Sunday, September 11, 2011

InDiana Boutique,

Assalamualaikum...


Hai kawan-kawan yang super awesome. Hari ni nak share lagi satu blogshop hijab yang best. Pernah dengar InDiana Boutique? Online Blogshop ini adalah kepunyaan Kak Yana yang cantik dan super cun walaupun sudah mempunyai dua cahaya mata. Hee.

InDiana Boutique ini best sangat sebab dia banyak jual tudung Syria yang best-best dan lawa. Inner neck pun ada. Material dia sangat selesa dan tak panas sebab banyak gunakan cotton yang lembut. Design?? Sangat cantik dan bukan macam 'typical' tudung Syria yang ada dekat pasaran sekarang ni. Tak percaya? Tengok ni :)


  Ni nama dia Syria Polos Embossed.
Kalau tengok betul-betul, yang bunga Ros tu dibuat daripada carik-carik kain.
Rare gila kan? Dan cantik!
Design tudung ni pun labuh dan menutup dada :)

Harga : RM 38


 Ini nama dia Syria Polos Ropol Ala Pearl Haya
Okay, yang ini memang eye catcher!
Saya nak yang warna hitam+ropol merah tu.. *droolsss*
Yang bestnya material tudung ni, walaupun takde awning, tapi kain dia masih tak melekap didahi.
Jadi tak perlu nak risau takut muka nampak bulat ke apa :)

Ni nama dia Tudung Cotton + Velvet 
Dia punya design ada mirip-mirip macam Jeans Syria kan?
Tapi awning dia cantik sebab dia letak desing bunga-bunga dan polka dots :)
Simple yet stunning! 
Harga : RM 42 

Kalau beli 3 atau lebih dapat harga istimewa iaitu RM 40 :)


Jadi, kepada anda yang dah tergoda dan banyak mengumpul koleksi duit raya, silalah jenguk InDiana Boutique. Lebih baik jenguk cepat sebab kebanyakan tudung yang dijual dekat blogshop ni macam goreng pisang panas, asyik SOLD OUT je semua. Jadi, jangan gigit jari pula nanti tengok tudung yang anda suka dipakai orang lain. Hihi 

Oh ye, kepada orang yang nak beli borong juga amatlah dialu-alukan. Boleh dapat special price kalau ambil tudung dengan kuantiti yang banyak dari InDiana Boutique ni. Berminat boleh email ke princess_gurlz714@yahoo.com atau sms ke 019-3168871 (Kak Yana) Minimum bagi belian borongan adalah 20 helai ye. Lagi banyak, lagi istimewa harga *kenyit mata* 

Okaylah, selamat bershopping kawan-kawan yang super awesome :) Wasalam!






41 comments:

azrijohan said...

wawa pernah pakai x tudung nie?

Messy Girl said...

comel dan nice :)

nabila binti masri said...

hurmmm.http://miracleofbeezz.blogspot.com/.nice blog..follow me back..

Anastasyea said...

Cantik-cantik gak tudung tu. (",)

anastasyea's latest post .. Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan PMR (Penilaian Menengah Rendah) Negeri Pahang bagi tahun 2011

cheqwa said...

betul!tudung indian boutique ni memang cantik ^_^

DfyStrawbery said...

si comel :)

Bonda ArissaHana said...

sis..design ni same dkt dlm fb: Qaira Hijab btw mmg cantik2 pn design ni ;-)

oNe_nIe said...

adik najwa..

jom singgah sini skali..Tudung akk pon cantik2 akk jual yer:P
www.sweetladystyle.com..

P/s:kalo nk exchange link cmana yer??

hafiz369 said...

best la blog awak,,boleh follow balik blog saya..hafiz_369blogspot.com

Puja said...

x leh bukak pn url indiana boutique tu?:(

AmirruLishryca said...

hi najwa : http://lagu2kita.blogspot.com/2011/09/najwa-latiff-idola-para-pengkarya.html

Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil said...

salam,

pandai cik najwa wat review..ni yg akk terhengen nk beriklan jugak kat cni neyh .. hihi :p

Salam kenalan~

Zeq, said...

Najwa,cane nak contact awak ea? Nak buat iklan jugak kat cni. hope at least u can give ur email or anything. thanks!

KiMiE said...

Nice blog,nice song :)

jom follow kembali http://kimie-blog.blogspot.com

endruw_stay said...

nice...like it...

♥ adibah mazlan ♥ said...

hasil tulisan saya yang pertama,
maaf jika tidak seronok, saya masih baru

episod 1
http://budaktingkatan6.blogspot.com/2011/10/titisan-salju-episod-1.html

episod 2
http://budaktingkatan6.blogspot.com/2011/10/titisan-salju-episod-2.html

episod 3
http://budaktingkatan6.blogspot.com/2011/10/titisan-salju-episod-3.html

selamat membaca
komen anda sangat di perlukan bagi membantu penulisan saya ,

MassoDasuki said...

hohoho .. kawan2 anda sangat cun .. huahaha

anamizu said...

model tudung selalu comel..hehe



luv,
cik ana

najiha ainy said...

follow me back k..

Syazwan Redhuan said...

mesti cntik law awk pkai tudung tu... peace :D

Welcome! said...

jom singgah blog saya

naeim zakaria said...

anda cun pakai tudung time AIM.... :P

FANTASTIC PIECES said...

hai.

tumpang iklan ya.

blouse cardigan pant dress yang menarik. semuanya rm50 including postage.

happy shopping!!

TQ.

nutsgun junior said...

kg btu phat ye..??sme la kte..hehehe

its all about me said...

cntik la kak najwa..
knl assyiela zareen x?

P4an Razak said...

♥ hehe ~ http://www.najwalatif.freehosterz.com/ ❤*¨*•.¸¸❤*¨*•.¸¸❤*¨*•.¸¸❤*¨*• *¨*•.¸¸❤*¨*•.¸¸❤*¨*•.¸¸❤ NAJWA LATIF BLOG ❤*¨*•.¸¸❤*¨*•.¸¸❤*¨*•.¸¸❤*¨*• *¨*•.¸¸❤*¨*•.¸¸❤*¨*•.¸¸❤ http://www.najwalatif.freehosterz.com/ ♥ hehe ~

teyhasahaje a.k.a NURUL said...

http://teyhasahaje.blogspot.com/2011/12/impian-hari-lahir-ade-korang-kesah-ke.html <----- ada yg sudi nak tunai kan x..?? er makin tue makin ngade-2 hopes najwa sudi baca ... pelisssss ...

sro syuk said...

hi..bleh knl/ngee

asyikin said...

gedik seyyh kauu !!

mustakinan aiman said...

assalamualaikum,
kami harap najwa tahun depan lebih maju setiap nyayian najwa best, kami sekeluarga bangga ngan najwa bila nak wat konsert kat kuching,jgn lupa tahun depan spm harap najwa buat yang terbaik kami kat sini doakan najwa sentiasa berjaya.ingat sejauh mana kita pergi solat jgn lupa

Atiqah said...

xde yang menutup dada ke? =P

akhbar satar, CFE,AIBM said...

najwa

you are the best! Keep up the good work. Be strong and you will be a well known star one day

dato' akhbar

jericho said...

great job on building ur own blog miss najwa..keep on building great music in future ok...oh yeah,u look great in ajl haha..

dania razali said...

kak najwa,bleh x sy nk jdi adk angkt kak najwa?

TyRa AthiRaH said...

assalamualaikum sweetie najwa..
nice blog... d^_^p
jgn lupe follow tiera..
http://www.senyumpeaceklik.blogspot.com

syawalhussin said...

najwa....sy umo sebaya ngan awk 17 thun..sy suka and admire gler kat awk.sy suke semo lagu@ awk..hope dpt brknln lebih dkt...kalau adew masew trjhlh blog sy ni.
awalasyraf1234.blogspot.com..ok ye....sy akn sentiasa support awk najwa..

Siti Maisarah said...

beshh beshhh.... hehehe .. adik hit me back .. :) http://www.tinyurl.com/89yzorn

Nurlyla said...

as salam adik najwa.. nak tengok ape adik lyla jawab bila lyla ajukan persoalan mengenai Najwa? tengok sini.. hehe

murid 11 tahun bercakap mengenai Najwa Latif

kalau boleh, tinggalkanlah komen.. Nanti Lyla bagi tengok diorang. Biar diorang happy sikit. Kononnya diorang ni peminat tegar awak ni.. Hehe

Cinta Kechik said...
This comment has been removed by the author.
Cinta Kechik said...

hai najwa..you are the best laa, sy suka dgr smua lgu wawa, btw nice blog..j0m f0llow blog sy..i'm new blogger :-) http://ceritakechik.blogspot.com

izawan shah said...

Najuwa ni top lh sy minat ngn najuwa