Monday, July 4, 2011

Costume Party Tolong Awek Aku Pontianak

Assalamualaikum...

Hai kawan-kawan yang awesome. Mula-mula nak minta maaf sebab dah lama tak update blog ini. Lepas tu, nak wish Happy July kawan-kawan. Alhamdulillah, Jun sangat baik hati pada saya. Walaupun melalui banyak Ups and downs, tapi saya bersyukur sebab Tuhan sangat baik pada saya. Terima Kasih Tuhan.

Hari ni, saya telah pergi ke Menara Kuala Lumpur untuk event preview Tolong Awek Aku Pontianak, saya juga membuat persembahan tadi. Saya telah mempersembahkan dua buah lagu iaitu Cinta Muka Buku dan juga lagu bahasa inggeris saya yang pertama iaitu "Only Yours". Oh ada video lagu cinta muka buku acoustic versin on that day. Check em out :) Thank you kak aida sebab record kan utk saya :)



It was awesome. I get to see many people dan bila abang MC tu tanya kenal tak Najwa Latif, some of the jerit cakap "Kenallll sangatttt" Alhamdulillah. Total blessed! So, lepas ni, let the picture do the talking alrite? enjoy! :D 

 Out side menara Kuala Lumpur. 
KL Fest 11' :)

 Simple make up by Kak Ika *loves*
Style tudung belajar dari Tyah baby :')
I Love you Tyah! 


Pemandangan Dari Restoran Menara Kuala Lumpur.
Blessed! Alhamdulillah! 


while performing :)

People I met ;

 Kak Aida Arisya.
Kenal dia melalui twitter je.
Tapi dia sangat best sebab selalu dtg waktu sy perform atau ada event.
Thank you kak aida! 

 Kakak ni cute! :)

 :)

Abang ni ada record mini vlog dengan saya.
Kalau ada sesiapa kenal abg ni atau vlog dia, lemme know okay?

Ni abang syazwan!
Orang ramai kenal dia sebagai SuperSyazwan :)
Dia yang nyanyi lagu skandalism.
Nice to meet you abg!

Shylla Amzah!
She's so preettaaayyhhh! Seriously!

Pelakon kegemaran kak ika yang juga ada pelakon utama TAAP, 
Zahiril Adzim, Shera Aiyob and tak ingat nama.
*Drroolllssssss*


Ni abang Budiey, famous blogger.
Dia yang bagi peluang untuk saya perform dekat event ni.
Thank you abg! :)

Alhamdulillah, everything went well. Thank you dekat abg Budiey sebab memberi peluang yang sangat bermakna pada saya. Saya dapat naik Menara Kuala Lumpur, meeting new people and all, Alhamdulillah! Thank you semua. Update lagi nnt. Spread love! 

42 comments:

sri juju said...

kak yana yang first gmbr ngn abang aizuddin yg buat mini vlog :D

redzwanie redzmann said...

comelnye adik najwa nie...
:)
keep it up dear!:)

CiK PurpLePinkyPuff said...

wah...najwa dah jadis retis~~!! gud luck!! :) cp doakan najwa bjaya..:) tlg cp sat >>>^______^ klik >>>Bah, tolong dulu komen Entri ni Bah..:)

♥_♥cahaya fatiha♥_♥ said...

great! congrates to u adik comel!:)

Lieyly ︱ Alia said...

wahh suka tegok ^^

cantik lah...

ash said...

love ur song..nk invite najwa menyanyi mcm ne?

Siti Nur Azizah♥ said...

Congrats Kak Najwa ;) love all your songs!<3

DyanaYunus said...

nak zahiril adzim jugaaaaaaaaaaak!

Mohd Amirul said...

bile na kua album nie???xsaba asenye na dgar semua lagu2 najwa...vote u!!!

Aida Arisya said...

yehaaa i'm here dik..hikhikhik..tq mention akak kat blog :) u so sweet...ehh lupa nk cakap ari tu..wawa nmpk lawa pakai camtu :)

haney said...

wuwuwuuwwu.. cam best je!
teringin lah nk jumpe u dik :)


cheriterahatyhaney.blogspot.com

wannurfazrini said...

shera ayob dgn ZA so sweet coupleee

JAHA-LC said...

nice pic najwa! =D hope pasni i lak dpt pluang bgmbr dgn u ;)

SyazwanSarawak said...

yang buat mini vlog tu tak lain tak bukan vlogger famous amous. ekeke

dia tak upload lagi video.
http://zudientstory.blogspot.com

Siti Mashitah Saidin said...

comel!!

myra yusreena said...

haa..camni lagi cun!gudluck dear..terpikat dgn suare awak! aww~~ soo awesome!! keep it up gal! ;DD

wunny said...

tahniah sebab berjaya mara ke kerjaya sekarang. lagu najwa yg cinta muka buku tu memang best. Suara dan style najwa suite ngn soul saya. Nice one yunk.

hafizaiman95 @ fizs said...

agak2 bole x nak try jemput najwa dlm sy punyer aktiviti sand to diamond corp (tunas bistari) nanti?? hehe

khadyjah fhatyah said...

Wahhhh awak mention itew kat blog, series terhawu gilaaa ;') i love you too baby wawa muahhh. Nak peluk awak!! *HUGS* <3

zAmIn aKmaL said...

yOu gO girl..!

i really lOve uR vOice adik..

keep it up.. ur fan always support u..! :D

shida'R said...

hye najwa..sis suka lagu cinta muka buku tu,ape2 pun sis wish godLuck for ur future..masih mude byk pgalamn yg perlu dtimba hehe ^_^

take care. peace .

la dolce amira said...

good job!! ^^!

syima harun said...

zahiril adzim!! hensem! haha :)

najwa cute la. bile nak datang kluang plak? dekat je kan? :)

cheqwa said...

najwa awesome!nice dress,shawl n everything.....hehe.tahniah,dah ramai kenal najwa sbb u're so talented! ;D

angah ayu said...

hey :) bile nak turun kl lagi ? nak jumpee ! :D

BiaLlaTUL said...

hey dlu dgr nyanyi kat sekolah je,,,, sekrg dah jd artis,,good job dear,,,

sampankertas said...

najwa i love u ..............
peminat setia awk hahaha

cx's said...

promote NL kat sini jugak!! =) love NL.. so sweet la u adik comel. =)

http://cxopportunities.blogspot.com/2011/06/kenal-tak-najwa-latiff.html

meaw said...

waaaa,tahniah ang semoga berjaya ye najwa ^__^

nurna imah said...

suare najwa mmg besz ar....

Purplekryptone said...

hola u.. uit,, awesome lh u nie?? nice work.. hehe.. nk gk join wt event cm u, blh?? hee,,

Purplekryptone said...

yup,, ur awesome lh,, hee..

Aida Arisya said...

already update Tolong Awek Aku Pontianak..hee

http://aidaarisya.blogspot.com/2011/07/tolong-awek-aku-pontianak.html

ekin suri said...

http://www.facebook.com/muhammadnuraizuddin

Farierahasanz said...

e'eh muke din . .haha
vloger pemes tu. hihi :")

adik najwa ku yg manis , gudluck yaww . suke dga lagu2 naj <<-- suke aty jep nak panggil pe pun . hohoo

adli said...

najwa..knpa bnyak show najwa,najwa mcm bongkok je??cute but nmpk lain..

kami said...

hehehe...gud2.. bongkok apanya adli??

Jemari MonteL said...

aizuddin si ensem boyy.... hahahaha syazwan dah bg tuuu link diaaa.. :D

[k]o{q}i[n] said...

sume gmbr tu, blogger2 femes.. sapa yg x kenal... sume kenal... lg2 abg vlog tu.. abg la sgt... huhuhu

Eyda Syahida said...

ehh.. din ade.. hiks! untunglahh.. huhuhu~

#abang tu name dye aizuddin. hiks! :p

Eqa Yazid said...

name die aizuddin. die senior sy mase dekat poly dulu. hee :P

SYAHIDAH PAMIDI said...

hey cutie gurl .
outcchh . rasa nak cubit2 je pipi wawa nieh