Friday, July 8, 2011

Total Blessed,

Assalamualaikum...

Hai kawan-kawan yang awesome. This is just a quick update. Jadi, janganlah marah yekalau this entry sangat pendek. Maaf ye? So, entri ini adalah untuk menunjukkan rasa syukur, dengan penat lelah berlari-lari ke photoshoot and all, akhirnya, its out. Alhamdulillah. Enjoy the pictures people ;) I do this entry sebab nak menghargai orang-orang yang deserve the credits sebab memberikan sponser kepada baju saya. Terima kasih semua. Harap sponser lagi ye? :) 

Najwa Latif's in Magazine and News Papers :)

 Utusan :) 

I'm wearing a dark blue selendang and jacket from Batik Valley
Thank you kak fatin!

 Metro :)

Untuk gambar yang duduk tu,
I'm wearing everything from Minaz Boutique Studio
Oh and tudung yang berbunga tu sangat lawa, worth buying :) 
Tekan sini kalau minat nak beli tudung tu :D
Thank you, Kak Mija! :)

 Sinar Harian :)

This one baju semua sendiri, 
tapi gambar ini adalah courtesy dari abang Khairul Azkar
Dia ambil gambar saya secara percuma,
and bantu saya untuk gambar profil ini.
Dalam paper ni pun ada yang abang Xalleh Razak
Jadi,
Thank you abang KA dan XR! :)


 Hip Berita Harian :)

Yes, apa saja yang saya pakai dalam phtoshoot ni,
semuanya di sponser oleh, again, Minaz Boutique Studio
Pakaian dia sangat lawa, comfortable dan girly.
Jauh beza dari apa yang saya pakai biasa.
Dan selalunya baju dari Minaz ni dia buat limited edition.
So, kalau berminat, boleh pegi FB page diorang ok? :)
Thank you kak Mija!


Media Hiburan :)

And this, everything semua adalah courtesy of my wardrobe.
Jadi, terima kasih diri sendiri. Eh eh? haha

So, that's about it. Alhamdulillah, thank you Allah. And thank you kepada abang-abang dan kakak-kakak wartawan yang sudi untuk interview saya. Terima kasih kepada NL'sAF yang membeli surat khabar and majalah ini untuk support saya. Terima kasih banyak-banyak. Jasa anda, hanya Tuhan yang mampu balas. Terima kasih :') Catat lagi nanti. Wasalam. Spread love! 





27 comments:

Addin said...

good work ! ;)

CiK GorGeouS ! said...

good job sis !

Abdul Qayyum said...

untung la

kusyi said...

cool! tp asal sume brite tulis najwa klon yuna? hoho.. papejela! TAHNIAH!

Rahmad said...

i like your voice..

azrijohan said...

congrats

Fika Rozaidi said...

I love ur style! keep on singing and making new songs eh ;)

Faqihah Husni said...

Wah. Wah! :D Congrate

ChiLaBaey's Spot said...

Tahniah2 dik, abang pun fan adik sekarang ni... Sejak terjumpa youtube adik tahun lepas... Teruskan usaha bersungguh2... :)

h A n Y S said...

congrates budak comel! XD

NatakiWi said...

congrats najwa !!!keep it up .. jgn mengalah k .. peduli an ap yg orng nk ckp bad things bout u .. bole pegi jaoh ni .. chaiyok2 !!!

Emma Akhma said...

you just a fortunate talented awesome girl ! keep it up :)

K O R I E said...

ini baru permulaan ye dik najwa.
jgn sombong sudah yea ;)
just be kind dgn semua org

Far8 budak baik said...

waaa kau ade blog...
stylahhhh...
kalau kau mai blog aku kn..
kompem pengsan semingu...
hahahaha =)

Lieyly ︱ Alia said...

wooo nak masok majalah , paper bagai dah..
best2 !! :)

jgn p blog farid tuh najwa , meh blog alia..hee ~

all the best ^^

emeera asnary said...

percubaan yg baek utk najwa, gudJob ! ur dress sume so nice ! jeles nyh, hehe

Aisumi Chan Kawa'i said...

dekat iklan tv pun dah ade najwa tauu.. walaupun sekejap tapi cam..

K.Zhariff said...

Congradz ye. :)

Ainaa~ said...

tahniah..i always like ur voice

nani_peace@yahoo.com said...

W0w thniah !!!!!

qamarina sabirin said...

kak najwa the best ! ;)

angan-anganku said...

wahh... justin bieber sbagai idol??? terbaeekkk la kak najwa!!!

angan-anganku said...

wah!! justin bieber sbagai idoil?? terrbaekkkla kak najwa!!!

nasrul yazi said...

i very LIKE youu!!!!

azriel azzuar b. zainoL said...

i like your song,i like your voice n i like your style...semoga trus bkarya!!!~support our local act~

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said...

i like u more than Yunaa! :)

dAyah jimin said...

eh. bru je tgok kt utube..sblm ni ade je crita psl najwa latif. tp xminatt pon nk ambek tau, mst suare mcm tu je.ttbe terkluar nma najwa latif kt youtube tu. n u know what,kali 1st tgk u nynyi2 dh fall in luv. haha jtoh cinta ngn suara anda yg sgt unik sgt2 tu..pastu dok giler dok dgr tiap2 ari.n adk najwa. u so sweet la.. :) yuna, em no komen la sbb pyh nk ska artis mlysia ni.. brusaha ye :) jgn lpa study..