Tuesday, September 13, 2011

Raya Saya,

Assalamualaikum...

Hai kawan-kawan yang awesome! Hari ini nak cerita pasal raya saya tahun ini. Ramai yang tanya, 

  • ada pape perubahan ke raya tahun ini?
  • baju raya berapa pasang?
  • tahun ni raya sebagai artis, macam mana?
  • duit raya dapat ke beri?
  • raya tahun ini macam mana?
Jadi, disini , dengan segala rasa rendah hati, rendah diri dan fakta yang saya memang rendah, hihi saya ingin menjawab segala persoalan tersebut.

Pertama, perubahan? Alhamdulillah, tahun ini takde banyak sangat pun perubahan. Biasa-biasa je. Ini bukan auta tau, ni memang fakta. Saya masih kena kemas rumah, saya lah yang kena cuci toilet setiap tahun dan saya masih kena tolong kalau ada masak-masak ke apa. Apa yang berbeza adalah, dapat lebih banyak ucapan, lebih ramai kenalan dan lebih banyak duit raya? hihi gurau! :p 

Baju raya berapa pasang? Sebenarnya, baju raya saya ada dua pasang je. Satu, jubah yang mama saya belikan waktu dia pergi Haji awal tahun hari tu, warna pink, dan satu lagi , mama saya belikan baju kurung moden warna macam kuning-kuning ke hijau ke tak tahu lah. Tapi corak dia macam songket sikit :) So, seperti tahun-tahun lepas, ala kadar saja. Tak de apa yang berubah pun.

Tahun ni raya sebagai artis? Erm macam biasalah. Tak de artis mana pun. Cuma bila ada orang datang rumah tu macam terperanjat lah yang saya ni yang nyanyi dekat youtube tu. Siap suruh amek gitar, nyanyi depan dia untuk buktikan saya ni betul ke Najwa Latif, boleh nyanyi live ke tidak Haha Tapi, masih ada je orang yang datang rumah dan tak kenal saya, so, tak lah artis sangat pun kan? But, Alhamdulillah, dapat banyak kunjungan dari kawan-kawan yang awesome. You know I love to meet new people kan? So, benda ni mcm bless lah untuk saya :)

Duit rayaaaa??? Of course lah saya dapat. Saya kan masih berumur 16 tahun, masih muda, masih sekolah, masih di bawah saraan keluarga, Makanya, kalau nampak saya dimana-mana, sila hulurkan sampul duit raya berserta isinya sekali okay? Hihi :p 

Raya tahun ini macam mana? Alhamdulillah, macam biasa. Raya pertama pergi ziarah kubur, pergi bersalam-salaman mengerat silaturrahim antara keluarga, pergi balik kampung, pergi tengok wayang (eh eh? haha )  , pergi beraya, pergi tidur. hahaha Raya kedua sibuk dengan marhaban lelaki di rumah saya, raya ketiga marhaban lelaki di rumah nenek pula. Lepas tu marhaban perempuan, and the list go on and on :) Seronok! :D 


Jadi, itu sajalah untuk kali ini. Yang lain, sila enjoy gambar okay? :D

Raya pertama :D 

K.A.M.I 

Jiha, Wawa, Kak Ika, Kak Iza :) 

Ni konon-konon nak amek hati mama sebab dia penat kemas depan ni. Hihi :p 


Jiha dengan kak ika :D
Waktu ni dekat kampung Mama. 


 Kak Iza dengan Jiha :D 

  Girls Talk, you knowww :p 

 Saya dengan Jiha :D 

Makan time.
Rumah Tok Ngah masak sedap! 
Selalu ada lontong :D

Datang rumah saya, kena lepas otai ni dulu, 
baru boleh dapat duit raya. Haha! 

Raya Kedua ;


Jubah Pink Saya yang mama beli kat Mekah.
Time ni ada marhaban kat rumah tok mak.
Rumah saya punya marhaban, lupa amek gambar. 
RUGI! :( 

 Ni mak long saya tengah bagi duit raya dekat budak-budak kecil
yang datang marhaban.
Belakang tu rumah tok mak saya :D 


Ahh Colors! Comel kannn? :D 


Okaylah. Nanti saya update lagi okay? Spread the love NL'sAF! Dan Selamat Hari Raya :) 







164 comments:

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

meriah! ehehe! slm lebaran!

Dilakochan said...

wah meriah jugak eh raya wawa!

IEQAH said...

wahhh salam lebaran..tingin nk p beraya dgn NL

CikHoneyBee said...

selamat hari raya najwa.. meriah rye nye... =)

Aku Ibu Muda said...

selamat hari raya untuk najwa :)

kamu tahu....semenjak anak akak yg berusia 2 tahun 8 bulan tu minat dengan lagu cinta mukabuku.... asal balik rumah je hp akak jd mangsa...run lagu tu tanpa henti

bila hp kehabisan bateri, mama nya kenalah menyanyi! tak boleh berhenti langsung sampailah dia leka bermain yg lain pulak...huhu

hebat betul penangan kamu dik.

azrijohan said...

raya sakan :D

Ninie said...

meriah tu....bdk2 marhaban comel2! Najwa, adik ninie minat sgt kt Najwa...hope sgt najwa komen mesej cikit kt dia PMR this year....her name is Amaal Fatihah. Nanti Ninie watkan najwa doodle najwa main guitar ek....sudi2 terjah/follow ninie juga.

Nur Fiyzza said...

selamat hari raye jgk.. :) meriah jgk yer.. akak nk uit raye jgk..hehe ;p

Nia Ridzwan said...

salam lebaran najwa ;)

mizzCloudy said...

cantik tudung :)

ipa faiza~ said...

slmt hari raya najwa :)

Izzaty Ishak said...

Nak duit raya, nak duit raya! :D

MamaEma said...

meriah..

Nurul Munirah Shamsudin said...

Wah wah :)

ascil.punye.lah said...

najwa!nak duit rayaaaaa.erk tapi saya 19.

myra yusreena said...

hehe comell la awk dlm bju pink tuuu..hihi

ain dzaya said...

SELAMAT HARI RAYERR NAJWAAA!!!!
DUIT RAYER UNTUK KAMI ADA TAK??!!

Nadia safee said...

selamat hari raya juga.. Banyak jugak aktiviti raya NL..meriah.. :)

Misz Nuriz said...

Bestnye dpt duit raya..
slmt ari raya najwa :)

http://akutiewa.blogspot.com/2011/09/najwa-latif.html

Akim Iqbal said...

Sombongs. har har har

Hello arinah said...

salam najwa..salam lebaran

Cik Hafiratics said...

wow, meriahnyer...

MuRni DahLiA said...

SELAMAT ARI RAYE NAJWA...
www.aleeya88.blogspot.com

Atika Aula said...

salam dik..nak minta tolong iklankan blog boleh? :)
nnt boleh tak bagi email kalau ada offer untuk buat review blog ~
tQ

Anne Ladyburd said...

Selamat Hari Raya dik...

Suka sangat lagu muka buku adik tu..hari-hari pergi kerja nyanyi :p

btw, nak ajak adik dan kawan-kawan join contest kat blogshop akak. Join taw :D

http://shopaholicladyburd.blogspot.com/2011/09/contest-cantik-di-hari-raya.html

Woofer Storm said...

salam lebaran..

suka jumpa blog najwa ni..layan kat google lagu muka buku,jumpa blog najwa..hehe

semoga raya tahun ni membawa makna buat kita semua ye.insyallah..

follow sini najwa ^^

emma said...

Hi najwa. I'm ema from Multimedia College. We will organizing a youth event call as 1 Youth Mini Fest 2011 collaboration with Majlis Belia Wilayah Persekutuan (MBWP). This event was an art charity based event. We would like to invite you to be one of the performer for the live band stage. For further information about the event just contact us through this email apprymf@gmail.com we will send you the proposal. thank you. hope to hear from you soon.

bact. said...

http://thisisbact.blogspot.com/2011/09/cinta-muka-buku-lima.html

khas untuk kamu
dari peminat.
gua tolong smpaikan je

FarhanahAdzlan said...

aha!baru 16 tahun..samalah dngan gue..hahaha..blaja rajin2..ceh..macam aq ni rajin sngat..=)

YOUsoF said...

Waah seronok².. Jubah pink cantik, dari Mekah lagi tu, bertuah badan.




Bila nak buat lagu pasal Usop pulak ni? ;D

MOHD DAUD BIN IBRAHIM said...

raye sakan najwa latif

blAck_s0ul... said...

hai najwa..mnarik blog awk..hopefully awk sihat2 la eh..na request sumting boleh?urm,sya na minx awk follow blog saya..neyh linknya http://shahkrab.blogspot.com/
klau ad msa terluang,boleh la bc ap yg sya dah post..hehe

ayu zan said...

hehe...1st time raya as artis kan..gud luck.

nur aneesa said...

bestnyaaa. hi najwa.
btw, my bffl baru pindah sekolah u thn ni. kenal dia takk?

Green Apple said...

salam lebaran najwa..
moga najwa terus berjaya dlm bidang yg diceburi skrang ni..

Sha said...

Wahhh..najwa cmell..taniah :) hee

cik pulau said...

raya sakan..

Smiley Catul said...

kq njwa.ni ade permintaan.leyh x akak try nyanyi lagu percaya padaku =) pliss.

amir said...

hai najwa..best la lagu cinta muka buku tu..

nie sy dah selitkan lagu awak dalam blog saya..jemput la melawat ke blog saya,,...

http://amirjusoh2.blogspot.com/2011/09/najwalatif-cinta-muka-buku

Nafisah Ruslan said...

em, nak bagi cadangan, kalau boleh letak la link untuk download lagu2 yang najwa rekacipta tu..saya minat sangat lagu kosong tapi xdpt nak download ;(

hnyyCHA said...

jemput follow link saya,
hnyycha.blogspot.com
kalau sudi :).

Madan Montel :D said...

hehe , style lah kak najwa :) woahhh ! follower kak najwa byk gilaaa ! jealous :) pape pon , selamat hari raya :D

jib said...

Selamat hari raya Najwa. itu je.. malas nak "jack" macam org lain.. yg penting iklas ye tak. hahahaha

Anyway, good luck for your SPM next year.

WuMing said...

Tahniah kerana dah berjaya....

WuMing said...

Oppsss tertinggal pulak... Dalam TV dan dalam clip Youtube lebih cantik dari gambar kat header tuu...


Jangan maraah...

Luqman Hakim said...

Assalamualaikum najwa...saya ada buat fanpages untuk awk ni...hehe harap awk tak marah la ek...kalau awk nak jadi admin pon boleh..just tell me ok...
http://www.facebook.com/pages/Najwa-Latif-AKA-Si-Gadis-Youtube/220793361312739?sk=wall

prostalk4ever said...

salam...wahh..meriah sgt laaaaa...suka2...

Muhammad Fikri said...

salam lebaran.....dah 3 minggu dah raaye....masih terase bahangnyer ker????huhuhuu

kjaharun said...

hai Najwa Latif :)

mrjoe paulsmith said...

tahniah kpd najwa atas usaha sndri, najwa dh trkenal skrg....btw tahniah n selamat hari raya..... sye pminat najwa taw..haha >.< peace!!

otosan said...

Najwa, ur voice remind me of THE CORRS! :D can u cover any of the corrs song? dream? or what can i do? or natalie imbruglia? torn?

sahromnasrudin said...

adik..adik punya cinta muka buku mmg superb la.....best lagu tue huhuhhh

yourblog said...

salam adik Najwa..

harap adik tak kisah abang buat post tentang adik yang dah popular ni
http://ohvideotv.com/najwa-latif-cinta-muka-buku

doakan kejayaan adik.. err kalau tak kisah boleh exchange link di blog tak..?

Sha said...

hye najwa yg cmel lg cute...semoga berjaya suatu ari nnt :)

Tentang Kita said...

hi dik...ist dgr lagu muka buku tu hubby akak yg mainkan..x penah tau saper penyanyinyer..so skang dh kenal..gud luck cute..semoga kejayaan sentiasa bersamamu

ezzu said...

meriahnye raya dia...:)

♥Aien Najwa♥ said...

hye njwa latif!!!~~=)..

~ little headgirl ~ said...

hye kak najwa ...

pinky_liscious said...

lambat wish..salam lebaran comel...

Zana said...

Baju kamoo sama dengan warna dinding tuu . hehe

inalurvinyou said...

http://inalurvinyou.blogspot.com/2011/09/najwa-latiff-di-smkl.html
baca ni najwa :D

EMIR ADHA IBRAHIM said...

mesti bes an. . .:p

Encik Bulan said...

kipidap budak bp :)

http://okbulan.blogspot.com/2011/07/siapa-najwa-latif-sebelum-dia-popular.html

urmmmmmmmmmm said...

askum...ayh dh smpai lum kt mekah????

Zul Fattah said...

ehem.. retis kot..
haha..

~nUruLovErsmYliFesTyLe~ said...

ai..sweety..nurul singgah cini n follow cini... i love ur song bebeh!! nurul nak request lagu leh? leh najwa cipta?lala~

~nUruLovErsmYliFesTyLe~ said...

ai..sweety..nurul singgah cini n follow cini... i love ur song bebeh!! nurul nak request lagu leh? leh najwa cipta?lala~

Myra said...

haloo najwa, akak suke sgt lagu yg njwa nyanyi, kalo ada masa harap dapat follow blog akak jugak ye :) http://amirastudio.blogspot.com tengs deq

hai saya mun. said...

heyy najwaa!!!

u punya official video cmb dah nak capai almost 2.6million viewers taw!!congratsss!!

cahaya said...

Assalamualaikum..

Saya Nur Ameerah Binti Abdul Halim, 920922075888 dengn ID A11CS0097 dari Universiti Teknologi Malaysia akan mengadakan Kempen Kesedaran dan Pencegahan Kanser Servik dan Kanser Payudara di kolej kediaman, Kolej Datin Seri Endon.
Saya ingin menjemput adik Najwa secara tidak rasmi untuk memberi sedikit sumbangan untuk menarik perhatian pelajar supaya datang ke taklimat mengenai kempen ini. Saya tahu adik sekarang disibukkan dengan pelbagai aktiviti sebgai artis baru.. Tahniah akak ucapkan atas kejayaan adik.

Bantuan yang akak inginkn dari adik adalah pesanan dari adik kepada pelajar UTM skudai. Kempen ini tidak mengenakan sebarang bayaran kepada pelajar. Kesibukan pelajar untuk belajar mungkin menghalang pelajar di sini untuk menyedari wujudnya kempen ini.
Sekadar kata-kata dari adik yang mampu menggerakkan jiwa pelajar di sini agr mula mencegah kanser ini. Kita sebagai wanita, hamba Allah, haruslah berusaha menjaga amanah (tubuh badan) yang diberikan. Umur adik sudah 16 tahun kn? Jadi, pada akak, kalau adik Najwa yang baru berumur 16 tahun sudah sedar dan mula mencegah cancer ini, knpa tidak mereka para pelajar? Betul tak apa yang akak ckp ni..? Penglibatan adik Najwa dlam kempen ni secara tidak langsung turut membawa kebaikan kepada diri adik sendiri dan org di sekeliling adik. Bak kata adik Najwa sendiri, "Spread the love".. <3 <3
Kenapa saya memilih adik?
Sebab:
1. adik Najwa masih muda.. "Cegah itu lebih baik dari merawat". dapat menyedarkan orang lebih tua dari adik. "kalau adik Najwa yang baru berumur 16 tahun sudah sedar dan mula mencegah cancer ini, knpa tidak mereka para pelajar??"
2. muzik adik Najwa sedang tersebar di sini. kelebihannya pada adik, semakin ramai yang akan meminati muzik adik dan menyokong karier adik. Melalui program ini jugk, kita dapat satukan peminat muzik seorang Najwa Latif.
3. Kita adalah perempuan. Wajib bagi kita untuk menambah pengetahuan mengenai tubuh kita sendiri. Agar nanti mudah pula bagi kita untuk beribadah kepada Allah Maha Pencipta. Ini juga merupakan satu cara untuk kita menunjukkan rasa syukur kita kepada Allah.
Kempen ini akan diadakan pada insya-Allah 15 October ini bermula pada pukul 8.30 hingga 11.00 malam. Kalau adik dapat menghadirkan diri, lagi meriah kempen ini...

Kalau adik tak dapat hadir, akak harap sangt adik dapat sumbangkan kata-kata sokongan adik kepada pelajar utm melalui video walaupun hanya 2 minit.. Akak tahu adik Najwa sangat suka menyanyi. Harap adik Najwa dapat nyanyikan lagu khas untuk kempen ini, walaupun hanya 3,4 baris.. "Spread the love" kan? kepada kawan-kawan kta yang awesome..
Akak harap adik dapat membalas email akak ni secepat yang mungkin..

atau hubungi akak - 0174437544.
mhon kerjasama dari adik Najwa.

Yang slumber,

Nur Ameerah Binti Abdul Halim.
pelajar Universiti Teknologi Malaysia.

My Blog's said...

ini benar blognya Najwa Latif?
saya adalah salah satu fans anda dari Indonesia...
lagunya keren-keren...

Along Ayu said...

hi najwa,

Akak mekap artist dari Batu pahat, tapi bisnes kat area KL, kalau nak akak sponsor utk mekap leh jenguk web akak www.sureanggun.com

personal blog : http://akuaablog.blogspot.com

Mohd Nassif said...

hey Najwa! can i get ur FB account? i have smthng to discuss with u about sponsorship.. may we have a private message at FB... thanks..

ezadcom official said...

assalamualaikum bleh x sy nk berkenalan sama awk x sy suka dan kadang2 sy ade wat rakaman lagu yg sy suka dan dalam laman blog sy ade lagu utk awk kalu awk sudi dgrlah lagu tu ye.....

Mars Mell-o said...

Love your song follow ya!! najwa keep it up :)

Ron Oren said...

Salam Najwa,
Just dropping by to wish u all the best in whatever u do!
Keep up the good work. Forget what others say bad things bout u, 'masuk telinga kiri, keluar telinga kanan' k. All my prayers are with u sis.
Setiap yang berlaku ada kebaikannya.
Take care.

Norizah @ Eja said...

assalamualaikum...hi cute, best lgu kmu kt youtube tu...all the best k..& study bek2 tau..

bolh follow me tak?

www.adusizah.blogspot.com

org sabah...bagus bah....

:) tq

Balqis Mayangsari said...

hai kak wawa!
ingat kita lagi,,
fine yang minat abg tuu??
hehehehe..
all the best akak!



follow my blog???!!

http://balqis-mayang.blogspot.com



kita akan sentiasa sokong akak!

chaiyookkkk! ^^

Syafique Azawadi said...

ehemm, artis youtube !
hey can you cover this song ? actually dah lama nak contact, tapi tak dapat =.= so anything sila im facebook.com/copiemax

http://www.youtube.com/watch?v=MYg3g6LX0DE&ob=av2n

kalau susah sangat nak main gitar, amek minus one (piano) ni

http://www.youtube.com/watch?v=I8_rRUGc-hM

fahmi mohd nilam said...

raya datang lagi.... nyanyi lagu raya 4U2C sket...

!CRAZY IN LOVE! said...

wah meriahnyer!!erm..nk tnyer nie..akk stay kat batu pahat kewp?

EILAKUMON WATIEWATATAU said...

lau ader mse follw la blog sya yer..ok tahankk.nice your pic

Hasbullah Bin Md Som said...

hahaha... Sronok brye yerkk...
Cantik kalau kamu pakai bju kurung n bertudung..
^_^
Nice Pic

budak penjara said...

asal ko lama x update blog ni??heee

abah khalisha said...

abah singgah sini dgr lagu muka buku..hehehe

Muhammad Faiq Haziq said...
This comment has been removed by the author.
Muhammad Faiq Haziq said...
This comment has been removed by the author.
putri=) said...

anda di tag =) http://wpfkamal.blogspot.com/2011/10/hey-ayuz-di-tag.html

Hafizatul Sufiah Yaacob said...

hai najwa..luv your song carta hati.btw I tagged you..hehehe

Sharifah_fah said...

sweet ~~~

Woofer Storm said...

lama blog ini tak berupdate..ermmm mgkn dah bz kan??ermmm apa pun gud luck buat kamu...

dah mula meniggi diatas,jangan lupa asal dari bawah ya...salam^^

tuan nur farhanna said...

nice blog NL...i'm following you,hope you'll follow me back :)

http://farhannakuna.blogspot.com/

shamin93 said...

eh najwa.. ada pergi rumah yang kombar tiga tu tak ? cute kan diorg ? haha. btw , macam familiar la first picture yang background warna hijau tuu...

onie said...

najwaaaaaaaaa....sila update kaihhhhhh :D





























i
















love

















you :D




p/s: saja kasi panjang komen,larikkkk :P

te'ah said...

http://fatihahmoiden.blogspot ---> jom follow :DD

MR. MIND said...

sakan raya,
http://www.morningtonight.com/2011/11/terjah-blog-najwa-latif.html


for you... :)

Dd Chronicle said...

dah lambat gile ni baru nak ucap hari raye.. tapi ucap selamat raye haji boleh kan? selamt hari raya haji Najwa!! kehkehkeh...

Afif Faiz said...

Selamat Hary raia..

Cik Nurul Pinky said...

Salam najwa, nak tanya mcm aner nak letak iklan di blog najwa ni yer? hehehe salam perkenalan..lagu awak sangat besttttttttt

zeerah_jarjarikugila menaip said...

nice performanced at AIM 18 ...!

Hafizatul Sufiah Yaacob said...

najwa,congratulation on your duet with greyson chance

miss nadiah said...

najwa, buat lah entry pasal najwa ngan greyson....mesti ade gamba najwa ngan greyson hehe cite la cite lah..hehe BTW memang awesome performing tadi..! suke suara greyson ngan najwa...sesuai berduet..hehe

Farid said...

Join my blog

Brenda said...

Najwa, bole buat performance untuk universiti? Kami nak jemput najwa ni.

Zac Rega said...

click this http://zahirega.blogspot.com/2011/11/rasa-untung-d.html

twitter @zacrega .

HATI AWAK KENTAL . MUKA AWAK MURNI
so jangan putus asa . lupakan kutukan di luar sana .

#luvU <3 k by (NAK KAWAN DGN AWAK HIHI)

Hafyza said...

wah..best nye raya..
mcm knl jew mak wawa..
cikgu sk kan??

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow..follow pakjoe blk tau

❤FaRaH DyaNa❤ said...

done najwa! follow me back . .

eyqa marop said...

cute la kak Najwa ni.Fi dah follow kak Najwa dah.Don't forgot follow me back at http://eyqamarop@ymail.com

Qila ♥ said...

Ske jubah pink..n pandai najwa pakai selendang :P .. saya suka saya suka :D

No Iey Kha said...

assalamualaikum sis najwa! actually baru perasan belog sis when i check belog cikepal. well,minat sangat dkt sis.cinta muka buku?nice song and nice voice!keep it up!

la dolce amira said...

i m blogwalking.. jemput dtg ke blog sy.. follow me kay^^!

hanie nik said...

awak ,, nty follow saya balik taw ,, saya minat gila abes kat awak !! ,,
baju raya awak lawa sangat , !! ,, saya baru jumpa blog awak ,tuh yang lmbat comment tuh , eeii ,, suka nya saya !!

Agustovo said...

Trafic yang sama bagusnya antara blog dengan youtube,,,,hmmm best banget,,,,!!

Nizam Ijam said...

beraya sakan :)

AesYa:) said...

Hy kak Najwa ! follow back , hehe :D syg kak Najwa . ton dpn exam kan ? SPM ? hehe :D

P4an Razak said...

♥ hehe ~ http://www.najwalatif.freehosterz.com/ ❤*¨*•.¸¸❤*¨*•.¸¸❤*¨*•.¸¸❤*¨*• *¨*•.¸¸❤*¨*•.¸¸❤*¨*•.¸¸❤ NAJWA LATIF BLOG ❤*¨*•.¸¸❤*¨*•.¸¸❤*¨*•.¸¸❤*¨*• *¨*•.¸¸❤*¨*•.¸¸❤*¨*•.¸¸❤ http://www.najwalatif.freehosterz.com/ ♥ hehe ~

DewaTV said...

ANDA SANGAT AWESOME !! Mr.Dewa support anda selalu..

kyoro1987 said...

mmg gempak laa page ni...
terasa nk kenal tuan dier...
update laa lagi blog...
hari2 saya tunggu, tp xupdate lagi...

teyhasahaje a.k.a NURUL said...

http://teyhasahaje.blogspot.com/2011/12/impian-hari-lahir-ade-korang-kesah-ke.html <----- ada yg sudi nak tunai kan x..?? er makin tue makin ngade-2 ..er hopes najwa sudi bace err peliss

eilaratu said...

Guys . visit mine : )and leave your link here ♥
I ada promo Tudung Bawal Dian Pelangi , so visit my blog !

http://sparklingqueenstory.blogspot.com/2011/12/drop-your-order-now.html

MalayBoys said...

mana nak dapat album atau official copy untuk dipasang didalam kereta atau rumah? setakat ni hanya dengar dari radio atau youtube je.
email: malayads@gmail.com

danyrock said...

ohhh najwa latiff . sudikah dikau mnjadi kekasih ku . :)

Muhammad Nur Aliff Saji said...

hi... silalah lawat belog sy disini....>>>>
http://ahtenk.blogspot.com/

cik wanie Lovela (CWL) said...

najwa boleh nyanyi lagu saya tak .hehehe

kiraryomaechizen said...

asalamualaikum najwa... akk suke lagu najwa... semoga najwa sukses ye... hehehe akk ade buat dua lirik...akk igt nk bagi najwa hehehehe

Cik FaRiZaM said...

meriah gile...follow ur blog..

haikalfikri said...

bgos la..best cam uw..da follow awk..follow me back yew..hhihii

nur cahaya said...

wow..best btol..emb..mnat gler laa saye ngn akq ny...tp mmp jeb dpt na jmpe..hehe...btw,salam perkenalan akaq najwa !

Nurul Aisyah said...

❤ eh x sangka akak pon ada blog....huhuhuhuhu❤
sudi x follow saya?
http://tiniersakura.blogspot.com

Ahmad Ali said...

hye kak . muka buku siketttt

:: Khai Artzfar :: said...

BENCI DENGAN NAJWA LATIF!!
http://khaiartzfar.blogspot.com/2012/02/benci-najwa-latif.html

:: siMpLe-sHida :: said...

salam..
najwa.. boleh kak dptkn ur email?
or contact no..

nk jemput utk program..;)
sharing moment..cite tntg muka buku ;)

plz email me back..ASAP.
simple_shida@yahoo.com.my

tqvm.. all the bestt!

keep up ur good attitude dik!! go..go..caiyok!

azzahoney said...

check this out. http://chocolatemousse2.blogspot.com/. i have deleted my previous blog.so thiis is the new one.:)
all about art,photography and makeup.

Hafizah Zainal Abidin said...
This comment has been removed by the author.
loVe puRpLe said...

wah.. najwa latif pun ade blog hehehe baru tau.. anyway good luck sis. (^-^)

Hafizah Zainal Abidin said...

Singgah sini..boleh x ? :)
klw sudi..follow la..
xpakse pon..
http://mynameishafizah.blogspot.com/

+ appleseed + said...

najwa kene bagi duit raya tak kat orang ? kan dah ade income sendiri ? eheh :D

Are-Tien said...

salam..akak..thnks sbb singgah kat blog saye,,terharu.. T-T thnks sangat2...

kubigomofm said...

salam

Amy Yassin said...

bw here ! nice lah blog akak :D

Qi Diey said...

hurm hai najwa latif... actually i'm your follower since you still in youtube... ingat lagi mase u buat cover lagu ape ntah?? you pakai tudung nampak tengkuk.. so i pon komen la kat youtube.. then ramai lagi manusia yang tak paham maksud teguran i tu maki2 i... hurm anyway nape tak update blog ni?? sibuk kew??? saye pon spm taun ni jugak... wish u have a great result for this spm...

NUR AIN AZMAN said...

Salam, hye adik najwa latif!
Akak datang follow blog adik.
Selamat maju jaya :)

aviator said...

Salam dik najwa. saya x kenal awak personally tapi rasa nak cakap sesuatu. i aware that banyak orgmacam mengutuk2 you dlm online. i simpati dgn you sebenarnya. org yg kutuk2 ni sbnarnya tin kosong je, saje nk sakitkan hati kita sbb cemburu dgn kejayaan adik. ABAIKAN shj. bkn mereka penentu rezeki adik tapi Allah yg tentukannya. so, all the best adik Najwa.=)

alyn adnan said...

Hey adik wawa, ade rupenye blog, sebelum nie jumpe jgk blog cm ni, tapi serious semua same, yg nie maybe ori punye kod, so akak follow eak, follow me too ^^,

Ca Ya said...

hi Najwa,,,i'm icha from indonesia...
pleased to meet u :D

like u'r perform hihihi :D

Si Gadis Semasa said...

wow !! best kan johor ada marhaban ! anne raya kat batu pahat :)

Izzul Amirul said...

najwa,saye x tau mcm mane nk brhubung ngan awak dlm sosial network sbb dlm fb n twitter sume nmpk fake...klau leh saye nk design kan awak satu dress utk event2 award.saye tgok ade jer isu n kritikan psal ape yg awak pkai kalu hadir ke majlis anugerah2..so saye nk tolong awak sbb saye minat kat awak sgt2...saye pon dah dpt tau mcm mane potongan baju yg sesuai mengikut potongan badan awak...hehehe...

Spudin said...

follow blog najwa.. :D
harap dapat tengok-2 jugak blog saya :)
semoga terus maju jaya NajwaLatiff

Admin said...

Artis jarang kan update blog, sibuk byk kerja tak sempat la nak berupdate

Blouse Cotton Bersulam

ash said...

Semoga najwa latif sukses selalu!!

Biodata Najwa Latif

DaniaLimran said...

nak duit raye :)

Budak Mata Bulat said...

ada sapa-sapa tau tutorial najwa pakai shawl dan tudung bawal? xkesahlah macammana tapi boleh tolong share.

afriey suliman said...

raya tahun 2012 ni macam mana plak ea?
konfom gempak punya lah. .

jangan lupa share pic raya lg,k. .sebab saya konfom tak dapat pergi rumah wawa. .besa lah,orang sarawak ke johor,jauh tu

apa apa pun,jangan lupa add facebook saya,Miko Lakso
hehe

#peminat setia no.1 najwa latif

afriey suliman said...

Najwa Latif sentiasa kiut walau macam mana sudut photoshot pun. .
I

LOVE

U

NAJWA LATIF. .Hehe

jangan lupa add saya tau. .


#Dari peminta setia no.1 Najwa Latif

Semoga lagu Adamu akan menjadi terkenal seperti lagu sebelum nya. .

seperti "Untuk Dia" ,"Kosong","Carta Hati","Cinta Muka Buku","Sahabat",dan "I Love U"

En. Koala said...

Salam,

Najwa, I want to use your video "AdaMu" and put lyrics on it. I will tribute for your copyright and promote your song in Youtube. So, I hope I can get your permission including NAR record. Please reply immediately to my email lycancool@gmail.com.

Kazen said...

Salam perkenaln, folo sini happy blogging n happy life forever :)

syafi'ie said...

awesome najwa. keep it up... :)

Tia said...

Hey NajwaLatif! Hope you reply this! My full name is Wan Nur Fatihah. People just call me Tia. I just wanna ask you something. Kampung kak Najwa nak raya tahun ni kat aner ? Kalau dekat ingat nak raya kat situ ;) Hehe. Nak tangkap gambar skali :P Hehe! And one more... Boleh takkk saya jadi adik angkat kak Najwa ? Please ? <<>>

Osem Nekworks said...

Hai semua, Awesome TV. http://osemtv.com Free Online Movie, Clip and more, upload video and share to everyone!

eqbalzack said...

SELAMAT BERJATA DALAM SPM 2012, Najwa...
LAKUKAN YANG TERBAIK UNTUK KELUARGA, SEKOLAH DAN PEMINAT2...

-eqbalzack-

Kenz Jamuary said...

Hai NAjwa..just want 2 inform u,best tgk Najwa Latif Cinta Muka Buku..Najwa sempoi gila..tak meninggi diri wpun dah glamer giler..Teruskan bersikap mcm ni..jgn berubah, melainkan ke arah kebaikan..:)keep it up yawwwww!!:)

Nurlyla said...

as salam adik najwa.. Amboi, happy nye wajah dia.. hehe..

nak tengok ape adik lyla jawab bila lyla ajukan persoalan mengenai Najwa? tengok sini.. hehe. just for you..

murid 11 tahun bercakap mengenai Najwa Latif

kalau boleh, tinggalkanlah komen.. Nanti Lyla bagi tengok diorang. Biar diorang happy sikit. Kononnya diorang ni peminat tegar awak ni.. Hehe

Amber Melbourne said...

Cute girl :D