Wednesday, February 2, 2011

CantikHijabku Contest ,

Assalamualaikum...

Hai kawan-kawan yang super awesome! So, hari ini saya nak buat satu pengumuman. Cewah! Macam nak raya pulak kan siap ada pengumuman bagai. HAHA So, saya nak beritahu yang saya ada masuk satu pertandingan yang dianjurkan oleh www.cantikhijabku.blogspot.com. Tema pertandingan ini adalah "Show Me Your Style". Walaupun tak lah se-style mana saya ini, saya masih cuba nasib saja-saja. Mana tahu kalau menang ke kan? Tuah ayam nampak di kaki, tuah saya? Tiada siapa yang tahu kannn? So, apa salahnya jka mencuba. Heee.


So, gambar yang saya pertandingkan adalah...

...


...


...


So, kepada sesiapa yang nak vote saya, boleh lah pergi ke sini dan klik LIKE seberapa banyak yang mungkin okay? Tapi sebelum klik like dekat saya, kena klik LIKE dekat page cantikhiijabku profile dulu. 


Jadi, terima kasih yea kawan-kawan yang sangat awesome. Moga Tuhan membalas jasa baik kawan-kawan yang super awesome ini :"D

Nak keluar ni, nak pergi hang out dengan kawan-kawan. Nanti update lagi okayyyy? Much love, Wasalam :)



11 comments:

Ryna Tri Asmara said...

you're so beautiful wearing maxi dress :D

Mr. Swift said...

Kelik tak ikhlas pun takpe?
HAHA.

*lolz kidding. :D

ieda said...

uish leceh nya nak klik2 kat butang like nie ... ermm anyway akak wish gud luck dikk :)

HazHand said...

wah!!comel3!!!!! nak sign!

adibah said...

semoga berjaya =D

wannurfazrini said...

goodluck NL :D

Haniff said...

okey cantik dh tu anyway najwalatif,sila lihat blogs ye ade post wt awk huhu!!

http://haniflikethislife.blogspot.com/2011/02/thanks-you-najwa-latif-gee.html

keryoki said...

cik najwa..saya ada post pasal kamu..hehe jangan marah keh!

emieysandra said...

gudluck dik!

;)

eylalaslie said...

yeah da like da..all the best ye dik! :)

~kuyam~ said...

wah,lama xpakai maxi dress mcm tu..nway,u look cute in dat dress
gud luck :)