Tuesday, March 29, 2011

Terharu...

Assalamualaikum...

Saya balik dari sekolah tadi, terus online. So, first sekali yang saya akan cek adalah Facebook :) Oh, buka-buka je adalah beberapa notifications. Cek,cek ada seorang lelaki mention nama saya dalam salah satu status facebook ni. So, saya pun bukalah. Boleh kata saya macam terperanjat gila. Macam teharu pun ada. Kenapa? Kerana inilahhhh...

Huuu. Terharu gila. Thank you kak Ainan :')


Okay, jadi saya tak lah kenal personally dengan Ainan Tasneem, tapi boleh dikatakan dia juga seperti saya, mempunyai minat yang sama dalam bidang nyanyian dan juga gitar. Saya mengenali kak Ainan pun melalui rakaman video nyanyiannya bersama gitar di laman sesawang youtube. Saya rasa tujuan kami upload video juga sama, untuk berkongsi bakat yang ada dengan dunia. Jangan salah anggap :') Walau apa pun yang terjadi, saya harap kak Ainan akan terus berjuang demi passionnya dalam muzik dan membuat cover-cover baru lagi coz, u're one awesome girl I tell you :)

Oh! Kepada semua yang mempunyai passion terhadap muzik, gitar atau apa saja in life, don't you ever give up okay? Walau apa pun orang kata,ingatlah yang you know your self better :) Know that , there are so many people yang akan support awak jika awak bersungguh-sungguh dalam minat awak itu macam your family, your friends etc :) Know that Allah will always be with you kalau niat kita baik :)


Okaylah, nak tidur. Esok exam. Good night semua. Much love, Assalamualaikum :)





12 comments:

eylalaslie said...

terharu..hehe..nak sign jugak! :)
good luck ea dik..we are always supporting u dear ^_^

Daya The Sixth ! said...

Daya pon akan selalu sokong kak Najwa ! :D

nabielahuda said...

good luck exam.
tehee :D

zeeck said...

nice la najwa ;)

Mira Amirudin said...

such a lovely girl la najwa ni..;)
good luck for your exam dik...

Nur_Muslimah said...

nk sign najwa jgk ..
huuhu ..
nur download smua vdeo najwa kat utube ..
hr2 dgr ..
hehehehe fanatik nieh !!

Diana Z. said...

kak Ainan Tasneem senior saya dkt SMK Bdr Tasik Kesuma dahulu kala!heee

Wadi said...

eh2..name kat like 2 aku la..haha..peminat setia ni najwa :)

Alia Syaza :) said...

hey najwa~~~ nak promote sikit xD
korangg.. jum lah tolong like dekat sini, bukak link ni dulu, http://www.facebook.com/pages/SUS-n-d-FELT-PRODUCT/132493466774891, like. then,http://www.facebook.com/photo.php?fbid=201792733178297&set=a.200213063336264.52263.132493466774891&theater .. pleaseee~~ like gamba cupcake tu tau.. thnx <3<3<3

*facebook

Muhammad Luthfi said...

bole gak nk mintak sain skali...huhuhu

m i r a f i q a said...

cik mirafiqa tu perempuan la

(itu saya -,-")

aneem said...

ehh.. name ku[Tasneem].. hu3..
tompang femes~
:p