Thursday, August 9, 2012

Sekian lama,

Assalamualaikum.


Hai kawan-kawan yang super awesome,



IT'S BEEN A WHILE :) 


36 comments:

Jaja Azhar said...

Hi Najwa, tahun ni baju raya colour apa ? Hihi ^.^

Duckface said...

Aik najwa. tu je? haha

nuraishah aliah pabillah said...

waalaikummussalam kak wawa jangan lupa jemput saya datang beraya yer nak duit raya....

Fatin Izzati NL'sAF said...
This comment has been removed by the author.
farnick said...

salam n hai dik wawa... dh lame x update blog awak yea.. selamat hari raye n selamat mnduduki trial spm!! ;-)

coretan cerita kami said...

hye najwa ! folo sini. . ~ :D

Hafizi Haris said...
This comment has been removed by the author.
Hafizi Haris said...

trial lgi 2 minggu,cuak plak rsanyerr.,haha,..apa2 pun slamat mnjawab percubaan spm kpda wawa jgak..

nurdani said...

good luck untuk SPM nanti

Faizul Osman said...

bersemangat nak bukak.. tetiba ini je... huhuk... :'(

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/08/semangat-buat-dato-lee-chong-wei.html

shafiqabdshukor said...

good luck trial..

shafiqabdshukor said...

good luck trial..

Eena Arrina said...

ops.aritu ada tulis blog pasal najwa latif,gosip,etc.but lupa nk gtau.btw kena cari blik la kat blog sy.heee.marilah cari kalau rajin. daaa~ :)

Elie Lily said...

Aritu baru tgk Najwa kat Muka Buku Najwa. Arini baca belog najwa pulak. Haha. All the best trial. mesti dapat straight A tau! :D

иʋя 'αιƨʏαн κнαℓιℓ said...

bittaufiq wannajah , NAJWA LATIF .
semoga berjaya dlm TRIAL SPM & SPM sebenar . :)

♫SH|R0RUK|4♫ said...

hi kak najwa....thn niew bt spm baik2 tau...sye doakan kak najwa dpt straight a....

Marliyana Mayamin said...

dah lma tak update blog..npe pendek jer..hihi

azurah aris said...

Hai najwa .. da lama tak nampak update blog..Good luck trial spm 30/8 nie.. suka tengok muka buku najwa latif :D

Muhammad Syamil Fakhri said...

Ya.. I know :)I.miss.you

aMyErInAiMiE said...

Hampir setaun dh kan wawa? Huhu. Miss u. Tgk dr jaaaaauh je skg. Always support u! Walaupun dh tua nk kawin dh. Heee

Nurmujahidah Ismail said...

nape tak update,, sob3

nur amalina athman said...

waalaikumussalam..:)

Ahmad Mubaraq said...

hye hye hye =)

blogtilldrop said...

where have you been??? hahaha..kinda bz??.. u singing everyday n everywhere. sure letih kan..hahahha..keep it up

Qieera said...

Lama akak wawa tak update? hehe but it's okay... btway done follow you sis! kalau akak dah terbaca komen saya ni, jenguk2lah blog saya :) kalau rajin follow sekali. eh? hahaha :D thankyouuuuuuuuuuu !!

cixxCHUMODD said...

dari september 2011, skrang dah ogos 2012.. berapa lamakah itu? :D keep it up najwa.. :D semoga selalu sukses dengan bidang hiburan niee. :)

Zimah Zaiwani said...

salam. akak peminat awak. akak kagum sgt dgn awak. byk akak nk belajar dr awak ttg minat kita, iaitu menyanyi, salam perkenalan dr akak :)

Qurratul Aini said...

hai najwa. lama betul awak tak update blog. rindu nak baca entri awak =)

afriey suliman said...

stlh sthun wawa x update blog ni,rindu sgt2 wawa punya entri2 tau. .amacam plak raya ni wawa,baju raya kaler apa wawa?slps spm ni,bwt rncngn MBNL lg x?lpas ni,bwt rncngn CARTAHATI NAJWALATIF plak tau. .suka sgt tgk glagat wawa,kak ika dan abg azahari tu. .hehe

apa2 pun,slmt mnymbut bulan puasa dan hri sya wawa. .krim kn salam sya kt kak ika,k. .jgn lupa add fb sya. .
Fb;miko lakso

afriey suliman said...

hrap di bulan puasa ni,wawa sllu2 lh update blog ni. .
MUCH LOVE U WAWA. .hehe

afriey suliman said...

WAWA MEMANG AWESOME!! GUDLUCK 4 UR SPM. .BLAJAR BR-SUNGGUH2. .USAHA TANGGA KJAYAAN. .

azri johan said...

:)

AZIM AZIZ said...

good luck imratul najwa bt abdul latif =) tahniah. hope awak tak lupa dekat kawan2 awak okayy. take care carta hati. CH

Nurin Jamal said...

Hai najwa...rindu sangat kat najwa and good luck for SPM...do the best

Aaizaatt Bin Azhar said...

Go , wawa go. malaysia go.. selamat berblogging kembali wawa.

~One~ said...

Salam,first time comment.gud luck in SPM.All the best...baru jer minat,tapi minat lagu jer..hahahaha!honestly saya jarang ikut perkembangan artis sebab saya suka muzik kerana liriknya..=)
Anyway,moga sukses dalam bidang seni dan sentiasa kekal imej yang sekarang yer..