Wednesday, March 2, 2011

Saya lupa ,

Assalamualaikum...

Hai kawan-kawan yang super awesome! This is just a short entry to let you guys know that I already upload a new cover. Lagu ini Bruno Mars yang nyanyi dan tajuk dia adalah Marry You. Saya suka lagu ini sebab lirik dia macam bersahaja dan kita semua boleh relate dengan lirik dia. Simple but very nice. Minta maaflah kalau ada yang kurang, ada yang salah ke apa ke yea? I hope you guys like it :)



Okay, itu saja. Nanti saya update lagi okay ? Oh! Lupa lahh. Sekarang dah masuk bulan march kan? Pejam celik pejam celik dah pergi dah February. How time really flies. Well, no worries. Saya berdoa agar March ini pun akan jadi se-awesome Feb dan se-fantastik Jan, Amin! Okaylah, nak tengok cover lagu saya yang lain, boleh klik sini :) Much love peeps! Wasalam :) 






19 comments:

tulips etu chinta.. said...

najwa nk mnx tlg leh?
cne na letak vid tuh lam entry? . .

hehe ..:)

.: iEyLa :. said...

good job dik..
thumbs up!!!

Bo0lat's Heart said...

Best!! Keep up! BTW nk tnye, cmne najwa pkai selendang tue? nmpk kemas =)

nazrul ashraff said...

wiii..minat bruno mars yep..hee..try ler colbie callait la..hee..lagu dy pn banyak guna guitar gak..::DD

http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/03/segmen-saya-blogger-remaja.html

najwa..try tengok and klo suka promote sekali..haha

SyamimiZaini said...

Ni yang makin suka tengok && suka dengar suara && sayang dekat akak Najwa ni sebab suka lagu2 Bruno Mars :DD

Rozuan Ismail said...

o yeah..sedap lgu ni

aMira~ said...

im a big fan of Bruno Mars..really love it la when heard u play his song 2..hehe..u have a nice tone..seriously! keep it up oke, and gudluck in your stdy..never giv up in this "things" ye!

Mr. Swift said...

<3 !

sicomot-comel said...

suke giler lagu bruno mars yg ni !!! =D

fathiahRAIHANA said...

suka najwa nyanyi Grenade tuh . perfect =)

Cik Ezy said...

fuyoo..
best gilak..

asyraaf munshi said...

salam...saya ader prmintaan laa itu pon kalau boleh...saya nak tersangat2 dengar najwa...nyanyi lagu tolong ingatkan aku(ana raffali)...
please....

:: noremy bte rahmat :: said...

dah dgr semua awak nyanyi...

u r so talented!

(p/s:dah folo..kalo free meh la jenguk belog akak..salam kenal(^_^)...

Wan Perlis said...

entri untuk cik najwa

wanperlis.com/blog/2011/02/najwa-latif-si-gadis-youtube

baca ye

Adam Haiqal said...

style n semartt!!
congrats!!
sore u sedap!!:)

f_aRa_aINa989 said...

suka lagu ni!!

:)

aEn shAhirA said...

love ur voice ;p..i"m new follower :)

do visit my blog
http://aenshahira.blogspot.com

i z z a t i said...

najwa.,.would u kindly reply my comment??
what are the chords u are using actually??
i tried D Em G D with the capo on the 2nd fret.,.but it didnt sound like urs

محمد السحيمي بن عبد الرحمن said...

assalamualaikum , fuh letih jugak nk membaca blog najwa dari januari hingga ke hujungnya . anyway kehidupan najwa mmg awsome ! sy ni memang minat gila menyanyi n penah cuba bermain gitar satu msa dlu . but atas kekangan masa san study masa peringkt diploma dlu mmg xdapat nk bermain2 sngt . adepun kena banyak bermain dengan buku , klu tak mmg exam law mmg auta lebih dari fakta . bila sy baca post najwa pasal JATUH tu mmg la sy ade cerita peribadi. cerita dia mcm ni, lepas tamat spm kt Muar High School sy mmg malas nk belajar lagi , then bila da mula bekerja sangat terasa susah hati dan kepenatan yg saya dpt tak berbaloi dgn hasilnya. so setelah sy bekerja hampir 1 tahun setengah akhirnya saya mmbuat satu keputusan untuk making future stdy. so bermula pengajian peringkat diploma dekat universiti islam melaka dalam jurusan undang-undang & syariah. bayangkn betapa susah nk terima ilmu apabila otak da lama disimpan, ahaha . akhirnya setelah tamat 3 tahun sy berjaya memperoleh segulung diploma dengan keptusan yg agak membanggakan . dan pada september 2011 sy telah melanjutkan pengajian diperingkat ijazah sarjana muda dalam jurusan sains politik di UKM . nasihat kepada adik najwa , hobi dan karier ini merupankan satu asas keperluan namun ilmu yg tetap menjamin ke syurga ..