Sunday, May 22, 2011

Bliss ,

Assalamualaikum...

Hai kawan-kawan yang awesome. Hari ini short update sebab nak kena study, exam kimia esok :)

Mula-mula nak ckp, saya ada upload new cover beberapa hari lepas, I hope you guys like it :'D It is called Favorite Boy. Sebenarnya ini lagu Justin Bieber punya lagu, tajuk dia Favorite Girl , tapi saya ubdah sikit. Harap anda semua tak kisah :)



So, how was it guys? Maaflah kalau ada tersalah pronounce dan sebagainya. I'll try to improve it, alright ? :')

Second, saya nak berterima kasih kepada semua! Saya bersyukur sangat kerana dikurniakan keluarga, teman-teman rapat, dan kawan-kawan yang awesome yang sentiasa memberikan kata semangat dan sentiasa menegur kesilapan yang saya buat. Terima kasih, jasa anda sangat saya hargai :') Tak pernah terjangka yang begitu ramai sanggup drop comment dekat Fanpage, dan blog, dengan kata-kata semnagat yang membuatkan saya begitu terharu. Kalau boleh, nak pergi dekat sorang-sorang cakap terima kasih, tapi saya tak mampu.

Jadi saya harap dengan ucapan saya dari blog ini, dapat menunjukkan betapa saya menyayangi kalian semua dan menghargai segala komen yang anda-anda semua telah berikan :) 


TERIMA KASIH SEMUA!
SAYA TERSANGAT AMAT MENYAYANGI ANDA,
KAWAN-KAWAN SAYA YANG AWESOME !

TERUSKAN AWESOME SUPPORT ANDA!
AND ILOVEYOU !!


Oh pertandingan menyanyikan cover lagu saya masih lagi berjalan.Mari join. Sekiranya anda terlepas, boleh check entry ini :)

Alright, InshaAllah esok saya update lagi kerana esok hari yang istimewa. Heeee :D Till then, Wasalam! Keep spreading loves y'all :D







43 comments:

Syazwan Saidan said...

yeah,,ada apa ,esok..hehe.istimewa apa

amira farhana said...

najwa , goodluck for your chemistry exam tomorrow .. kita same , esok exam chemist jugak :) btw , suka lagu cinta muka buku :)
n klau rajin sudi2 laa follow blog buruk sy ni :)
http://mierafarhana94@yahoo.com :)

Red said...

love me.?? haha

Adan Carcosa said...

esok hari istimewa pe ek ??
bday najwa ke ?? hahaha :D

effa said...

gud luck tuk najwa 4 exam tommorow....try ur best..;-)

Zinnirah Humaira said...

gud luck fo your chemist exam..^^ Chayok Chayok !

MiSz fiFiEyQa said...

All da best!!luv u too! ;)

husna said...

nice voice ^^

Shurazirah Sukhur said...

Good Luck dear utk exam kimia..i love you too..:D

nur zaity hidayah said...

much2 like the new cover from u..! akak x penah dengar pun lagu yg version justin bieber tu... dengar yg najwa je.. love it...! btw, gud luck exam kimia esok...~

wanz239 said...

gud luck najwa! =)

Rozuan Ismail said...

good luck esok,najwa!

athirah syafiqah said...

you are awesome najwa latif :)

*CikMuda-Wawa* said...

hey sis ! i just naak rekemen kamu untuk buat cover lagu sweet child o mine by gun n roses . i believe you got the guts ! you talented girl . try it on !

NurFarahinRoshdi said...

LIKE SERIOUSLY I FREAKING LOVE YOUR VOICE !! ESPECIALLY WHEN U SING THIS SONG ! LOVE IT VERY MUCH !!!!! GOOD LUCK IN ENTERTAINMENT LIFE ! CAYOKK CAYOKK ! :p

miss zizie said...

salam sayang buat najwa:

sorry saya sudah terlebih dulu update lirik lagu cinta muka buku full version kat blog saya.

http://iniblogzizie.blogspot.com/2011/05/cinta-muka-buku-full-najwa-latif.html

sudi2 tengok dan betulkan mane yang tak betul

btw, about ur previous entry. pedulikan ape orang kata. kita manusia biasa, memang tak mampu puaskan hati semua orang. chill!


:D

Budak Debab said...

gud luck gurl!
expand ur mind, go beyond the limit k!!

redzwanie redzmann said...

keep it up dik..
love u too...ngee~~
=)

Mohd Ridhuan said...

baru tahu pasal najwa latif ni...
hope tak terlmbt la...
huuuhhh...
de bakat...

Psychic Zero said...

Najwa, seriously pasal pronunciation English tu, pedulikan tak yah amik kisah sgt, kita ni orang Melayu lidah Melayu, belok sana sini tu normal lah. Orang Spain ke Brazil ke Argentina ke cakap English pun pronunciation tak betul jugak ikut jugak slang diorang. Even penyanyi professional mcm Akon, Sean Kingston pun ckp English ikut slang diorang... Najwa jgn risau k

areniszz said...

Always support you dear...keep it up gurlzz..!!much lovee...<3

NihaSwifT :) said...

gud luck! :)
akak bru abih exam chemist arini..
fuhh..susah gile..hehe

iina said...

Salam dik..

Listening to your cover song.. remind me quite famous guy in UK known as conor maynard (famous in youtube as well) and I do love his song as do I love yours..

So keep it up.. kalau org nak kutuk2 tuh biasalah.. you bukan artis kan dik.. manalah ada lagu sendiri lagi.. but singing others song is one way of learning..

So keep going yeah.. there nothing wrong with your pronunciation.. just perfect for me.. ;)

ghab van hal said...

caiyok lil'girl..cik muda wawa ade suggest cover song eh?nak suggest cover song jugak bole?kalu nyanyi dont cry-gnr or keep fishing-weezer or no suprises-radiohead or stand by me-oasis or any of the cranberries song such as analyse or ode to family bole x?sbb rase nye range voice u mmg sedap kalu nyanyi mellow rock ni..:)..peace!

ghab van hal said...
This comment has been removed by the author.
fathin nadhirah said...

nice voice najwa , pls abaikan kutukan orng okaayy. just keep it up..Always support you najwa. muaahh:)

rebecca melessa said...

sore anda kacak!!!!

http://bloknoktah.blogspot.com/2011/05/rahsia-tarikh-lahir.html

Siti Mashitah Saidin said...

dik, sora u besh la.. lg besh bila nampak ko bertudung, dik.. teruskan~

Ashralphael said...

wahh...nice...nice...jom berkolaborasi...ngahaha...

bakat tu jgn disia2kn...

♥ aliahƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ said...

salam..
sedaplah suara..
hehe..keep it up...

http://pu36ixthsense.blogspot.com

Ali Kanchan aka Pirate said...

wow.... really nice voice! keep it up Najwa!

bobby_lurve said...

it's okeyh...tp najwa x yh lah kesah sgt psal org2 yg ske kutuk2 ni...byse la..org yg jel0us mmg cm tu..anyway saya t'ringin nk men gitar..sya p0wn org Batu Pahat gak..good lUck okeyh..16 tahun gak..suara awak sedap..

Adila Khir said...

http://ohhadilakhir.blogspot.com/2011/06/video-cambest.html

Baru update entri pasal Najwaa...
jemputlaaa:D

Anis Diyana said...

lap you too akak cantik :D

afiqridhuan said...

nice voice!

sedap la kau nyanyi

keep up the good work

n xyah lah risau sangat kalau salah pronounce

orang melayu kalau nyanyi lagu inggeris memang camtu

hehe

nice voice again! =)

Yuslizar said...

hey najwa!!!
how's ur day??
u bru 16thun OK!! and u so pretty awesome!! sedap sore najwa secare live!!
keep it up girl!!!
i luv ur song favorite boy!!!

Sheena Saini said...

hi najwaa.. I super lurve ur singing and i think its awesome for someone as young as you to have so much talent. *high five!*

psst: i did a mention of you on my blog: http://sheenasaini.blogspot.com/2011/06/bila-semua-jd-kelam-kabut.html

See you tomorrow at Frinjan!! Rest well hun..<3

salam,
Sheena

Izyan Masri said...

YOU ARE SUPER AWESOME. :D

fadlisabri said...

visit here frm Egypt~

http://coretanfadlisabri.blogspot.com/

purplelitto said...

Cik najwa terbaekk..suka suara anda..keep it up..^__^..

cik.nisa.khaidir said...

u sang it well btw. keep it up dear. :).. keep it with good attitude.

SHAWTYMANE said...

hai , kak najwa :D
suara akak memang best giler2 . i love all ur covers ! keep it up okay, akak .
luv yah !
- beleiber - :)

senorita25 said...

Najwa sayang,thanx sebab u did cover for this song!! The song I love the most from Justin Bieber that is. I wish u all the best! Oh, u already did! hehe