Thursday, June 16, 2011

30th of May 2011,

Assalamualaikum...

Hai kawan-kawan yang super awesome! So, semalam dah update 2 cerita, hari ini, saya nak update satu cerita sahaja sebab on this day, saya cuma ada satu saja aktiviti :)

So, pada hari ini, saya telah ke Sri Pentas, tv3, Bandar Utama untuk recording Chopp! di TV9. Rancangan ini juga untuk tujuan mempromosikan single pertama saya iaitu Cinta Muka Buku, yang boleh anda semua request dekat stesyen radio sekarang! teheeee :D

Enjoy the pictures, people!

 What I wear on that day,

Cotton Shawl from Batik Valley
Jumper courtesy of my own wardrobe
Puff Military Jacket also from Batik Valley
Accessories from my own wardrobe :)


 Waiting :)

 Jyeahh! I met upin and ipin on that day!
They are super cute!

Recording session :)

Alhamdulillah, semua berjalan lancar. Although sesi temuramah masih kekok lagi, tapi saya belajar dan akan terus belajar. Siaran nya telah pun dikeluarkan pada hari Selasa minggu lepas. Siapa yang tengok, tinggalkan komen anda dan pendapat anda dekat ruangan komen dibawah okay? :)

Terima kasih kepada Batik Valley sebab sudi untuk sponser pakaian saya pada hari itu. Terutama sekali pada kak Nor Fatin Azemi . Kalau sudi, sponser lah lagi. hihi

Okaylah, update lagi next time k? thank you for reading. ILoveYou NL'sAF! Wasalam :) 





22 comments:

azrijohan said...

congrats najwa

CikHaniBhulat said...

wah, upin ipin pon ada..comel kuasa dua la cmni..conrate dear!

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

tahniah...

Ini Kisah Tia said...

stu lagi langkah menuju kejayaan :)

cheqwa said...

tahniah najwa! ;D

redzwanie redzmann said...

tgk mse siaran nie..ngee~~

Met bUjang said...

Wahh Tahniah23456x yea hihihi

Little Peach said...

saya da tengok da ... n saye un nampak njwa kekok skit ... ala x pe ... stiil ayu ... hehe ... t lame2 biase la kan .. saye mnat lagu cinta muke buku tu ... saye sbye ngn awak .. kawan2 saye kat skola termasuk saye skali slalu nyanyi ... sampaikan kawan laki saye un ikut nyanyi sklai .. hehe ... mmg best .. mule2 kawan laki saye uh gelak an tajuk lagu tu ... tap last2 die yang hari2 nyanyi lagu cinta muke buku tu ... ntah pape kan .. last2 nyanyi gak .. haha .. pepepon saye suke lagu awak .. bye najwa .. erm followla gak ae blog saye ... salam ..

syashafie said...

soonok ! :D

::fadxieza:: said...

congrat najwa..
keep it up!
:)

Farah Azurah said...

hai najwa..fara tgk time uw..kamu masih nmpak malu2 lagi time uw..hehehe..tapi xp laa,sebb kamu budk baru n masih baru untuk knl semua uw..semoga berjaya k...

emeera asnary said...

yeah najwa ! addicted terbaharu saya ! hehe, wah, sonok lah dpt g chopp, N Cinta Muka Buku Mang best ! =)

unieMARKS :) said...

wow najwa knal aten ! hee

yourstrulyhfz said...

Very good! keep it up and soon you will be living the dream Najwa :)

che-a/atiah said...

COMEL LAH NAJWA NI..

pakupakis said...

hello najwa. i baru tgk you pny cover untuk lagu grenade. just want to ask you something if you dont mind. how much you beli gitar on grenade song tue? ibanez brand.

Adibah Sufi said...
This comment has been removed by the author.
aienDgreat said...

http://aiendgreat.blogspot.com/2011/06/najwa-latif.html

Apex said...

best suara Najwa.... ske nyanyi dlm krete ekk??? huhuhuu....

Nur aisha azzan Ang said...

tahniah awak:)

Masmerah said...

terbaeeekkkkkk r cinta muka buku kuar erafm....

h A n Y S said...

Yang! ur first single 'Cinta Muka Buku' is awesomeee! Akak dengar sekali tros jatuh cinta with ur voice dan lagu tu (yeah, sebab sebelum ni x pernah ambil tahu pon pasal u, hehe)

best of luck dear! XD