Sunday, February 13, 2011

Kita ada kimia,

Assalamualaikum...

Hai kawan-kawan yang awesome! Mula-mula nak cakap terima kasih sebab ramai yang betul-betul membantu untuk meng-clear kan wardrobe saya. Huuu~ So, terima kasih. Item-item yang dilabelkan book itu anda masih boleh beli, cuma tinggalkan mesej atau email saya saja. So, bila orang yang sebelumnya back out, anda yang meninggalkan pesan atau email akan menjadi org pertama yang saya beritahu :)

Okaylah. Enough with the business matter. Sekarang ini back to my own routine and the love of my life, which is playing guitar, making covers and invent (?-?) new music. HAHA

So, ini adalah my new cover. Saya dah upload semalam tapi terlupa nak beritahu dekat kawan-kawan yang super awesome dekat blog ini. Pffttt. Maafkan saya. Saya ni memang selalu terlupa. So, inilah dia my new cover. Kimia by Melda Ahmad, Enjoy :)



So, macam mana? Okay tak? Hee so, silalah tinggalkan komen anda dan sebagainya so that I can improve myself :) Sesiapa nak jenguk laman youtube saya dan enjoy lebih banyak cover video, boleh tekan sini :) Thank you so much guys. Much love :) Wasalam.

30 comments:

sweet strawbery said...

best2..ske dgr suara najwa..comel..=)

meaw said...

okay ! sememangnya best sygs :)

nur atikah said...

hye :), kite suke suara kamu. cover lah lagu cinta dlm hati dgn ku ukir indah nama mu.

c'quenz niesa said...

woah .. suke dengan lagu melda ahmad .. btw .. memang awesome =)

rohayatie nordin said...

budak kecik ini amat hebat~~law shari xdgr dy petik gitar rse xbest~~

nurul ain said...

dear,suara awak best gile2 tahu tak ? suke sangat2 dengar.boleh tak nak request lagu love story-taylor swift- ?

ria said...

saya da dgr da. .

syakirindaud said...

aaa tensen dga! bile nk masuk AJL,hwahwaaa

hidayahamid :D said...

sedap :)

Fathyieza said...

best......jelez gak dgr sore najwa lg sedap f=dr suara iza..hahahha

capex_apex said...

I LOOOIIKKEE! =D

sicomot-comel said...

yeah i likeeee... =D

p/s: cantik header ! ;)

Mira_Idora said...

suara najwa sedap..!!
keep it up girl !!..
good luck ya !

Kaspersky Seller said...

Salam najwa. sedap la najwa nyanyi. jom shopping2 kt blog saye. jgn lupe promote kt member2 ye.tq :)

Cheap Kaspersky Online Store - Click Here!

-plz forward- :)
http://cheaper-kaspersky.blogspot.com/

Bo0lat's Heart said...

sgt awesome!!! =)

ayuorked said...

best sgt suara u... love to see ur blogg.. do follow my blogg.. :)

http://ayuoyku.blogspot.com/

KD said...

sangat comel! :)
bytheway,saya ada tag something dekat wawa coz i want to know about you. thank you in advance.have a nice day. http://sheislikearainbowtohim.blogspot.com/2011/02/25-facts-about-me.html

qyqa said...

sedap sgt najwa.....

FAA. said...

thank you for covering this song:D this song really means a lot to me. so bila najwa nyanyi lagi rasa mcm osem gila nk denga banyak2 kali:D

missR said...

as salam najwa :) nice suara. bersahaja je nyanyi. suka3 ! tapi kalau najwa nyanyi feeling sikit mesti gempak. ehe. sekadar pndgn shj. semoga terus maju ! amin.

lisa said...

sedap suara najwa :) best !

bang lie said...

nice...^,^ saya penah wat entry pasal vid najwa latif....suara dia best ....!!!

sTaRLighT said...

awesome..
huhuhu
best2

.:Nana Farhana:. said...

i'm your big fan!
akak suka tgk video2 najwa..lagi2 lagu we'll be a dream..
here for you sis..
http://flowerypink.blogspot.com/2011/02/riadah-petangjom-layan-well-be-dream.html

. sabrina . said...

omg i like it ! suare najwa best !

hAnyE sEbuAh KhayLAn said...

so nice......

HazHand said...

ahhh! sedap3!! sume lagu si najwa ni aku suke!! hahaha,suare merdu! auw!

zati embong said...

terbaiklah dik.1st time dgr,sis nk dgr semua vid dik O.o

Sweet Gurlz Punyer Story said...

comey3,., mcm artis sebenanyer,., huhuhuuh,., comey la akq najwa nihh.,. mengalahkan artis .,., yg da lme.,. huhuuh

shiesap said...

nice voice O_o