Tuesday, July 12, 2011

Pekan Frinjan ,

Assalamualaikum...

Hai kawan-kawan yang super awesome! well, Alhamdulillah, ada banyak sikit masa lapang sekarang, so macam nak update blog daily plak. hee So, this post sebenarnya adalah post yang tertangguh yang saya asyik nak buat tapi tak buat-buat sebab takde masa for the past few weeks ni. So, ini adalah back-to-back punya post mengenai apa yang saya lalui untuk cuti sekolah 2 minggu yang lepas. Its been a productive weeks, and I love it!

Well, ada satu komuniti ni dia suka buat event, nama komuniti itu adalah Frinjan :) Diorang ada buat satu event which is Pekan Frinjan di Laman Budaya ,Shah Alam, dan saya dapat peluang untuk perform dekat sana. This event sangatlah special sebab diorang ada buka boot jual baju, buku and all. And everything sangatlah in reasonable price and prettaayyhh! :B So, kalau ada dengar saya tweet pasal pekan Frijan ni, dan korang berada di tempat yang berdekatan event tu, do drop by okay? :)

So, saya perform a few songs, termasuklah Carta Hati, CMB, Only yours dan I Love You :) Takde video lah, sorry :( Tapi, ada gambar sebagai pengubat rindu. Enjoy the pictures, people! :D

While performing :)

People I met :)



Both of em' kawan Kak ika :)

Fatin :)

And siapa lagi yang ada ambil gambar dengan saya, taglah saya eh? :)

Oh, dan yang paling eksaitedkan, adalah, abang Imran Ajmain datang untuk tengok performance saya!!!!!!!!! *pengsan* tak percaya? Nah, tengok gambar! :'D 


Abang Imran sangatlah cool. Dan bila abang Azahari cakap dia nak datang je, saya terus macam, okay, nak kena cakap "Hi Abg Imran" bila atas stage nanti. And, I did! heee Saya cakap "Hai Abang Imran Ajmain!" waktu atas stage tu and everybody was like "eh budak ni biar betul ada Imran Ajmain kat sini" heeee It was fun! dan dia suruh saya supaya keep on doing what I love. Thank you abang Imran :')

Well, alhamdulillah. I am blessed with all this beautiful things, thank you Allah for that! So, nanti saya update lagi k? Muchos love people! Wasalam :)





48 comments:

dylla fadzil 小草莓 said...

nampak u kat dlm wanita hari ini tadi hehehe. keep up a good work eh sis :)

HAZIRAH SULAIMAN said...

pekan frijan bila ni ? waa, rugi tak juin bukak booth. kalau tak dpt jumpe you disana. wee

amal said...

Ohohhoo , najwa kt WHI tadi ^_^

Farahin Ahmad said...

waaa seronok nyer..
keep it up yeah..
I like ur song~
:)

aPIP said...

bro Imran Ajmain tu cousin sy blah singapore :)

Fatin said...

Thnks akk ;D

myra yusreena said...

hehe..comel jekk..eishh..bile nak wat show kt umt plak??hehe

i'm ezza haniza said...

bestnyeeeeeee!

saya tengok awak kat wanita hari ini!

bella luna said...

uh so cool dapat say hi kat abg imran.. ngee

cheqwa said...

bila saya boleh jumpa dengan najwa latif nih....hehe

zakiahezanie said...

okay jeles jeles jeles jeles

My name is Damia Irdina said...

hye kak najwa :) i adore you like crazy .. haha . kakak , I REALLY WANT TO SEE YOU ! do inform me if you come to s.alam .... take care :) muaaaahhh ! xoxo
-damia , 12y/o-

EZAN IDMA said...

najwa bes :)

K.Zhariff said...

congrads on ur performance.
btw, suka lagu dgr lagu adk najwa. :)

jenifertay said...
This comment has been removed by the author.
jenifertay said...
This comment has been removed by the author.
sazwan pluto said...

lagu najwa TERBAIK...ble nak upload vid lgi...byak2 kn lgu original....sbab best sgt...wish u all the best...

Muhamad Luqman Hakim Mahmud said...

assalamualaikum hurm...
nice la suara anda..hehe
...but nper tak letak histat katsini
baru la dapat tau berapa org masuk sehari...hehe

Feza said...

nampak u dekat MHI

sabella mohamad said...

wah best !
adore u , najwa

hihi

★u.key hara★ said...

najwalatif terbaik!! :D
hope you can follow me here:
http://biladiaperintahdunia.blogspot.com/

luv to keep in touch with yah!
=)

~ pEJuAnG CiNtA ~ said...

Wah2 harap2 terus maju jaye =) pape pon study jgan lupe ..

Lagu najwa mmg kne dgan blog pc

http://myfacebuku.blogspot.com ..

Chow =)

jenifertay said...

memang merdu suara dan jangan lupa berterima kasih kepada ahli keluarga terutama bapa anda yg menghantar anda ke kelas muzik yang anda selalu tulis di blog anda.....

APIEZ the giler-giler BOY (mohd rafiz) said...

salam....suara ko best..follow my blog k!!

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said...

waaaaaaaa
bestnyee!!
keep it up najwa!
love ur voice ^^

SueZ said...

Saya selalutgk utube awak..suara awak best

DYAH said...

good job najwa :)))

Dearie Pearls said...

hi najwa..
first time sampai blog ni. ahad lepas kawan buka youtube dan mainkan lagu cinta muka buku.. tak tau berapa kalau dia ulang alik replay sehingga dah boleh hafal lagu tu. best lagu tu.

siap layan lagu2 covered yang lain. wish ya best of luck k. cemerlang dalam studi dan bidang nyanyian.

http://www.suemdmin.blogspot.com/ (blog kawan yang minat giler kat najwa)

chayok!

Secret Whisperer said...

Najwa Latif, yr voice sgt2lah best! I love it :)) Good luck for yr future undertakings ye dik. I'll support you! :))

AiMaN's LiFe said...

tbe2 t'egt mase najwa perform tok suakn premier at jb tu. . .xley bla yg make up an dak2 sukn. . .tp mmg best la. . .kteowg bg sokongan pnuh kt kmu. . .gud luck my junior. ..

cWeEt dAisy (syiEfa) said...

wow!i very like ur voice!keep it up wawa..minat u gler abes! i give u five stars!! :D

Secret Whisperer said...

Dah tgk official video clip cinta muka buku. Simply love it. :)) Oh ye, najwa if ade mase do visit and follow my blog ok? Thanks :))

♥ dieb said...

x sangka dax 16 tahun leh ade suara yg kawaii

Aimi Amira said...

beli buku tengok performances kat frinjan memang best.


najwa, semoga berjaya (:

cik LOLA said...

cik LOLA singgah sini..

kita buat review pasal awak taw,

singgah sini oke.:
http://kasuttinggiakuh.blogspot.com/2011/07/review-najwa-latif_22.html

zaeika said...

hai, adek :) ahah. bole kot. muda setahun je dari saya.

ehem, actually, i have a request. can u sing a song for me?
aa, sy ada buat lirik lagu.
tapi sy tak pandai buat melodi doe.
hee. my bad.
harap dapat respon :)

-xdeath said...

nak kenal ngan najwa latif boleh tak? huhu.. ade nombor phone?

cik gurlzanne said...

comell :)

sampankertas said...

peminat setia......najwa latif hahaha

asakura marki said...

saya suka la lagu awk.. boleh tak saya jadi macam awak, i mean buat lagu sendiri macam awak.. ^_^

Zyash said...

Wah...najwa dah ade blog yer..akak baru jumpe..keep it up girl...

bombay said...

wahhh..dah malken popular dah..congratz..

btw, jom join segmen bombay..nk taw jugak favourite sport najwa & kawan2..:)

http://bombay-913.blogspot.com/2011/07/segmen-bombay-nak-taw-sukan-kegemaran.html

Si DauN CeRi said...

hai najwa! ni first time sy sampai blog najwa. tp sy minat najwa dah lama dah. hehe keep making originals yaa.. i'll dig it. :D

mizzCloudy said...

asslamuaikum hai kak najwalatif.. sedap suara.. :) datang la.. kat my blog ok

mizzcloudy.blogspot.com

all my cuppycakes said...

you're the best babe , love your voice . gudluck i know you gonna be somebody one day dear =)

nurulnazihah said...

do your best :D

stryder_92 said...

dik najwa,,,sy add adik njwa,,
tp ramai sgt,,,ley x adik najwa
add sy tat muke buku??....^_^..
http://www.facebook.com/ashfa09..
plezzz...i really love ur song...
<3..<3..<3...

cik nurul said...

comel la budak tecik nie. :)
semoga terus berjaya dik. hehe~