Thursday, August 18, 2011

Nia Collection,

Assalamualaikum...

Hai kawan-kawan yang super awesome. Hari ini saya nak buat review pasal satu blogshop iaitu Nia Elegance Hijabs

Apa yang best pasal blogshop ini adalah, design-design shawl dia sangatlah comel dan up to date. Design dia pun sangat sesuai dengan jiwa remaja sekarang ini. Dari segi harga pula, sangat affordable dengan kualiti dan servis yang tip top :) Tak percaya? Tengok ni :)

Pashmina Alisya
RM 24 exclude postage

Comel kannnnn? :D

Shawl Dania 
RM 24 exclude postage 

Yang ini adalah shaw edisi terbaru yang baru diupdate sempena hari raya yang bakal menjelma! :D

Dan, mempersembahkan 
BEST SELLING PRODUCT
dalam blog ini adalah 

Silky Satin :)
RM 35 each

TAPI
Kalau beli 2, dapat harga istimewa iaitu RM 60 :D

Jadi, kepada sesiapa yang berminat untuk membeli shawl dan pashmina dari blog ini, boleh lah jenguk blogshop Nia Elegance Hijabs atau boleh LIKE fanpage diorang Nia Collection okay? Oh yes, pada sesiapa yang nak beli inner neck,  blogshop ni pun ada jual inner neck dari jenama Maysaa. So, do check them out okay? Happy Shopping :D 








31 comments:

azrijohan said...

shopping untuk raye la ni:D

Zainina Damia said...

cantik laa :)

Noratisa Nasir said...
This comment has been removed by the author.
Dorris Angel said...

nice.:)


http://jejak-jejakkecil.blogspot.com/2011/08/siapa-najwa-latif-gadis-cinta-di-muka.html

Cik Domo said...

wahh..menarik2x

missguleguleshinte said...

wah . shawl shaye mcam pashmina Alisya tuh. wane purple ^^

Mr.Thinker@Ali said...

boleh x nak namakan aidilfitri online shopping? :)

qeef... said...

Najwa, tadi siang kat kampus ada jumpa student serupa macam najwa.. ;) dyer suka pakai shawl..

✖Maqruf Lim✖爱 你✖ said...

jadi najwalatif adalah business women? hey baru memfollow anda slps layan cinta mukabuku ok. so jgn termarah plak. hit me back aite

cik nur said...

wahhh nampak lawa2 jer sume

MuRni DahLiA said...

tomey kamoo najwa.. upenye dak batu pahat gak..nice.. dak Johor mmg world!! hehehhee...
www.aleeya88.blogspot.com

bebyBUNCED love bieGEMOCK ! said...

NL , yayan nak frends ngn NL boleh ? :D . (takmalukauyayan)

Ida said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh ♥

Roxy zai said...

najwa!!congrats da wat recording tuuu=))

http://roxyzai.blogspot.com/2011/08/artis-artis-youtube-umo-19thn-makin.html

pinky_liscious said...

sweet la... ;)

MamaEma said...

tak reti nak pakai seperti ini...

Nur Fiyzza said...

Wow.. cantik lah..

Cik Rose Cute said...

Sis follow sini...sebab terjah blog Cik epal...baru tahu tentang Najwa...kalau sudi follow la...Sis..

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

nurayunni said...

suara najwa best!

kutoOobambOo / ericoanaci said...

ni latest pya ker?

farhana yusoff said...

salam Najwa,kakak suka dengar lagu najwa.. best sangt..

http://ana9oo9.blogspot.com:)

misz molecule said...

ingatkan ni shop wawa..


bdw, good trial since heard ur voice on grenade.

Citarasa Rinduan said...

salam ziarah dik..
kak pulun cari pemilik lagu muka buku. google punya pasal..
wah!! rupanya kamu ada blog..
teruskan berkarya ya.. lagu2 kamu mmg meletop.
blog pun hope still update.. seminggu 2 kali pun okey..

i love u!

Zul Fattah said...

salam ziarah..
selamat hari raya aidil fitri
dan salam 8-2

wawa . said...

whoaaaaaaa kak Najwa! sayee peminat akak. i adore you gegila ah! akak comel pastu ohsemm! teheeeee <3

akak Najwa,
nak signature bole?
puhleaseeeee. :')

nak sgt jumpa,tpy susa.:( dpt tegur pun kira okey. i hope one day dpt jumpe akak Najwa Latif. hee keep rockin kak Najwa. i am always support you from behind.<3

khairul akmal azman said...

bile najwa nak update blog ni..
hehe.

khairul akmal azman said...

asik iklan tdung ni je
jemu lak..hehe

Muaz Faris said...

saya de post, berkaitan adik najwa..

http://www.muazfaris.com/2011/09/free-download-cinta-muka-buku-najwa.html

Nina Shah said...

kak najwa,boleh x nak strumming pattern guitar cinta muka buku. teringin nak main sebab lagu akak sedap. saye pun sebenanya peminat akak.kalo akak main guitar mesti best.TERBAIK...... boleh ye kak bagi strumming pattern tu....




dari:-
insyirah,Kuala lumpur,Taman melati,platinum hill condo pv5

MuRni DahLiA said...

CAMNE NAK MAKE UP BLOG????? TOLONG AJAR???????

Archeen Homestay said...

salam...dik...akak merupakan pemborong selendang di melaka..dan akak menjual pelbagai jenis koleksi selendang rekaan dari kami..akak dari HIJAB WHOLESALES berminat utk jadikan adik model selendang akak..dan akak akan sponsor selendang untuk adik..kalau adik berminat adik boleh contact akak di 013- 4202944..adik juga boleh kunjungi FB akak http://www.facebook.com
tq