Wednesday, March 30, 2011

Tempahan dibukaaaaaaaaa ,

Assalamualaikum ...

Hai kawan-kawan yang super awesome :) So, hari ini dengan bangganya saya nak announce yang tempahan untuk t-shirt saya telah dibuka. Kepada yang tak tahu, saya memilih warna grey sebab macam awesome lah warna dia. Tapi, kalau siapa nak tempah putih pun boleh jugak, kalau cukup kuota yang tempah puthi, then kami akan buat warna putih, kalau tak, sorry lah eyh? =,="

So, tshirt nya adalah seperti berikut :)


Okay, harga baju ini adalah RM 25, kos penghantaran adalah RM 5. Bagi yang duduk area Batu Pahat dan Shah Alam, boleh pick up sendiri dekat mana-mana lah yang saya akan beritahu nanti  :) Saiz baju ini adalah dari XS sehinggalah XL :)

Jadi, kepada sesiapa yang berminat untuk menempah nya, bolehlah email details seperti berikut ;

Nama :
Alamat :
Nombor Telefon :
Saiz :
Kuantiti :
Cara Penghantaran : Delivery atau Pick up

Okay, emailkan kepada kakak saya : eqwafika@yahoo.com.my, InshaAllah kakak saya akan cuba reply dalam masa 24 jam :)

Yeay! Excitedddd! Okay, itu saja. Nanti saya update lagi. Much love, Assalamualaikum!




19 comments:

Muhd Hafiz said...

Size untuk budak umur 12 tahun? S ok ke?

.: iEyLa :. said...

finally..the grey being chosen...
macam nk 1..t akk order ek..
keep it up dik.. ;)

apice@duniabaru said...

haa.. nak 5 lah...
abg stay BP.. xpayah post..
datang ambil jee..
heeee

lynn♥orange said...

najwa::npe akk send email asyik fail je??? da bnyk kli send... huhu... stiap kli send die ckp:

"There was a problem!

Please check all email addresses. Looks like one of them may not be formatted correctly."

help please!!!

lynn♥orange said...

opsss!!! technical problemmm~~~ message send already.... waiting 4 reply =)

Njla Azman said...

sent the order already.

:) haha. tak sabar. :D

Aqilah Kamarudin said...

t-shirt tu sangat awesome ok :)

nur amalina bt athman said...

wawa..tarikh tutup tmpahan bila?

Capital A said...
This comment has been removed by the author.
fyna said...

smart!!~

ishiko said...

oh3x... mau jugak!!!

nona said...

najwa, semua short sleeves eh?

asyraaf munshi said...

saya dah tempah satu ...anda bile lagi...
haahahah

feeza_rashid said...
This comment has been removed by the author.
feeza_rashid said...

still boleh tempah lagi ke??? please inform yekk... sy nak sgt.... :))

wawa . said...

whoaaaaaaaaa, nak!

FAREWW said...

boleh tempah lagi kew???
adew lagi kew??
kalau adew lagi bagitau erkk...

melodystar ummi said...

still ade lagi kew ? nak order boleh tak ??

cqah3333 said...

kak kalau hantar kat Brunei Dapat ke? pasal saya sekarang tinggal kat Brunei. nak conform je