Wednesday, May 4, 2011

Minaz Boutique ,

Assalamualaikum...

Hai kawan-kawan yang awesome. Jadi hari ni saya nak bercerita tentang apa yang telah saya buat ahad lepas. Saya telah dijemput untuk membuat persembahan di Seksyen 8, Bandar Baru Bangi bagi perasmian MiNaz Boutique, milik kak Mija. It was awesome! I had a lot of fun. Sahow tersbut dikelilingi kakak yang cantik-cantik dan baju yang lawa-lawa :)

MiNaz Boutique ni sangat sesuai untuk kawan-kawan awesome saya yang berhijab. Nak tahu kenapa? Sebab baju-baju yang ada disini semua nya menutup aurat dan masih lagi trendy dan chick. Fesyen nya sangat urban dan up to date, tapi masih menjaga identiti muslimah itu sendiri. Baju-baju dekat sini smua limited edition. Kak Mija yang design semua baju-baju ni. Seronok, Alhamdulillah.

Saya nyanyikan 5 lagu termasuklah cinta muka buku :) And satu lagi duet dengan kak Mija, lagu inshaAllah :) Kalau nak tahu, kak Mija ni dulu ahli kumpulan nasyid Solehah. Alaa, yang ada kak Bienda tu :)


 Practices :)


 Performances :)
 Duet dengan kak Mija, owner Minaz Boutique :)
 Beautiful ladies :)
 Kakak ni comel :)
Kakak ni wartawan tv 9. Dia cantik sangat. Kulit dia flawless :)

 Kak Mija :) I love you! Thank you for everything :)
What I wore on that day.
The best thing is, I got to keep this clothes.
Kak MIja bagi.
Terharu!
Thank you MiNaz :)


 Oh, kakak ni datang semata-mata nak ambil gambar dengan saya.
Sangat terharu.
Kakak ni siap cakap dengan anak dia, "lagu kakak ni lah yang mama selalu pasang"
:') Sangat terharu.
Terima kasih kakak, suami dan anak :)


Okay, kepada sesiapa yang berminat nak datang kedai ini, ini info dia :)


Minaz Boutique Studio

Casa Riena Enterprise
No.20-02, Seri Bangi,
Jalan 8/35, Seksyen 8,
B.B.Bangi,Selangor.
Laman web : MiNaz Boutique
Facebook : MiNaz FB

Okay, itu sahaja. Nanti saya update lagi. Sebelum tu, nah, untuk lepas rindu. Hehe

Oh, muka comel kena bagi satu. Haha :p


Okaylah, catat lagi nanti. Assalamualaikum!








38 comments:

nur amalina athman said...

bertambah cantik dgn bermake-up

Red said...

wawa actually nampak cantik without make up

y u y u Z u l a i k h a said...

comel gila masa make up <3

HanisahKamarul said...

dari gambar, nampak macam sangat menarik koleksi baju yang ade. tapi bangi..haish..jaoh la...

Wadi said...

akk dok bangi tp xsmpt dtg. wuwuwu :(

Nur Zaheera said...

cantek la baju :D hehe.

C U N .

wan zuliyana [apel] said...

u look preety in that dress. :)
comel

daria said...

u look a lot older than u're in those make up..^_^
don't wear too much.
less is more dear..:)

♕ qeen ♛ said...

najwalatif! youuu so cute!

cheqwa said...

najwa,da las pic u nmpk tmbam n lagi kiut! ;)

te'ah said...

awak memang comei :)

waniey dush2 said...

cantik ler.. :D

SyaficqaHamdan said...

najwa: jeles dgn skirt tuh! heee

azrijohan said...

najwalatif ke ni?
make up changed ur face;p

CikHaniBhulat said...

u r so cute dear bila dah make up...comel sgt2..nak cuit2...

sweet jew dress up cmtu..style...pakai shawl pon chomel jew...

tip top!cantik =.=

Cik Ezy said...

nt kalo g bangi leh r g tgok..
haha

pu3khaleeda said...

comel lha najwa make up ! macam artis dah !

w i e t o n l y said...

salam..hye2..
akk pown de update psl minazboutique tu..

sudi2 la tgk

http://starbeez.blogspot.com/2011/05/minazboutique-studio_04.html

faRaHOolicS!! said...

wow.. u look so charming with that long skirt.. comel laa :D

|| sue-imanja || said...

Alahaiii ada plak gambar tu kat sini...hehehe!

Anyway najwa shomel, u are so talented. Tapi ingat apa² pon pelajaran harus diutamakan...

Owh ya, najwa latif bukanlah seorang yg photogenik, jadiknya anda harus berjumpa dengannya secara live untuk melihat betapa shomelnya diaaaaa....:D


http://imanja18.blogspot.com/2011/05/cer-teka-cer-cari.html

cik EPAL said...

lawa lah skirt polka dot tu. skirt ke maxi dress tu??

kuat tachInk said...

best nyEr !!!!1

anish said...

tak mekap comel. mekap lagi comel! :)

wanz239 said...

lepas ni boleh saye panggil najwa buat persembahan kan? =)

.: anys :. ツ said...

najwa comel , visit sy jap . sy ad post psl budak kicik ni . hihi http://aniswane.blogspot.com/2011/05/lesbiano.html :)

ishiko said...

alaahaii... chomel nya najwa..^^

puterinuraqiliah said...

comeeel

keasah KehiDupan saya ???? said...

aww2 ...
kakak najwa cumel sangat ..
selalu denga lagu akk ..
1 ari x dengar lagu akk ,
rase cm boring jee :))

Cik Eliza said...

magic of make up~

Far8 budak baik said...

first time sini...
nnti aku kawen boleh tak
nyanyi kn..=)

maiera91 said...

as salam najwa..sy ske tgk awk nyanyi n men gitar dr youtube..sedap sore awk..hehe..
ha n ag satu muka awk de ala2 cm vanessa hudgens ble kenakn mekap..pape pn awk mmg comel!^_^

Posok momogun said...

najwa cute..! terbaek! ehe.. keep it up~

cik zie said...

comel gile . =)

cik zie said...

comel gile . =)

Qyra Yuuri :) said...

hey, oups.
Assalamualaikum wawa.

awak orang johor kan ?
serius, jeles tengok awak.
comel sangat.
subhanAllah :)

wawa, btw.
boleh tak saya nak kawan ngn awak.
umur kita pun sama.

*teruja jugak bila ada artis sebaya
:D

_shiDaQiLa_ said...

akak ny cntk la~ grmnye tgok muke dy~

miDz said...

i purposely bought the pink polka dot skirt from minaz boutique cz i saw u've wearing it. so pretty dear! i love it so much!
tp skg xtau nk pkai g mane sgt sbb i bukannye artis mcm you :]

onie said...

dik,lawaaaa :D