Saturday, July 30, 2011

Nong Talhah Collection Part 2,

Assalamualaikum...

Mula-mula saya nak minta maaf sangat sebab lambat sangat update blog. This past few weeks mcm hectic sikit, but Alhamdulillah, full of laughters and tears, Thank you Allah :) 

So, today nak buat review pasal NTC lagi sekali. Pada sesiapa yang tak tahu apa dan siapa NTC ni,  korang boleh rujuk artikel ini  :)

So, Nong Talhah Collection ini adalah satu blogshop yang menjual tudung-tudung dan shawl yang sangat cantik, menarik, tertarik, kau memang da bomb! hee Kenapa saya begitu confident mengatakan statement berikut, kerana mereka pernah sponser saya beberapa helai shawl yang saya sangat suka dan selalu pakai nak pegi mana-mana. Kenapa? Sebab shawl dia sangat selesa dan material dia tak panas :) Nak saya tunjuk bukti? hee kejap, kejap.










Ini semua gambar yang menunjukkan betapa kerapnya saya pakai NTC punya shawl. Oh and yes, shawl yang saya pakai ni, nama dia "shawl wawa". I'm not sure ada lagi ke tak, tapi you guys can check it out here :)


So, baru-baru ini, NTC dah pun update new collection dia. Cantik, dan harga dia pun affordable. Tak percaya? Check it out!


 Shawl Leopard - RM 15
see! Affordable price! Print dia sangat cantik!

 Pashmina Satin - RM 22
Kepada fashionista berhijab yang gemar untuk mencuba style ala-ala Hana Tajima,
you guys should try this pashmina :) 
and yes, affordable price too!

So, ada banyak lagi shawl dan pashmina dekat NTC ni, jadi kalau anda berminat, boleh lah terjah blogshop Nong Talhah Collection atau klik je dekat banner NTC dekat blog saya ni okay? :) oh and yes, untuk sesiapa yang belum lagi klik LIKE dekat fanpage NTC ni, go and LIKE them now by clicking  here :D

So, selamat bershopping kawan-kawan yang super awesome! Wasalam :)
notakakilima : kepada sesiapa yang nak letak iklan/banner anda di blog saya atau nak minta saya buat review mengenai blogshop anda, you guys can email me at eqwafika@yahoo.com.my  Thank you! :)








9 comments:

azrijohan said...

NTC ni maju le jap lagi
ade duta baikkk punya:D

Ammar said...

ha3 btol 2

Aliaa Hanim said...

shawl dia cantik lah :)

myratoll v said...

shawl leopard <3

nur azielah said...

naper biler bukak link NTC tuh dier tros kuar order form?? camner nak tengok collection dier, ek?

Cikk Sh4ztye said...

cntek2...sukew2,...NTC goood...

wanie said...

ahaa..jd xsbar nak futher stdy kt s.alam bln 9 nie..maybe leh tgok najwa perform live nty.. :)

AmirAzimah said...

Salam,
Hye najwa..or bleh panggil wawa x??..
;p
Gurau je...nama saya faiz..saya minat sgt pada nyanyian najwa..terutama bila najwa main gitar..
anyway..saya photographer..
klau ada kelapangan, sya nk photo shoot najwa..tapi saya x tau nk hubungi najwa mcm mane...
klau najwa baca comment ni..
plz call at 013-4113589 or e-mail lanmim87@gmail.com & durianrockstudios@gmail.com.
Thank you..;)
"Cinta di muka buku"..;)

Schasya Greystina Fevers said...

waaa~! kak najwa seyezz cumeyh...akak cube bace blog scha..bnyk sal akk...http://diaryschasya.blogspot.com/....scha mmg fanatic gler 2 ... nun akk skunk nie...akk cumeyh,cute and everthing lorhh...suke akk cgt..nie my skype name...Schadanie...add lorhh...fb : Schasya Justeilla Fevers...yup scha hope cgt akk add...n please...scha nak cgt ckp on phone nun akk..tingin cgt~!