Saturday, February 5, 2011

InsyaAllah ,

Assalamualaikum...

Hai kawan-kawan yang awesome. Hanya sempat update sekejap sebab hari ini busy sedikit lah. Kan dah cakap, kalau cuit-cuti ni, bila kakak-kakak smua balik, memang asyik berjalan je. hehe Oh! Cuma nak beritahu yang saya dah upload lagu baru. Ramai juga yang minta saya nyanyi lagu ni. Lagu daripada Maher Zain iaitu, InsyaAllah. Selamat mendengar.



Maaflah kalau tak sedap didengar atau versi yang ini macam kurang gula dan garamnya. Terima kasih kepada semua yang menyokong saya. Kalau nak usya video lain, bolek klik sini. Oklah, ada kerja sikit nak buat. Saya nak pergi kerja kahwin. Selamat beristirehat di hujung minggu :) Much love, Wasalam.


23 comments:

taz said...

good job dear ;)

Biey said...

minat lagu maher zain nie.. nice..

i'm lala said...

best dear !

fiqa :) said...

best :) .

nada said...

nice :)

cik zoela (: said...

superb ! :)

ummi a.k.a bulat said...

suka !...

Nurana said...

best2!

AMMAR YASIR said...

Lagu kesukaan Ammar..sedap lagu ni

f_aRa_aINa989 said...

nice one girl...

:)

BLoG FaINa989

nurul ain said...

weee~ najwa,sedapnye suara !! >,<
best gile

gabanMorka said...

you got guts girl!

anaiha yusof said...

sedap2 tapi tak bape kne dengar lagu adek,tapi okie dokie la so good job -_______-

InvinceZxFTW said...

mau request cover YUI - Life boleh? ^^

aNnE said...

sedap :D

NICK IRFAN said...

sy mmg suka lagu ni! best2!

Wani Wahab said...

nice lah !
sodap2 , hehe

Cik Cammy Lia said...

mmg best yr voice dear.xpuas dgr

bella nabilah said...

best la dear.. :)

lady dayana. said...

serious awesome ! ;)

il ya na said...

currently listening to ur songs 24-7! suka sgt!

nabil_potter said...

cool la..

Nur Ezzat said...

suka la suara kamu!

btw, kita sama umur..hihi