Saturday, July 9, 2011

hotlink commercial :)

Assalamualaikum....

Hai kawan-kawan yang super awesome. Seperti yang bertajuk diatas, eceh, saya nak ucapkan terima kasih kepada NL'sAF yang memberitahu saya tentang iklan hotlink yang ada saya dalam tu dah keluar dekat tv. Ramai yang tweet cakap mereka macam ada terlihat saya dalam iklan tu, well, yes, yang cakap "Be Heard" tu adalah saya :) heeee.

Actually tak plan pun untuk shoot this commercial for hotlink. Cerita dia sebenarnya adalah, saya pergi ke Tasik TTDI untuk pengambaran video clip saya awal pagi tu, and then nampak lah yang ada orang tengah buat video kan. So, kami pun macam passing through them without knowing that they actually tengah shoot pasal Hotlink punya commercial.

So, tgh siap2 tu kan, tiba-tiba abang yang uruskan saya, Abang Azahari panggil and kenalkan saya dengan sorang abang ni, and tba-tiba dia suruh saya ambil gitar and buat commercial tu. Alhamdulillah, rezeki saya murah hari itu. Terima kasih! Alhamdulillah!

 This was taken waktu tengah record yang "Be Heard" tu. hehe


this one, dia suruh nyanyi lagu saya,
so i sing Cinta Muka Buku :) 

And the commercial :)




Saya dekat minit ke 0.26 :D 


Alhamdulillah, everything went well. Abang-abang and kakak-kakak yang kerja for this advert sangat lah cool and banyak membantu. This is my first time doing this, and it was fun, alhamdulillah :) So, thank you all yang bagi kata-kata semangat and also congrats semua tu for this advert. Thank you Allah sebab make it easy for me to catch my dreams. I'm blessed! Alhamdulillah! Catat lagi nanti, thank you semua. Wasalam. Spread love!





28 comments:

Nabila Huda said...

congrats!!

Shin 欣倪♥ said...

Nice job Najwa :)

el-janna said...

be heard^^

jasmine :) said...

beshnye!!
^^, alhamdulillah

eyrah said...

Good luck sis

bombay said...

alhamdulillah..murah rezeki..:)

nick manjer said...

cute cute

~ Ana ~ said...

Waa ~ tahniah Najwa ! :DD

NiCk aMmA said...

suke suke

Nurul Solehah said...

nice :) dah banyak kali nampak dalam iklan tu , hee

Aisumi Chan Kawa'i said...

haa.. iklan ni la yang sis ckp tu :)

azrijohan said...

woww

pjah said...

mula2 ingt ni iklan untuk myvi lagi best..hehe..be heard..

Lieyly ︱ Alia said...

woo suka lah ^^

Miss Teo said...

kak najwa comel (:
Be Heard ^^

Aina said...

Aina suka sngadd tngok kaka dlm iklan hotlink tu . [:

Solihahazahar said...

wahh bestnyeee ^^

wannurfazrini said...

tadi tengok macam kenal je. tp mmg betul lah :D

fadzil othman said...

2 la oag kata tuah ayam npak d kaki... tuah oag siapa yg tahu..... klau rzeki 2 ada ja dimana2 ja..... asalkan kta brusaha.....
like u... wish 2 succs in ur carear....

Fatin Atiqah Zainodin said...

gud job najwa;)

cikSukaSuki@AL said...

gud job

miss nur mohamad said...

haha pes taim tgk je da jerit da!ey2 2 najwa kan???tp x de sape lyn sbb akk dok rmh sorg2 taim 2.hihhi

Annis Suzana said...

nmpknye akak x slh org la dik... mase tgk iklan tu dlm hati akak kt mcm najwalatiff je.. x sgka lak btol.. hee~~~

emeera asnary said...

BE HEARD ..

sukaa sukaaa hehe

azlykok said...

gempak...=9

Niha94 said...

Ad trnmpk kt tv aritu..patut mcm knl je..hehe "Be Heard" =)
Congrats! murah rzki..

Saadon(adikacu) said...

bertuahnya saya dpt follow blog adik. abg pun layan lagu adik tu. Semoga adik terus maju dlm apa bidang yg adik ceburi nanti.

kelamkabut said...

patut lah cam penah tgk najwalatif b4 jd femes... ade kat iklan hotlink rupanye... hee