IRFAN said...

perghhh! bestlah! awak mmg hebat! eh! nnt letak lagi lagu2.... sy peminat awk ni.. hehehhe

YB Raz said...

boleh tahan ^_^"

sitihanisahali said...

best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3

JIJI YU said...

dasat nye ko ek..eh aku ade gak wat rakaman lagu..tapi aku tak pandai nak masokkan dalam blog..camno ek..

i'm lala said...

tak saba nak dgr yg full ! luv it ;D

Nur Iswari Masree said...

najwa.. lgu 2 best sgat.. hope awk download kat u tube....^_^ nak download arr.. hehehe

Farhan Zulhusmi said...

awk.....awk....boleh minta number pon...hahaha....
xdelah...no joke no fun....
keep it up erk...
insyaallah...amin......

f_aRa_aINa989 said...

sedap...



:)

eyjalukman said...

nice song dear ! ;)

lady dayana. said...

Woww ! intro(bunyi gitar) dia pun dah best tau. and so does the lyrics ! comel lah. :)

keep it up girl !

xoxo

Kaspersky Seller said...

Salam najwa. tumpang lalu ye. jom shopping2 kt blog saye. jgn lupe promote kt member2 ye.tq :)

najwa cane nk letak ads banner kt blog najwa?

Cheap Kaspersky Online Store - Click Here!

-plz forward- :)
http://cheaper-kaspersky.blogspot.com/

aqeyLs said...

nice dearrr..:)

sis suker.. (bahasekan diri sis sbb tahu lg tuer.. hehe)

~pieqa~ said...

ok sgt.. p trlampau pndeq sgt la dear..

Nur Ezzat said...

sedapp giler suara kamu~

deEyaNa :) said...

yg full pnya blum ada ea?nk dwnload aaaa... :)