Saturday, February 12, 2011

Garage Sale ,

Assalamualaikum...

Hai kawan-kawan yang awesome. So, sebab hari ni macam kena kemas closet, jadi, saya terfikir untuk menjual beberapa barang yang saya dah tak guna. Daripada saya buang, lebih baik saya jual kan? =,= So, sesiapa yang nak beli baju-baju ini, bolehlah email ke eqwafika@yahoo.com.my atau lebih senang, hantar saja mesej dekat FB saya :)

KESEMUA BAJU DISINI FIT XS UNTIL M :)
NL 01 
SOLD TO Quiah

NL 02
SOLD to Byeti

NL 03
SOLD to Byeti


 NL 04 = RM 5
So, singlet ini saya pernah pakai sekali sahaj lepas itu dah tak pakai sebab tak biasa lah pakai singlet :)
SOLD TO Liyana



NL 05 = RM 20
Ini ada pakai beberapa kali. Masih elok dan dijaga rapi.
SOLD TO Miza




NL 06 = RM 15
Kemeja ni saya pakai 3 kali sahaja kalau tak silap. 
Yang warna merah itu adalah singlet merah yang jual dekat atas tu. 
Kemeja ini boleh dipakai macam tu saja atau pakai dengan singlet macam saya buat ni. 
So, kalau korang beli ni dengan singlet itu, harga nya RM 20 lah :)
SOLD TO Liyana


 NL 07 = RM 20
This cheongsam dress sangat awesome.
Tak pernah pakai pun sebab tak reti nak menggayakannya. Hee

SOLD TO FATIN


Okay, kami buat COD untuk orang yang duduk di Shah Alam dan Batu Pahat. Selain dari tempat itu, kena postage fee lah:) Tak mahal pun, jangan risau :P Duit balik akan dipulangkan sekali dengan baju itu. Kalau tak faham atau nak book atau nak tanya pape, email sini:) 

P/S : Semua item yang dah di book, akan di hold selama 24 jam sehingga duit dibayar.  Sekiranya dalam masa 24 jam tiada duit yang dibayar, saya akan release balik item itu :)  
 

Okay, itu sahaja buat masa ini. Akan update lagi bila jumpa baju baru. Terima kasih :)




19 comments:

ayu jue said...

chumelnyer..nk jual bape ni?
ader baju kiut2 kale ijaw x?

HazHand said...

hahahah,najwa,better u g jual kat mudah.my!! hahahah
comel2 je bju uh..kih3..

rohayatie nordin said...

yayang xbole beli~~tp suka la yg last tuh~~sweetnye law pki jaket...ngeee~~~pgg 29 xbole pki ke najwa?

Pyka Rahmat said...

yang first tu comel lah. tapi i tak pakai dress. tgk boleh aa :)

klipklip_gurl said...

akak ade mmbe yg minat dress purple n yg last tu. law akak nk bli, how? if postage, agk2 najwa nk akak baya brape? :D

NajwaLatif said...

klipklip_gurl ; Akk dudk mana yea? Kalau shah alam, tapayah postage. Akk email dkat eqwafika@yahoo.com.my Nanti saya bagi detail :)

nurul ain said...

ke yang nl 03 tuh....comel jeh

klipklip_gurl said...

akak da anta email kat that email yang najwa bg. anythig juz email me at klipklip_gurl91@yahoo.com :)

AIDA SYAMIMI AZHAR ♥ said...

najwa. hey, i'm interested fo NL 01. inboxed you aready. nanti ape2 e-mail ok. details semue dah e-mail. thankyou. i'm so in love dgn dress tu.

bebel cik orked said...

dek akak berkenan yg n05 dan n03 tuh,,

atifabdullah said...

baju lelaki takde ke najwa?hehe

Sheera Shukor said...

wawa, akak minat yg first tu tapi rasa macam tak muatlah sebab wawa lagi kecik dari akak. haha!

farah amira said...

yg cheongsam dress tu nice jugak.apa colour exact die?size?

NajwaLatif said...

farah amira : colour dia grey Fit s hingga M

DUHKON :'| said...

Dress atas sekali tu lawa . Nak !

NajwaLatif said...

DUHKON : email saya :)

anis00 said...

Nama :Farah Hanis Mohd Rahim
Alamat :No.3 Jalan Molek 2/23 Taman Molek Johor Bahru, Johor
Nombor Telefon :0137500919
Saiz :L
Kuantiti :1
Cara Penghantaran :Delivery

anis00 said...

ini untuk tshirt ary tue,... ader lg ker...
nak sesangat..!!

Antasya Edora said...

kak wawa x de ke sket yg kak wawa pakai tu yg belang2 tu kt mane ye jual??