Saturday, March 19, 2011

Kesibukan yang melanda..

Assalamualaikum...

Hai kawan-kawan yang awesome! Mula-mula nak minta maaf sebab saya sangat busy dalam beberapa hari ini.Kenapa?  Sebab, Alhamdulillah, setelah 33 video saya upload dekat video,akhirnya saya telah dijemput oleh sebuah syarikat rakaman iaitu NAR Records untuk menjadi salah seorang dari ahli keluarga mereka, Alhamdulillah :')

Sekarang ini saya dijaga dengan baik oleh Kak Maz, Abang Hafeez, Abang Amir dan Abang Azhari. Dan, saya juga sedang busy dengan rakamn single pertama saya yang bertajuk "Cinta Muka Buku". Single ini akan diproducekan oleh Uncle Eddie Marzuki dan dipublishkan under NAR Records :')

Jadi, ini adalah sebahagian dari gambar yang saya ambil ketika proses rakaman muzik "Cinta Muka Buku" 


 Abang Amir, Uncle Eddie dan Abang Hafeez :)


 Abang Sam, dia yang main drum part untuk lagu "Cinta Muka Buku"








InshaAllah, lagu ini akan di keluarkan pada akhir bulan Mac ini. Eksaited :D Oh, terima kasih banyak-banyak yang tinggi menggunug kepada kawan-kawan yang awesome sebab sudi sokong saya sehingga ke tahap ini. Teruskan sokongan anda okay :) Jumpa lagi in the next post, Much love! Wasalam :)



29 comments:

syufaa said...

wowwww! congrats girl..that's really a good opportunity tauu..wider ur talent..goodluck! :)

SyiRa SyaH!Ra said...

tak sabar nk dgr lgu "CINTA MUKA BUKU"!!!
terlepas peluang nx tgok Najwa kat SPM TV1 pg td.. :(

BTW,GUD LUCK DEAR!!!

Roshaiza Razali said...

congrats najwa :) chaiyokk :)

ain fatehah said...

wahhh , congrats kak !
wish you luck :)

SyiRa SyaH!Ra said...
This comment has been removed by the author.
nur amalina bt athman said...

tahniah wawa..semakin maju ke hadapan :)

Nadhirah-chan said...

whoaaaa eddie marzuki tu .....

salam kenalan najwa , tersama umo lak kite kehkehkeh . awak muda2 lagi dah dapat peluang kan . kerja tu kerja jugak , study jgn lupa ok ;)

Mira Amirudin said...

salam..
hai najwa! u are awesome!
all i can say is ALL THE BEST!! ;)

Nurul Sharmila said...

congrate najwa... xsabar nk dgr single pertama najwa.. keep it up girl.. :)

azrijohan said...

wooo...cngrats najwa..
wish u a very gud luck k..
hope dpt jd artis trkenal soon.
emmm,sggst dat lgu carta hati tu wat lahh vdeo klip mcm cover back to dcember:)klu bole laa...
ok..2 pairs of thumbs up(trmsuk jari kaki skali)

n klu free..view2 lahh blog sy n leave komen k.(mst bngge gyla imratulnajwa komen.woo~)

http://azrijohan.blogspot.com/

aEn shAhirA said...

congrats :D

aqilah mazalan said...

keep it up najwa ! :D

aqilah mazalan said...

keep it up najwa ! :D

nurfa tieya said...

salam .. congrats ea .. yup, sokong u oke .. keep it up girl ! huhu .. :)))

naniza said...

tahniah ar kakak...
adik sangat mengharapkan agar akak akan berjayer...

fza_eyzzah said...

congrates sis ! i like ur performance actually. keep it up sis ! i love u. =)

Kaspersky Seller said...

Salam najwa. tumpang lalu ye. jom shopping2 kt blog saye. jgn lupe promote kt member2 ye.tq :)

Cheap Kaspersky Online Store - Click Here!

-plz forward- :)
http://cheaper-kaspersky.blogspot.com/

nu adika said...

wah.adik cam sam tsui la.knal x? dy pon terkenal melalui cover lagu2 orang kat youtube.now da de lagu sendiri.:))

manueng said...

mantap...all d best najwa =)

Ajim sengett said...

tahniah wawa.,semoga berjaya. much love, hehe

akmalhilmi said...

wish you good luck :)

aneem said...

wahh! power lh najwa~
wish all the best luck~
:p

Wani said...

whoaaa ! tahniah ye ~

IQ = Iez Qis said...

tahniah wawa~~ moge semakin berjaya nanti!

Salimah Ismail said...

wow! bestnya.. all the best :)

areniszz said...

uplode la lagu cinta muka buku tuh...nk dengar..!!hehe

fauzan mokhtar said...

great...keep it up beb...

ketawariang said...

hye...u ni org batu pahat la eh.... junior my sister.... x sangka plak... :D

ade masa singgah2 la blog ni... :)

http://saiffah.blogspot.com/

thanks

azrijohan said...

:)

azrijohan.blogspot.com