Monday, June 6, 2011

Legal Download for Cinta Muka Buku,

Assalamualaikum...

hai kawan-kawan yang awesome! maaf saya dah lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sangat tak update blog. Mula-mula busy dgn exam, then busy dgn music stuff. Life been good so far, Alhamdulillah :)

So, kepada semua yang dah tahu dan pada yang tak tahu, saya nak beritahu bahawa single terbaru saya telah pun saya keluarkan pada 23 Mei yang lepas :) Saya dah release dekat youtube channel saya. So, kita enjoy dulu lagu ni, dan nnt sila tinggalkan komen anda okay? :)



So, how was it? Harap-harap korang semua suka okay?

Sekarang ni lagu-lagu ni dah start di mainkan dekat Hot FM, Suria FM, dan lain-lain stesyen radio. So, sesiapa yang minat lagu ini, rajin-rajin lah request lagu ni dekat stesyen radio okay? :D

So, kepada sesiapa yang nak download lagu ini dan mahu jadikan lagu Cinta Muka Buku sebagai caller ringtone dan sebagainya, sila ikut cara ini :)



Yeay! Jom awesome friends. Support our local music industry. 

Nanti saya update lagi k? ada banyak cerita nak diceritakan tapi nanti saya akan update lagi. That's all for now. ILoveYou guys! Thank you for keep on supporting me  and keep on supporting! Wasalam :) 







50 comments:

Redbloodsnow said...

salam najwa....zie falling in love dgn ur voice. so i made a special entry for u..hehe.

ni dia link entry tersebut --> http://princessredbloodsnow.blogspot.com/2011/06/penganti-yuna-kot-falling-in-love-dgn.html (bila free tgk la ea)

^_^

azrijohan said...

okay,nak caller ringtone

oranglidi said...

smalam aku duk dengar lagu muka buku muka buku.. hang upenya yg nyanyi. dh mcm suare org besar.hehe

Fatin Nabila ♥ said...

I adore your song darl .. :)

akmalhilmi said...

congrates najwa :)

Syamimie Johari said...

yeahh , dah dengar dah . Happening songs . LIKE <3

Fatin Nabila ♥ said...

ehh,,ade satu lg benda nak ckp .
kalau lagu nie x diedit suare you , gune suare original you , mesti lagi sedap :)

haZOnE said...
This comment has been removed by the author.
Cik Cammy Lia said...

1st time dngar lagu ni kat HotFM.. terkejut jugak.hehe..adik dh terkenal da..tahniah

lyndadyana said...

lagu ni mengingatkan kenangan mse kecik2 dulu... hehe besssttt!!!

http://lyndadyana.blogspot.com/2011/06/cinta-muka-buku.html

Bajas said...

Salam Najwa.....really love your song. keep it up.....nak minta izin untuk share dlm blog...

haZOnE said...

suka sngt dngr awk ni...
dngr lama2 pun x bosan :D

SyUhAdA said...

bru nak dgr nie..

Ayuni said...

I've read about you came to al hijrah, superb!

redzwanie redzmann said...

mmg ske sgt2 lagu nie..=)
keep it up dear...

nurul_atiqah said...

wow. awesome la najwa.

nice one! :)

Lee-Yan-Naa said...

best bangat nih..impress sungguh!!

Mrs.PaPaDom said...

best gler ok. hehe. suka sgt!

bandfan89 said...

Nice song...
like your voice....
so sweet....

Orang Kampung said...

best lagu ni.. ditmbah lgi dgn suara yg sedap.. x jemu mndgr..
smoga jdi artis yg brjya nnti..

Korie said...

najwa i dgr lgu ni msa hari 1st lagu ni release lg. best yo!
i support u laaa!

Bloggers,
let join my kpop contest http://pinkexia.blogspot.com/2011/06/giveaway-kpop-contest-by-belog-korie.html

DIERAH said...

follow my blog: http://snowhitedira.blogspot.com
akq najwa is the best

♥ aliahƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ said...

saya suka!
dah lama dah dengar lagu ni kat youtube,tggu nak dgr kat radio jer..

well done!
keep it up...

saya ada post pasal najwalatif:

http://pu36ixthsense.blogspot.com/2011/05/artis-artis-youtube.html

kalau sudi,jenguk2 lahh...

aQUe yOnnA said...

najwa...bila nk release lagu carta hati ?? bezz sgt lagu 2...chayo2..

MY BLOGGER said...

hoho like this song.... x boring dngr bnyk2 kali.... gudjob najwa ^_^

Nini Hartini said...

BOLEH PUN NAJWA NYANYISLOW-SLOW...BIASANYA EXPRESS BETUL. HEHEHE

Deyraa Nordin said...

Najwa , saya ada nyanyi lagu awak . Haha :D Sorry sengau gila . Hehe . Ada video kat blog :)

BudakBiru said...

wow .tabik la kat Najwa. keep it up! saya suka suara awak sangat-2 la wehh. Best <3 ^,^

elynn_aa96 said...

ermm,, i like your song,,

chEntA said...

nice song..!
goodluck dik!!
(^^,)

Ifaiq :D said...

serious, IFAH suke sangat! sore dia awww <3. heee. sedap gila ah! cinta muka buku ( facebook ) hehe :D

luvchocholatenguitar said...

so sweet lorh ur song...
ssah x nk blaja men gitar...
i da lme nk blaja men gitar tp x dpt...
but...u r really g00d....
the song also awesome...
fighting2...

SHAH_007 said...

helloo..najwa u..have fb..me want add ..

MiSs D said...

hye najwa..nice voice la dik..hehe ape2 pun keep it up..(^_^)..lagu awk best...

Hafifi Borhan El Said said...

nice....najwa jgn lupa study alright!!!

Little Malays 75 said...

Salam Najwa, Semoga anda berjaya didalam apa jua bidang yang diceburi..

Nice Song,

dieya said...

wawa sgt besh! :)

ash sahaja said...

mlm td sy dgr lagu ni scare akustik.. dkat "hot kite punya" huhu

diladyana's shop said...

best...keep it up

Murni Yusoff said...

Awesome song...=))

nur ajiera said...

awesome , suka sangat ! <3

Fathimah Afina Zafean said...

seMOga akq lebiy suCCeSS!!!!
i've watched your videos i like it a lot.. my first impression 4 you .. was WOW!!!
keep on singing .. liFE is fun.. =)
http://whatsyourheartgointosay.blogspot.com
p/s: 143

MrS.nObOdY said...

akk.punya suare mmg terbaik dry ladang la kak.........i think.x lme lgi akk populer la.......tros kn perjuangan

felix felixis said...

suare adk mmg best!! super like!! i even made a post about you.. love u dik.. hope u success!

dzul.hakimie91 said...

assalamualaikum..salam 1 malaysia..
salam gak utk yg dr luar malaysia..
tahniah adik najwa, hope u always in succes.. pd smua yg duk komen 2, sila2 la ziarah blog sy (baru je mula blaja wat blog) dzulhakimie91.blogspot.com

hell_abang6969 said...

best jgk abg layan lagu ni...ni bkal2 pganti yuna ni...hehehehtahniah...

Zik said...

lgu ni mmg TERBAIK dan sempoi...I like it.. :)

udin said...

suara akq sweet la.......
dgr bnyk kali tk muak.....heheheee

Nur Liyanz said...
This comment has been removed by the author.
Nur Liyanz said...

Najwa latif ... saya pon mahu jadi seperti awak gak laa ... Best Betoll ... <3 najwa Latiff's !!