Monday, May 9, 2011

Selamat Hari Ibu,

Assalamualaikum...

Hai kawan-kawan yang awesome. Maaf sebab lambat update. Been busy with exams and stuff. Tak start exam lagi. Exam starts this Thursday, jadi wish me luck! :)

So, entry ini, saya tujukan kepada seluruh ibu di dunia ini terutamanya buat ibu saya :)

Selamat Hari Ibu, Mama, Bonda atau apa sahaja yang anda panggil ibu anda. Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan diberikan keberkatan dunia dan akhirat.Thank you for the loves and support.

Remember guys, treat your parents macam hari-hari adalah istimewa buat mereka. Bukan pada hari istimewa sahaja okay? 

I'll update more later. Assalamualaikum! 

For our mama,

Thank You For Everything!

We love you, Ma !

Truly yours, 


Jiha 

 Wawa

 Kak Ika

Kak Iza

10 comments:

Rozuan Ismail said...

happy Mother's day to your mom

GamUHU said...

selamat hari IBU. :)

azrijohan said...

selamat hari ibu:)

faraa said...

good luck for exam !
and happy mother's day for your mum .
:))

muslim said...

boleh tak nyanyi lagu sheila majid tajuk dye hitam puteh kehidupan

insan said...

hye pemilik hati muzik,
ni ade lagu untuk hg,
kalo hg nk ar,
aku xpndai nyanyi,
so hg nyanyi je ar...
lalalalala

aPy_sEnpaI said...

sALam adik najwa. .this is the first tym i hear u sing n view ur blog n fb. . ur really imazing n kinda sweet g2. . hee=). . ada 1 permintaan d cni. . arap2 adk najwa x mgecewakan sya. .huhu . plss . .sing 'its all about' by mcfLy . .i really fancy thz song eventhw its kinda retro but. . it must b lovely if u sing it . .tQ . . love yah! ;)

hanizatul.amira.amran said...

happy mothers day :)
najwa x buat video baru ke?

Lieya said...

hye kak najwa , akak , lieya follow , follow lieya balik . n lieya ade letak lagu akak yg carta hati dekat blog lieya . it so k kan kak :)

Yayang Honeyz said...

ouh!! nice pic, nice dress up, nice blog!~ btw,...follow me back yaa!!