Sunday, July 31, 2011

Senyap The Hub, Seksyen 13 ,

Assalamualaikum...

Hai kawan-kawan yang awesome! So, yang ini macam seronok sikit nak update sbb I met a lot of cool people there! hee So, saya diberi peluang untuk membuat persembahan dekat Senyap Cafe, seksyen 13, yang berdekatan dengan Extreme Park tu kan. It was fun!! Seronok, takut, semua ada. Kenapa? Sebab tmalam itu, saya nyanyi semua lagu saya sendiri yang saya belum pernah perform dekat mana-mana :) Dan apa yang paling seronok adalah, petang sebelum perform tu, saya dengan kakak saya telah pun berjaya membuat satu lagu bahasa Inggeris dan saya perform lagu BI tu, for the first time, dekat situ :D 

So, penatlah kan nak cerita, biar gambar menceritakan segala-galanya! :D

 Before the persembahan, scared like hell! 

 I love this pic! Thank you kak sara :) 





And people I met :  
 Ini anak owner Senyap Cafe tu :)

 Kak Sara punya family!
Thank you for coming! 

 New friends :)

Kak Syakirah :)

 One of my twitter friend! :)

 Oh yes, both of them saya kenal melalui twitter.
Yang lelaki tu, dia tu, engineer-to-be yea kawan-kawan.
Mari doakan dia supaya dapat kerja cepat
and dapat belanja saya makan Nandos :p
Hehe :p
oh, and baju I <3 Jakarta sekali *cough*cough*

 Amir Qayyim :)

  Adle Arief :)

Liya Yunus
Thanks for coming budak kecik :')


Oh, and you.
Thank you for coming :')

Dan kepada semua orang yang datang pada malam itu, terima kasih sangat-sangat :) Saya dapat jumpa ramai orang yang saya kenal dari Facebook atau twitter pada malam itu. Terima kasih kepada semua yang sudi meluangkan masa dan melayan lagu-lagu yang saya nyanyikan malam itu. Feedback yang saya terima terhadap lagu-lagu saya pun Alhamdulillah, sangat memuaskan. InshaAllah, ada rezeki kita jumpa lagi :)
And lastly,

HAPPY RAMADHAN :')

Semoga kita dapat menjalani ibadah puasa dan bulan ramadhan kali ini dengan baik, inshaAllah. 


Keep on spreading love people! I love you. Wasalam :)






37 comments:

Frh said...

Selamat Berpuasa kakNajwa. :)

aDam said...

Happy Puasa ye!! :D

nurzahirah said...

selamat berpuasa najwa...
tak teringin buat lagu untuk bulab puasa...?? hehe....

syafiq said...
This comment has been removed by the author.
Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

camat berpuasa wawa...

*1st time mai jengah blog awak...

syafiq said...

waaah . dah jadi artis dah dia :)
selamat berpuasa NajwaLatif

azrijohan said...

selamat berpuasa

cheqwa said...

ohseemmm lah najwa! ^_^ .congrates :)
selamat menyambut ramadhan almubarak

Miera Aziz said...

Hey artis!

Selamat berpuasa jugak.
Makin lama makin cantik Najwa ni :)

::Mastura Zakaria:: said...

dear najwa latif..i am the one yang selalu jadi silent reader ja..hihihi..but btw, sy suka kalau najwa nyanyi english song, sgt kena dgn suara najwa, tapi 1 ja yg sy suka igtkan, kalau dah meletop2 nanti, jaga penampilan, jgn pakai yang singkat2 atau yang ketat2, sebab penampilan skrg dh cukup bagus....

Afiqa Dayana said...

aloloo, comel lah awak :)
hehe, selamat berpuasaa !

Observaderz said...

thanks najwa for the picture. sory xdpt tweet ngn u sgt. busy keje. hope u life will be awesome from day by day :)

m.syafiq said...

slmamt bepuasa pd esk ari.....

zeeck said...

@NajwaLatif : penah tgk "never say never" ?? i thnk u should take a time untuk tgk cerite tu...dan ia sangat menarik...

cerite die a bit like your story ;) goodluck najwa! ;)

cikjannah said...

SELAMAT BERPUASA jugak =)
nice ur dress.....

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Macam best saja perform to by the way selamat berpuasa jyeah NajwaLatih :)

ainondreamergirl♥ said...

njwa chomel. selamat berpuasa :D

i.k.o said...

NL senyum nampak gigi lagi chumelll.seriusss!

EH NANTI DATANG LA UTM SKUDAI LAGI TAWTAWTAW....NAK AMIK GAMBA SAME2 LAGIIII :D

bombay said...

selamat berpuasa najwa..keep up the good work..:)

cik heroin said...

selamat berpose :)

Far'ain said...

You're Awesome Kak Najwa . Selamat Berpuasaaa :)

Far'ain said...

You're Awesome Kak Najwa . Selamat Berpuasaaa :)

muhamad aidil armen said...

selamat berpuase..!!
nnt raye..
buat la satu lagu raye.. :)
mane tau bleh meletop..
chaiyok2..!!
:D

redzwanie redzmann said...

slmt mnyambut ramadhan najwa...
:)

Sarah Bieber said...

Untungnya dapat jumpa kak Najwa dan Selamat Berpuasa yeee :D

udin said...

slmt berpause akq najwa.......

MRViRGO said...

oh.. saya pon turut rasa bertuah sbb turut hadir pada mlm tu... tp saya..............

zaitun @ kak tun said...

Salam Ramadhan Najwa... GOOD LUCK GIRL :)

chaila said...

salam, najwa....
nak request lagu raya :)

Telaga Putih said...

hahahah acap pon ada dlm ur entry ni.. acap tu sama u dulu time diploma.. :)

Rashidi Zainol said...

such a good girl..
keep it up dik..
insyallah.. rezeki ada dimana-mana sahaja..
=D
salam ramadhan..

zasheer said...

such a cute girl..
keep it up ....
insyallah.. akan brjaye...

Naqiuddin Mahmud said...

dont think about to create a song for your family n frens? coz i think they are much supportive, terutama eqwafika. salam.

Aderra said...

saya suka suara akak :) sedapppp sangat ! and akak lawa <3 seriusly !

Gadis said...

saya slalu lepak sini..lama xlepak huhu...

zulzam said...

nnty jgn lupa buat cncert dkt kuching sarawak pulak..banyak yg menunggu dekat sini.. hope najwa dtg.. hoho.. :))

ARul AQim said...

One thing to sayy.
Just one thing.
Ingat NL'sAF ye ? Jangan lupekan kami . Kami sentiasa support NajwaLatif (:
ShareYeayy :D